Csabi írta:javítsatok ki, de tavaly a nímand tatával is jól kezdték a bajnokságot nem?
Pontosan, sőt Titoval és Pep utolsó évében is hasonló volt a helyzet(tényleg belegondoltatok,hogy az elmúlt 4 évben 4 edzője volt a barcának?
)...
Mindig tavasszal pukkan náluk a lufi.És tavaszig, nagyon nem is fogunk róluk konkrét képet kapni,hogy milyen erőt képviselnek mivel a PSG formán kívül van, mi szétcsesztük a nyarat így most októberben 2 épülő csapat fog meccselni a klasszikuson, abból a meccsből sem lehet majd nagy következtetéseket levonni(lásd tavalyi őszi Classico és mennyire más lett a szezon vége...)
Lesz még januárban egy meccsük az Atleti ellen, de ott meg ugyanaz várható mint minden meccsen ahol a matracosok résztvesznek, kínlódás és rugdósódás, pontrúgások és egy szögletgól
Én nekem van egy véleményem erről az LE féle Barcáról, az hogy spanyolban megvan az esélyük nyerni valamit, de csak ha mi nem hozzuk azt amire képesek vagyunk és hogy Európában idén kevesek lesznek.Ebben lehet is némi elfogultság de én így látom.
Az idei szezon csak rajtunk múlik, néha kell foglalkozni a Barcával is persze de ha kihozza Ancelotti idén is a maxot ebből a keretből(Bale,Benz) akkor a barca fejre is állhat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams