Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 24., szerda 21:54

dzsi91 írta:Na hegyi jön cumizni a Barcát :lol:
Mentem is aludni :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. szeptember 24., szerda 21:52

Na hegyi jön cumizni a Barcát :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 24., szerda 21:51

számottevő időt foglalkoztam a két tábor kiértékelésével éveken át

és hány embert "elemeztél" ki ? 100 ? 1000 ?
hány barcelona és real szurkoló van magyarországon ? 50 000 ? 100 000 ?
Nem vezettem róla statot.....nem volt annyi időm és raisen sem szállt be a buliba.
Egyébként bárkinél többet itt,ha ez neked válasz,nyilván nem,mert Te is abban a kitekert álomvilágban élsz,ahol a realos és a barcás egyformán volt gyülölködő.......hinni lehet ebben,miért ne,de nem igaz. A barcás mindig is SOKKAL gyűlölködőbb,köpködőbb volt.

Nem is kell továbbmenni elég a két klub vezetői és tagja nyilatkozatait összevetni az elmúlt cirka 6-7 évben,a különbség zongorázható.
hát akkor nem akarom megtudni, mit jelent az igazi gyűlölet, mert piszkosul rühelli itt a többség a barcát, lesugárzik a hozzászólásokból az utálat.
Ha éltél abban az időben(2007-2011) és jártál az Eb-re,akkor ott megtalálod mi az igazi gyűlölet.
Enrique írta:
R.M.C.F írta:kevesebb gyűlölettel rendelkeztünk
Folyamatosan témától függetlenül, még a saját csapatod meccsein is a Barcával foglalkozol, akkor is amikor egyébként senki más. Már tegnap este is kérdeztem, hogy ez nálad miért van.
Egyébként egyetértek azzal amit mondasz, csak pont tőled ezt így nagyon fura olvasni.
Mostanában alig foglalkozom a barcával és a barcásokkal. Régen nem így volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. szeptember 24., szerda 21:49

Az a baj hogy sok ember általánosit,pedig minden egyén más és más. Az általánositás a legundoritobb dolog a világon.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 24., szerda 21:47

'shutterisland írta:minden sorozat megszakad egyszer, ma meg is kapjuk szerintem az első gólt, már ez is meglepő, hogy eddig sikerült elkerülni.

kevesebb gyűlölettel rendelkeztünk
hát akkor nem akarom megtudni, mit jelent az igazi gyűlölet, mert piszkosul rühelli itt a többség a barcát, lesugárzik a hozzászólásokból az utálat.
Otthon tessék észt osztani, meg flegmázni, itt vendég vagy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. szeptember 24., szerda 21:45

'shutterisland írta:
Géci írta:Kcsög barcás!!! :mrgreen: :D
na látod. :mrgreen:

egyébként viccet félretéve az előzőhöz még annyit, hogy nem mondhatni, hogy minden esetben jogtalan, sőt.
vannak olyan arcok (rosell, busquets, stb) akik még a barca szurkolók körében sem népszerűek, vagy legalább megosztóak, nem csoda tehát, hogy a rivális szurkolói egyenesen utálják őket.
csak szerintem ez nem feltétlen igaz, hogy a madrid szurkolókban kevesebb a gyűlölet a barca irányában, mint fordítva.
lehet, hogy így volt ez korábban, de a pep éra sikerei és személyi összetétele óta/miatt én úgy érzem, kölcsönös ám keményen az utálat.
Atletico kezd rohamosan felzárkózni , ami az utálatot illeti :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 24., szerda 21:40

Géci írta:Kcsög barcás!!! :mrgreen: :D
na látod. :mrgreen:

egyébként viccet félretéve az előzőhöz még annyit, hogy nem mondhatni, hogy minden esetben jogtalan, sőt.
vannak olyan arcok (rosell, busquets, stb) akik még a barca szurkolók körében sem népszerűek, vagy legalább megosztóak, nem csoda tehát, hogy a rivális szurkolói egyenesen utálják őket.
csak szerintem ez nem feltétlen igaz, hogy a madrid szurkolókban kevesebb a gyűlölet a barca irányában, mint fordítva.
lehet, hogy így volt ez korábban, de a pep éra sikerei és személyi összetétele óta/miatt én úgy érzem, kölcsönös ám keményen az utálat.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 24., szerda 21:36

Kcsög barcás!!! :mrgreen: :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 24., szerda 21:33

minden sorozat megszakad egyszer, ma meg is kapjuk szerintem az első gólt, már ez is meglepő, hogy eddig sikerült elkerülni.

kevesebb gyűlölettel rendelkeztünk

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 24., szerda 21:15

tubatibi írta:Imádom, ahogy azt a Mascheranot erőltetik középhátvédként, aki egy isten volt a kp-n. :lol:

Pedig van egy Bartra(>Varane) is, nem? :lol:
Bartra kezdő, Masch a padon van. Csak Drake véletlen a padra nem az Argentint írta. :)

Douglasra nagyon kíváncsi leszek, simán MoM lesz szerintem! :D Hétvégén amúgy nagyon remélem, hogy Montoya fog kezdeni..

Pedro zavar a legjobban a kezdőben, Munir és Sandro is képesek annyi mezőnymunkára, mint Pedrito, csak ők mellé veszélyeztetik az ellenfél kapuját is.. Simán kezdettem volna valamelyiküket. Na meg MAtS-ot is.. :roll:

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. szeptember 24., szerda 21:12

GT37 írta:
Drake írta:Douglas a kezdőben,ami hatalmas meglepi. :|
Csak hogy nagyobb kihívás legyen Bravónak a clean sheet. :lol: :lol:
Nem kéne ennyire lenézni,lehet,hogy lehoz egy 08/09-es Alves szintet.Amire mondjuk kevés esély van,de hátha. :mrgreen:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 24., szerda 21:09

Drake írta:Douglas a kezdőben,ami hatalmas meglepi. :|
Csak hogy nagyobb kihívás legyen Bravónak a clean sheet. :lol: :lol:

Tetszik amúgy a csapat, bár én Sandrót kezdettem volna Pedro helyett.
palesz77 írta:[Hát nekem nem így tűnt fel. Nálatok is bőven van radikális gyűlölködő, nálunk is, nálatok is vannak olyanok, akik tisztelik az ellenfelet, nálunk is. Csak mindkét oldal szurkolótábora hajlamos a rosszabbik fajta drukkerekkel azonosítani a másik táborát..

Az még lehet amúgy, hogy a Pep éra sikerei miatt több volt a "csikó" drukker, akik habzó szájjal hirdették az igét, és mivel jelenleg nem megy annyira a klubnak, ezek eltűntek - vagy idővel beértek fejben -, és ezért tűnik úgy, hogy normálisabb lett a szurkolótáborunk. De ha ti most dupláztok, akkor nálatok is több lesz a fb oldalhon tevékenykedőkhöz hasonlító drukker..
Ezzel pedig csak egyetérteni tudok.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. szeptember 24., szerda 21:04

Imádom, ahogy azt a Mascheranot erőltetik középhátvédként, aki egy isten volt a kp-n. :lol:

Pedig van egy Bartra(>Varane) is, nem? :lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. szeptember 24., szerda 21:03

Bravo - Douglas Pique Bartra Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Pedro Messi Neymar #fcblive

Bench Barcelona: Ter Stegen, Bartra, Adriano, Xavi, Sergi Roberto, Munir, Sandro #fcblive

Douglas a kezdőben,ami hatalmas meglepi. :|

Rakiticre meg már ráférne egy pihenés,eddig az összes meccset végigtolta.

Szerk:Masch helyett Bartra kezd.így már egész szimpi a kezdő. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drake 2014. szeptember 24., szerda 21:04-kor.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. szeptember 24., szerda 20:59

reálisan meg tudják itélni a helyzeteket és képesek beismerni, hogy pl jelenleg a Madrid jobb mint a Barca.
Egy vehemensebb szurkolónak egy ehhez hasonló bőven elég, hogy elküldjön melegebb éghajlatra. Egyszerűen nem tudod mivel alátámasztani és így szimplán nagy arcnak tűnik a mondanivaló. Egyébként rengetegszer kérdeztem már, de sosem kaptam érdemleges választ miért érdekel egyes embereket egy ősi rivális szurkolójának a véleménye, ha nem áll fenn személyes ismeretség? Azt sem hiszem el, hogy ugyanazon oldalon állók mindegyikének véleménye érdekelne bárkit is minden esetben. Egyszerűen még egyazon csapat szurkolói között is talál az ember magához közelebb állót, nemhogy a másik oldalról, ahol még kiélezettebb az ellentét.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 24., szerda 20:48

Szerintem nem a Pep korszak a hibás, hanem az új generációs fiatalság, akiknél a tisztelet szó semmit sem jelent. Én sem vagyok idős, de hihetetlen, hogy mekkora türhő társadalom van alattam. (Tisztelet a kivételnek).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 24., szerda 20:37

ikarus93 írta:Furcsa, mert azok az emberek akik a Pep korszak előtt szerettek bele a Barcába. Gondolok itt a Ronaldinho,Rivaldo féle korszakra vagy a még ő előttük lévő korszakokra azok nagy százaléka korrekten tudnak kommentelni, az eurobarcán is és reálisan meg tudják itélni a helyzeteket és képesek beismerni, hogy pl jelenleg a Madrid jobb mint a Barca. Valamiért a Pep korszak alatt ömlött a szenny népség a Barcára(tisztelet a kivételnek), de ők tényleg, azok az elvakult népség. Szvsz, a Barca szurkolók között is vannak korrekt emberek és az ellentétje is, de ugyanez igaz a Madridi szurkolókra is.
Adom, van pár ismerősöm akik a Pep-éra alatt "buzultak" bele a Barcába, előtte meg csak hébe-hóba megnéztek egy-egy meccset.

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. szeptember 24., szerda 20:28

R.M.C.F írta:kevesebb gyűlölettel rendelkeztünk
Folyamatosan témától függetlenül, még a saját csapatod meccsein is a Barcával foglalkozol, akkor is amikor egyébként senki más. Már tegnap este is kérdeztem, hogy ez nálad miért van.
Egyébként egyetértek azzal amit mondasz, csak pont tőled ezt így nagyon fura olvasni.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. szeptember 24., szerda 20:24

Furcsa, mert azok az emberek akik a Pep korszak előtt szerettek bele a Barcába. Gondolok itt a Ronaldinho,Rivaldo féle korszakra vagy a még ő előttük lévő korszakokra azok nagy százaléka korrekten tudnak kommentelni, az eurobarcán is és reálisan meg tudják itélni a helyzeteket és képesek beismerni, hogy pl jelenleg a Madrid jobb mint a Barca. Valamiért a Pep korszak alatt ömlött a szenny népség a Barcára(tisztelet a kivételnek), de ők tényleg, azok az elvakult népség. Szvsz, a Barca szurkolók között is vannak korrekt emberek és az ellentétje is, de ugyanez igaz a Madridi szurkolókra is.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 24., szerda 19:59

GT37 írta:szerk.: Suárez is lőtt egyet. :lol:
Lett abból kettő is! :D

Ha valakit érdekelne: Első gól. Második gól.
R.M.C.F írta:Igen,de nem mint emberek,mert minket is anya szült,hanem a felfogásban,tiszteletben,hozzáállásban,kevesebb gyűlölettel rendelkeztünk pl.........
Hát nekem nem így tűnt fel. Nálatok is bőven van radikális gyűlölködő, nálunk is, nálatok is vannak olyanok, akik tisztelik az ellenfelet, nálunk is. Csak mindkét oldal szurkolótábora hajlamos a rosszabbik fajta drukkerekkel azonosítani a másik táborát..

Az még lehet amúgy, hogy a Pep éra sikerei miatt több volt a "csikó" drukker, akik habzó szájjal hirdették az igét, és mivel jelenleg nem megy annyira a klubnak, ezek eltűntek - vagy idővel beértek fejben -, és ezért tűnik úgy, hogy normálisabb lett a szurkolótáborunk. De ha ti most dupláztok, akkor nálatok is több lesz a fb oldalhon tevékenykedőkhöz hasonlító drukker..

Vissza: