OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Re: OFF
Nagyon durva:Robbantás a bostoni maratononhehe írta:szeretném megtapsolni azokat, akik a bostoni maratonon pukkantottak.
faszért nem lehet a zsidó bankárokat new yorkban vagy a politikusokat washingtonban, mért sportoló embereket kell, ha már egyszer muszáj?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
szeretném megtapsolni azokat, akik a bostoni maratonon pukkantottak.
faszért nem lehet a zsidó bankárokat new yorkban vagy a politikusokat washingtonban, mért sportoló embereket kell, ha már egyszer muszáj?
Realista24 írta:Ezért az aváért megérte szenvedni.
egy kib....tt photoshop mágus vagyok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ezért az aváért megérte szenvedni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Galacticos írta:mentsd le gif-ként. :-)Kerlon írta:Nem lehetne megduplázni az Avatar megengedett méretét(50kibre)? Nem tudok értelmes profilképet összeszerkeszteni, ami belefér ebbe a határba.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
mentsd le gif-ként. :-)Kerlon írta:Nem lehetne megduplázni az Avatar megengedett méretét(50kibre)? Nem tudok értelmes profilképet összeszerkeszteni, ami belefér ebbe a határba.
Nem lehetne megduplázni az Avatar megengedett méretét(50kibre)? Nem tudok értelmes profilképet összeszerkeszteni, ami belefér ebbe a határba.
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha bármiben tudok segíteni,állok rendelkezésre.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Szerintem nyugodtan jöhetsz ide minden nemű hírért :-)El Unico írta:Itt vagyok,megjöttem én is (alias HuntelaarAti,már rég leakartam cserélni a nevemet,szóval kapóra jött,hogy az a kis b*zi kirobbantotta a madridista forradalmat )
Azt gondoltam,ez az oldal teljesen más lesz,hálistennek hasonló a kezelőfelülete,mint a másiknak,így nem lesz nehéz átszokni. Egy kérdés: most már végérvényesen "ide járjak" hírekért? :-)
Mindenki azon van,hogy egyre színvonalasabb legyen a téma
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Itt vagyok,megjöttem én is (alias HuntelaarAti,már rég leakartam cserélni a nevemet,szóval kapóra jött,hogy az a kis b*zi kirobbantotta a madridista forradalmat )
Azt gondoltam,ez az oldal teljesen más lesz,hálistennek hasonló a kezelőfelülete,mint a másiknak,így nem lesz nehéz átszokni. Egy kérdés: most már végérvényesen "ide járjak" hírekért? :-)
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
az nem fain.nagyfiú írta:Nem.
EZ a fórum Réjmentes övezet.
meg aztán tisztelt teletabi..vagy izé tipp úrnak is kellene biztosítani egy helyet a páholyban
és remélem követitek a jó szokását,ti is paktáljatok le az ojróbarcával,ha arról van ám szó
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kész. :-)gy fejtörős topikot is intézel nekünk?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egy fejtörős topikot is intézel nekünk?
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Szerintem lenne rá igény. Eddig is volt rá, és én is sokat írtam oda.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ugyan a minden más témakörnél ki van írva,de nincs könyvek topic. Gondoltam szólok. :-)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”