Én megelégszek a fennálló társadalmi-gazdasági rendhez való idomulással is. Ha a munkámra igényt tartanak jelenlegi helyemen, de van másik ami szintén érdeklődést mutat, még kedvezőbb anyagi feltételekkel és az ellenértékemet fizeti a jelenlegi munkaadómnak, akkor mindenki boldog lesz. Aztán, ha a munkaadóm meggondolja magát és kielégíti szükségleteimet, akkor még boldogabb, ha nem érzi szükségét a munkám kedvezőbb honorálásának, akkor vagy tárgyal vagy ragaszkodik a szerződésben kikötöttekhez, annak terhe mellett, hogy a munkamorálom esetleg csökkenhet, ami kihathat munkatársaimra.Sajnos manapság rengetegen gondolkodnak úgy, mint te. Ezért is kurvul el a foci.
Szerintem ennél tökéletesebb rendszer nincs és nem is szükséges. (persze annak függvénye is a dolog, hogy mennyire vagyok nyitott új kultúrákra, városra, emberekre. Már azt is csodálom, hogy egyes játékosok 10+ évet lehúznak ugyanott)
perpill 4.5 milliót, amit hülye lenne kihagyni, ha van rá lehetősége.azt az 1-másfél milliót.
Örökre fognak rá emlékezni, akár elmegy, akár marad. Megcsinálta a decimát, hátvédként.hogy örökre emlékeznek rám egy helyen,