Aranylabda
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Aranylabda
Én bízom benne,hogy a fifa kihasználja az alkalmat amikor nem feltétlen lenne felháborodás Ha Cr-Messi nem kapná meg és odaadják modricnak,más szerintem szóba se jöhetne.
De a realitás az,hogy Cé megnyomja az őszt olaszban és akkora hypeot kap rá,hogy elviszi a hatodikat.Aminek szintén tudnék örülni.
Ha rajtam múlna:
1.Modric
2.Cr
3.Bappe
Ami szerintem lesz:
1.Cr
2.Modric
3.Messi
De a realitás az,hogy Cé megnyomja az őszt olaszban és akkora hypeot kap rá,hogy elviszi a hatodikat.Aminek szintén tudnék örülni.
Ha rajtam múlna:
1.Modric
2.Cr
3.Bappe
Ami szerintem lesz:
1.Cr
2.Modric
3.Messi
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Nem ezt szeretném, de szerintem:
CR, Modric, Griezman 3as lesz
CR, Modric, Griezman 3as lesz
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
griezmann, mbappe, neymar, salah, kane, messi vagy varane pont eleg szavazatot fog elszedni szerintem modrictol ahhoz, hogy ronaldoe legyen szoros csataban.
ebben az evben sokan megerdemlik a top 5-ot, kiegyenlitett es baromi nehez is lenne osszerakni.
top 3 az nalam modric, ronaldo, mbappe.
de ronaldo, modric, messi lesz szvsz a sorrend.
ebben az evben sokan megerdemlik a top 5-ot, kiegyenlitett es baromi nehez is lenne osszerakni.
top 3 az nalam modric, ronaldo, mbappe.
de ronaldo, modric, messi lesz szvsz a sorrend.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Cr, Modric, Messi lesz, még Varane is odaférhetne de nincs hype hozzá elég.
Modric meg végre megkapta azt a rivaldafényt amit érdemelt. Végre nem csak mi tudjuk és látjuk hogy micsoda játékos.
Modric meg végre megkapta azt a rivaldafényt amit érdemelt. Végre nem csak mi tudjuk és látjuk hogy micsoda játékos.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
azért nem vennék rá mérget, hogy jövőre már új győztest látunk. azt ugye tudjuk, hogy messinek nem kell sok, hogy tűz közelben legyen, de azért CRnek olaszliga+kupa szinte borítékolható, és akár a BL-t is behúzhatják, kitudja, akkor meg megint ő viszi haza.Kerlon írta:Adják Modricnak, Messi-CR 5-5, jövőre meg már több esélyes lesz szerintem, hogy a nagy CR-MEssi rivalizálás is x maradjon.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Adják Modricnak, Messi-CR 5-5, jövőre meg már több esélyes lesz szerintem, hogy a nagy CR-MEssi rivalizálás is x maradjon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
CR, Lukita, Varane. A sorrendet döntsék el kockával.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
na szerintem modricnak ezzel el is úszott, top 3-ra jó esélye van, de sajnos nem hiszem hogy ő lesz a befutó.
mbappe el lesz könyelve young prodigy-nek, megkapja majd az erre járó díjat. ő akár kaphatna is aranylabdát, de 1, úgy lesz elkönyvelve, hogy csak 19 éves, korán van még neki ehhez (amúgy szerintem is, ez volt a kirobbanó éve, de lukita jobb volt nála az egészet nézve), és 2, abban a pillanatban hogy visszamegy párizsba megint minden neymarról fog szólni, meg arról, hogy milyen új szigetet kap a sejkektől. így nem fog nyerni aranylabdát, nem most, még jódarabig.
kane, salah, hazard, neymar futottakmég kategória
griezmann aranylabdája kb owenénél is aljabb lenne. európa liga ok, ott elrakott a döntőben is gólokat, de a vb-n full átlag volt, egy szem a gépezetben. azt hiszem 3 gólja volt, abból 2 11-es. lesz majd nyomatva, de szerintem nem ér oda.
innentől ki is fúj, mert újra CR a legnagyobb esélyese a bogyesznak (egyedül szerintem modricnak lesz esélye), és az ő szempontjából a váltás tökéletes időpontban jött. az egész őszt végigdominálhatja olaszban a legerősebb olasz csapatban, miközben madridban úgy néz gázos a helyzet (és nem lesz se bappe se neymar, meg lehet nyugodni), így modric megint feledésbe merül. kérdés griezmann milyen őszt hoz, remélem szart.
szóval, végül, aranylabda 2018: cr, messi, luka
mbappe el lesz könyelve young prodigy-nek, megkapja majd az erre járó díjat. ő akár kaphatna is aranylabdát, de 1, úgy lesz elkönyvelve, hogy csak 19 éves, korán van még neki ehhez (amúgy szerintem is, ez volt a kirobbanó éve, de lukita jobb volt nála az egészet nézve), és 2, abban a pillanatban hogy visszamegy párizsba megint minden neymarról fog szólni, meg arról, hogy milyen új szigetet kap a sejkektől. így nem fog nyerni aranylabdát, nem most, még jódarabig.
kane, salah, hazard, neymar futottakmég kategória
griezmann aranylabdája kb owenénél is aljabb lenne. európa liga ok, ott elrakott a döntőben is gólokat, de a vb-n full átlag volt, egy szem a gépezetben. azt hiszem 3 gólja volt, abból 2 11-es. lesz majd nyomatva, de szerintem nem ér oda.
innentől ki is fúj, mert újra CR a legnagyobb esélyese a bogyesznak (egyedül szerintem modricnak lesz esélye), és az ő szempontjából a váltás tökéletes időpontban jött. az egész őszt végigdominálhatja olaszban a legerősebb olasz csapatban, miközben madridban úgy néz gázos a helyzet (és nem lesz se bappe se neymar, meg lehet nyugodni), így modric megint feledésbe merül. kérdés griezmann milyen őszt hoz, remélem szart.
szóval, végül, aranylabda 2018: cr, messi, luka
- Galacticos
Oriasi kulonbseg h sneijder akkor triplazott egy interrel is klubszinten. Griezman meg el lovi a pontrugasokat es ezert a "sok"assist meg gol. Ezen a vbn is talan az az egy bakis golja van ami nem tizenegyes. Assist meg pontrugasokbol.RealMadridFanatic írta:NSO cikk alapján AS álláspont, hogy Modric és Griezmann marad leginkább versenyben az Aranylabdáért. Esetleg Mbappé. De a cikkben írják, hogy döntőbe vezették a válogatottjukat. Griezmann mit vezetett? A középszerűség definícióját legfeljebb. Még egy jó Griezmann Aranylabda árazná be szépen a mai focit. Bár anno a szintén jó játékos, de semmi extra Snejider sem kapta meg, remélem most is ez lesz a helyzet.
Amúgy is, ha franciák akkor valóban esetleg Mbappé, de még Ő sem volt annyira kiemelkedő szerintem.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Kane előbb kap voksot mint Ronaldo? Mi a f*sz?!
szerk: már 1-1. na azért..
szerk: már 1-1. na azért..
Som i Serem!
6oat
6oat
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egyertelmu, ha nyernek Modricek ha nem, ezt neki kell adni
Az baszna be. CR teljesítménye mellé egyedül Lukita ér fel idén. A többi a fasorban sincs, max fellángolások. Esetleg Varane lehetne, ha ő lenne a franciák kapitánya, vezére, de így csak egy hibátlan, tökéletes teljesítmény lehet az érdeme.RealMadridFanatic írta:NSO cikk alapján AS álláspont, hogy Modric és Griezmann marad leginkább versenyben az Aranylabdáért. Esetleg Mbappé. De a cikkben írják, hogy döntőbe vezették a válogatottjukat. Griezmann mit vezetett? A középszerűség definícióját legfeljebb. Még egy jó Griezmann Aranylabda árazná be szépen a mai focit. Bár anno a szintén jó játékos, de semmi extra Snejider sem kapta meg, remélem most is ez lesz a helyzet.
Amúgy is, ha franciák akkor valóban esetleg Mbappé, de még Ő sem volt annyira kiemelkedő szerintem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- RealMadridFanatic
NSO cikk alapján AS álláspont, hogy Modric és Griezmann marad leginkább versenyben az Aranylabdáért. Esetleg Mbappé. De a cikkben írják, hogy döntőbe vezették a válogatottjukat. Griezmann mit vezetett? A középszerűség definícióját legfeljebb. Még egy jó Griezmann Aranylabda árazná be szépen a mai focit. Bár anno a szintén jó játékos, de semmi extra Snejider sem kapta meg, remélem most is ez lesz a helyzet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rakitic: “It is time for Luka Modric to have the Ballon d’Or. We’ll see if it happens.”
Nike: Unstoppable belief. #justdoit
Arbeloa: “We do not know who will win the World Cup but the MVP of the tournament has a name and surname: Luka Modric.”
Tovább robog a hájpvonat
Nike: Unstoppable belief. #justdoit
Arbeloa: “We do not know who will win the World Cup but the MVP of the tournament has a name and surname: Luka Modric.”
Tovább robog a hájpvonat
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lassan akkor kirajzolódik, hogy ki lesz a 3.: Lukita, Kane vagy GriezmanRealista24 írta:Végre újra és újra olyan cikkeket látni, hogy Modric Ballon d'Or És nem csak cikkeket, hanem bejegyzéseket, hogy végre elismerik, végre fejet hajtanak előtte, stb.stb. A hájpvonat tovább száguld
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Muszaj nyomni ot, mert Messi, Salah es Neymar kiszalltak a versenybol. Nem szabad, hogy Ce beelozze Messit 6-5-re... Szoval maradt Modric es KaneRealista24 írta:Végre újra és újra olyan cikkeket látni, hogy Modric Ballon d'Or És nem csak cikkeket, hanem bejegyzéseket, hogy végre elismerik, végre fejet hajtanak előtte, stb.stb. A hájpvonat tovább száguld
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Végre újra és újra olyan cikkeket látni, hogy Modric Ballon d'Or És nem csak cikkeket, hanem bejegyzéseket, hogy végre elismerik, végre fejet hajtanak előtte, stb.stb. A hájpvonat tovább száguld
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema