Real Madrid vs. Barcelona
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Real Madrid vs. Barcelona
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2365907
A mai napig azt hittem, hogy szezon közben a mai modern focisták(legalábbis az elit) csak halon, zöldségen meg gyümölcsön élnek, ehhez képest igen jól van dolguk.
Messi a Pepsi fő reklámarca meg coca colat iszik...
A mai napig azt hittem, hogy szezon közben a mai modern focisták(legalábbis az elit) csak halon, zöldségen meg gyümölcsön élnek, ehhez képest igen jól van dolguk.
Messi a Pepsi fő reklámarca meg coca colat iszik...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az utóbbi napokban Piquet újra szóba hozták a MU-val, azonban eldőlt a kérdés, Shakira nem engedi, hogy újra Angliába igazoljon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
A "jófiú" Messi.
CR-t emberileg sokkal többre tartom mint Messit, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Onnan a Barcából, akit imádok nézni az Iniesta, azt az embert bármikor szivesen látnám a Real Madridba.
CR-t emberileg sokkal többre tartom mint Messit, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Onnan a Barcából, akit imádok nézni az Iniesta, azt az embert bármikor szivesen látnám a Real Madridba.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
dehogy, piros és eltiltás wellingtonnak, mert kiprovokálta a provokációtdanianevem írta: Messi provokációja értelmetlen volt, illetve mindegyik az, másrészről Weligtont is minősíti, hogy felült a provokációnak. Szóval 1-1 sárga mindkét félnek, aztán foglalkozzanak a focival.
Nem illik.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Messi provokációja értelmetlen volt, illetve mindegyik az, másrészről Weligtont is minősíti, hogy felült a provokációnak. Szóval 1-1 sárga mindkét félnek, aztán foglalkozzanak a focival.csababarca írta:Messi beszólt, Welligton reagált.
Akkor mégis ki foglalkozott a másik véleményével?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha meg Messi kapná el valaki torkát az lenne, hogy az a valaki beszólt neki, pirosat a beszólásért, Messi semmiről sem tehet...Egyszerű az eset. Szándékosan ragadta meg a torkát? Igen! Eltiltást érdemelne? Igen! Messit is elkéne tiltani? Szerintem nem, ártana mindenkinek. Kész vége. Felőlem lehet pankráció is a meccsekből és akkor megyünk a Spártai, Pepe a kemény, Ramos, Coentrao, Marcelo sorralcsababarca írta:
Messi beszólt, Welligton reagált.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Messi beszólt, Welligton reagált.dzsi91 írta:
Ezt King Leo írta ki twiterre nem is oly rég
Egyébként az egész szituban Piqué volt a legviccesebb,nekiáll emberkedni, ezzel húzva az időt...(nem mintha számított volna,de na) plusz még egy sárgát is összehisztizett magának.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Najó mára elég is volt.Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/BwJB5i3IYAAyO1E.jpg:large
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ezt King Leo írta ki twiterre nem is oly régrealistahuni írta:dzsi91 írta: egy oroszlán nem foglalkozik a bárányok véleményével
Ezek Bajner gondolatai, ne vegyük el tőle.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
dzsi91 írta: egy oroszlán nem foglalkozik a bárányok véleményével
Ezek Bajner gondolatai, ne vegyük el tőle.
- dzsi91
Mivan Messivel? Én azt hittem egy oroszlán nem foglalkozik a bárányok véleményével
Félelmetes szellemi szinten vannak a focisták.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- h3x0r
Annyira mondjuk jok, hogy egy megnyert meccsen berakjak oket a sztarok pihentetese celjabol, de nem ok fogjak majd hozni a pontokat.
Visszaterve arra, hogy a Pep korszak szurkoloi miert tunnek idiotabbnak mint a regebbi barcasok.. Nem kell meglepodni. Kisgyerek bekapcsolja a TV-t es folyamatosan azt hallja hogy a Bárcelona a legjobb, ok talaltak fel a focit, aki mashogy jatszik, az egy undorito fereg. Majd bejon a Messi a valaha volt legjobb tema, ezzel kelnek, ezzel fekszenek es mindenkire ezt akarjak ratukmalni. Aki mashogy gondolja, az egy irigy madridista g.ci. Na de nem is az a gond, hogy ezt hajtogatjak folyamatosan, hanem ugy teszik, hogy se egy Zidanet, se egy Ronaldot nem lattak jatszik meg felvetelrol se, a regi nagyokrol nem is beszelve. Az internet meg teret is hagy a sok idiotanak. (persze vannak normalis arcok is, de most nem roluk beszeltem)
Nalunk annyival jobb a helyzet, hogy a szurkolok nagyobb aranya tudja hogy milyen az amikor nagyon nem megy a csapatnak, ezert talan a sikert is valamivel jobban megbecsuljuk. Mondjuk nem kell felni, facebookon igyis sok IQ betyart lehet latni
Visszaterve arra, hogy a Pep korszak szurkoloi miert tunnek idiotabbnak mint a regebbi barcasok.. Nem kell meglepodni. Kisgyerek bekapcsolja a TV-t es folyamatosan azt hallja hogy a Bárcelona a legjobb, ok talaltak fel a focit, aki mashogy jatszik, az egy undorito fereg. Majd bejon a Messi a valaha volt legjobb tema, ezzel kelnek, ezzel fekszenek es mindenkire ezt akarjak ratukmalni. Aki mashogy gondolja, az egy irigy madridista g.ci. Na de nem is az a gond, hogy ezt hajtogatjak folyamatosan, hanem ugy teszik, hogy se egy Zidanet, se egy Ronaldot nem lattak jatszik meg felvetelrol se, a regi nagyokrol nem is beszelve. Az internet meg teret is hagy a sok idiotanak. (persze vannak normalis arcok is, de most nem roluk beszeltem)
Nalunk annyival jobb a helyzet, hogy a szurkolok nagyobb aranya tudja hogy milyen az amikor nagyon nem megy a csapatnak, ezert talan a sikert is valamivel jobban megbecsuljuk. Mondjuk nem kell felni, facebookon igyis sok IQ betyart lehet latni
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
persze,hogy butaság,de most kajálja a nép,és bólogat.Géci írta:Én már emlegettem ezt, hogy nagy butaság a világ egyik leggólérzékenyebb játékosából irányítót csinálni... Viszont dùrva, hogy ez a védelem még nem kapot gólt idén!
Az meg,hogy nem kaptunk gólt, isteni szerencse, semmi más, jön egy kicsit erősebb csapat, aztán majd kamillázunk megint. Azért Vermalenben bízok,hátha beválik, az jó lenne....de a többi védőnk...
ezt én is néztem,mintha egy Costa, Messi, Neymar trióról írna, akihez beállt Suárez és Ibra....Anthony írta:Micsoda veszély, uramistenNSO:
Hiába a Pedro, Messi, Neymar trió, hiába állt be Sandro és El Haddadi, nem született gól a La Rosaledában.
Aranyosak ezek a fiatal kölykök, mennek, pörögnek, de ha az a terve LE-nek,hogy majd velük végigverjük Európát meg a spanyolokat,akkor koppanni fog hamar.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Micsoda veszély, uramistenNSO:
Hiába a Pedro, Messi, Neymar trió, hiába állt be Sandro és El Haddadi, nem született gól a La Rosaledában.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyébként, itt van ez
http://www.puntopelota.es/noticias/agre ... 40925-0003
Messi feje elindul, Wellington csak megfogja, hogy "mit képzelsz kisköcsög"
Yo Pedro
https://vine.co/v/O7ETjX9zuid
:Đ :Đ
http://www.puntopelota.es/noticias/agre ... 40925-0003
Messi feje elindul, Wellington csak megfogja, hogy "mit képzelsz kisköcsög"
Yo Pedro
https://vine.co/v/O7ETjX9zuid
:Đ :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt írja; HORROR
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem kell ugye pofázni a nagyobbnak és akkor nincs probléma:GT37 írta:
Weligtonnak külön gratuláció jár.
http://www.youtube.com/watch?v=1rN8ZnmiVXI
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én már emlegettem ezt, hogy nagy butaság a világ egyik leg gólérzékenyebb játékosából irányítót csinálni... Viszont dùrva, hogy ez a védelem még nem kapot gólt idén!