FIFA
-
- Kedvenc játékosaid: -
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: FIFA
Én is állat voltam és előrendeltem...
Vagyis hát ez volt a születésnapi ajándékom.... Természetesen a legjobb edisön....kapok majd egy "jó" OTW lapot is.....nyílván majd tuti olyat amelyik ba..ik fejlődni....
Vagyis hát ez volt a születésnapi ajándékom.... Természetesen a legjobb edisön....kapok majd egy "jó" OTW lapot is.....nyílván majd tuti olyat amelyik ba..ik fejlődni....
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az, hogy a demonak köze sincs a teljes játékhoz, a Konaminál is tendencia.
Ez a mikrotranzakciós szutyok teszi egy fostengerré a játékot, mert muszáj 99pace 99dribbling játékosokkal játszanod, különben nincs esélyed.
PES-ben imádtam a 3 csillagos csapatokat, ahol muszáj volt ötletesen támadást építeni, de tavaly óta ez a játékrész meghalt, mert mindenki berak 2-3 95+ támadót és egyszerűen átsprintelik a pályát.
Tavasz óta kiégtem a PES-ben, ezért váltottam egy jó kis PS Store akció után. Így ~300 meccs után van egy 90 overallos teamem, azokkal szemben viszonylag jó arányban győzök is, akik fair módon játszanak, de mindig összefutok néhány baromarcúval aki csak a játékmechanikákat képes kihasználni és a meta húzogatós mozdulatokat spameli.
Én ősszel egyiket se veszem meg, mert így lehet megmutatni ezeknek a kiadóknak, hogy azért a 10 centi vastag kolbász már nem megy le a torkunkon.
Ez a mikrotranzakciós szutyok teszi egy fostengerré a játékot, mert muszáj 99pace 99dribbling játékosokkal játszanod, különben nincs esélyed.
PES-ben imádtam a 3 csillagos csapatokat, ahol muszáj volt ötletesen támadást építeni, de tavaly óta ez a játékrész meghalt, mert mindenki berak 2-3 95+ támadót és egyszerűen átsprintelik a pályát.
Tavasz óta kiégtem a PES-ben, ezért váltottam egy jó kis PS Store akció után. Így ~300 meccs után van egy 90 overallos teamem, azokkal szemben viszonylag jó arányban győzök is, akik fair módon játszanak, de mindig összefutok néhány baromarcúval aki csak a játékmechanikákat képes kihasználni és a meta húzogatós mozdulatokat spameli.
Én ősszel egyiket se veszem meg, mert így lehet megmutatni ezeknek a kiadóknak, hogy azért a 10 centi vastag kolbász már nem megy le a torkunkon.
Ezzel van egy kis bibi. Minden éven, az elején teljesen normális a játék. Főleg a demo. Az tökéletes. Aztán, mikor már beindult a sok ökör (már elnézést, de aki ennyi év után is beleugrik a FUT miatt a játékba, főleg Magyarországról, azt nem tudom másnak nevezni), akkor jönnek a patchek és folyamatosan romlik az egész. Karácsonyig úgy ahogy játszható, majd jönnek a verhetetlen gold csapatok, meg az újregek tolása.géza írta: En egybol biztos nem veszem meg, csak akkor, ha tomegesen mondjak majd az emberek, hogy azok a dolgok megszuntek, amik miatt nem orom jatszani ezzel a jatekkal.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
En egybol biztos nem veszem meg, csak akkor, ha tomegesen mondjak majd az emberek, hogy azok a dolgok megszuntek, amik miatt nem orom jatszani ezzel a jatekkal.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Először azt mondtam, hogy nem, de aztán meggondoltam magam, ráadásul már nagyon jól ismerem a forgatókönyvet: ugyanaz lesz, mint Füstnél..Yazid írta: valaki készül megvenni a 21et?
Kontroller, tv, minden veszélybe fog kerülni, ellenére annak, hogy nem sok örömet okoz ez a szar, mégis hiányzik, valószínűleg ez a függőség..
Csak röhögtem azon a vidin, amiben az új fejlesztésekkel promózták, mintha tavaly ugyanezt az etetést már láttam volna..
Én befizetek rá, de annyit tanultam tavalyról, hogy semmi deluxe csilli villli mega edisön, 30 ezrekért, a szaros 80-as használhatatlan ajándék pakkjaival.., bőven elég lesz az alap verzió.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Yep, én megveszem. Az a terv hogy 2 hétig játszok vele, utána kipróbálom a FUT-ot, pár nap alatt felkúratom magam azzal hogy rommá vernek a 12 évesek aztán kinyomom a francba és rá se nézek többet majd el is felejtem hogy megvettem.
valaki készül megvenni a 21et?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en regebben inkabb pes párti voltam, bar konzolon a fifa ment inkabb.
vagy az megrosszabb ?
vagy az megrosszabb ?
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
en meg azert nem dontottem csak, mert nem tudom mivel fogok jatszani fifa helyett.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Szintén. Egy életre elég volt a scriptből.realistahuni írta: Sok pace nem lesz adva ennek a Puskás kártyának attól tartok, úgy meg leveszik a random op néger védők.
Én idén kihagyom, ha majd nem lesz script, meg delay szóljatok.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- nzooli93
Alapjáraton emelkednek ősztől a konzoljatekok. Egy alap jatek ami eddig 18-19 ezer volt, az 24-25 ezer lesz. Es az extra valtozatok is ennyivel emelkednek kb. A FIFA ultimate edition 29 korul volt. Most 34 lesz akcio nelkul.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szerintem az az ultimate edition. Tavaly legalábbis az volt ennyi.RealAsensio írta: En 29.000-ert lattam, gondolom elovasarlaskor ennyi
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En 29.000-ert lattam, gondolom elovasarlaskor ennyi
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sok pace nem lesz adva ennek a Puskás kártyának attól tartok, úgy meg leveszik a random op néger védők.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
A 2016 volt az utolsó fifa amit megvettem, a kövit ismét megveszem majd. 5 év alatt csak újítottak annyit rajta hogy megérjen 15K-t. Bár EA, szóval ez sem biztos.
A kérdés hogy kit kell majd lecumizni azért, hogy megszerezhessem Puskást a játékban. Mert van erre egy emberem.
A kérdés hogy kit kell majd lecumizni azért, hogy megszerezhessem Puskást a játékban. Mert van erre egy emberem.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Épp írni akartam. VégreCaraway írta: Puskás benne lesz a Fifa 21-ben!!!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa