OFF
Re: OFF
Az a problémám, hogy Sopcastem semnnyire nem működik. Egy csatornát se tölt be. Frissítettem egyet rajta, de így se működi. Valakinek van ötlete mi lehet a baj? Mai meccsre kellene mivel nincs digi
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
srácok, olyan problémám lenne, hogy most raktam fel win7-et, eddig 2 partícióm volt, és most is úgy telepítettem, hogy megvolt mindkettő, de ha belemegyek a sajátgépbe (számítógép), akkor csak az egyiket jeleníti meg....ez most mi? meghalok, ha elveszik minden cuccom a másik partícióról...
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
itt? itt aztán biztosan nem,Kercsó írta:én meg itt frissítem az oldalt.
nem látlak énmellettem.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
közbe rájöttemHuni írta:még 1 óra, kedves kercsó,
kihűl addig az a lecsó.
beszoptam.
én meg itt frissítem az oldalt.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
még 1 óra, kedves kercsó,
kihűl addig az a lecsó.
elnézést a rímekért,
sörért megyek, nem babért.
kihűl addig az a lecsó.
elnézést a rímekért,
sörért megyek, nem babért.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
valamit elnéztél szerintem, mert 58 perc x mp múlva hull csak le a lepel... Amúgy már nyitottak topikot is a dolognak, de ott is csak 7 kor kezdődik a buláj.Kercsó írta:Hamarosan mindenre fény derül
0 nap 0 óra 0 perc 30 másodperc
na hadd lám
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Hamarosan mindenre fény derül
0 nap 0 óra 0 perc 30 másodperc
na hadd lám
#whatisyourexcuse
Nincs már miért oda menni. :-)
Így van, nálam is a gépen az itteni idő (Brazília, -5 óra) szerint ese 7-kor jár majd le,pedig otthon már éjfél lesz. A tableten nincs átállítva az óra uh ezen a magyar idő szerint jelenik meg 7kor, persze az valos ido szerint du.2.numberone1 írta:ez konnyen lehet.akkor a számláló van gondolom úgy beálltva, hogy este 7kor teljen le, bármilyen időzónában is legyél.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ide is írok.
Nem reklám, csak a mi szótárunkban - egyéb okok miatt - nem szerepel ez a szóösszetétel.
Nem reklám, csak a mi szótárunkban - egyéb okok miatt - nem szerepel ez a szóösszetétel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
a harmadik oldal említése hirdetésnek számított, vagy mi a szösz?
az ilyen típusú moderálás számomra nem túl szimpatikus, de ti tudjátok, végül is mindenki a saját háza táján sepreget
az ilyen típusú moderálás számomra nem túl szimpatikus, de ti tudjátok, végül is mindenki a saját háza táján sepreget
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a három részre szakadt ország, tételem volt töriből.Buitre írta:csakhogy most már így többfelé szakadt
egyébként van még néhány olyan tag a másik oldalról, aki még nem jött át, de aktívnak vagy éppen törzstagnak számít ?
pl. sonic is most esett be ide nemrég, vagy peti.
nem bírom megnézni az ottani taglistát, mert ugye ki vagyok tiltva.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyszerű a képlet. Hír nincs, ember nincs, reklám van, tg van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
nem is csodálkozok rajta, inkább csak fura látni, hogy ott, ahol a nap szinte minden időszakában volt aktivitás, már a csúcsidőkben is nulla.
egyébként ha végleg elfelejtik az itteniek az oldalt (mármint akik még ide is oda is írogatnak) akkor lesz igazán vége a dalnak,tényleg magával fog beszélgetni muci. csak nem lesz már, aki kitiltsa.
egyébként ha végleg elfelejtik az itteniek az oldalt (mármint akik még ide is oda is írogatnak) akkor lesz igazán vége a dalnak,tényleg magával fog beszélgetni muci. csak nem lesz már, aki kitiltsa.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezen sajnos nincs mit csodálkozni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
te jó ég, hogy széthullott a másik fórum.
még éppen döcög valamennyire, de az is kb 80%-ban azoknak köszönhető, akik már átregeltek ide, de még néha oda is írogatnak.
még éppen döcög valamennyire, de az is kb 80%-ban azoknak köszönhető, akik már átregeltek ide, de még néha oda is írogatnak.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nalam meg 9 orat mutat. akkor itt delutan 1. ok thxnumberone1 írta: Még 3 óra van vissza, magyar idő szerint este hétkor jövünk a cikkel.
ez konnyen lehet.akkor a számláló van gondolom úgy beálltva, hogy este 7kor teljen le, bármilyen időzónában is legyél.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem.Meg 9 ora van vissza Igaz? ami nalam este 7 ora lesz. az nalatok + 6 ora az ido zona miatt. Most akkor mi van?
Még 3 óra van vissza, magyar idő szerint este hétkor jövünk a cikkel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema