Aranylabda
Re: Aranylabda
Most azon izgultok ki lesz C es Messi utana harmadik?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Modric majdnem kiesett az Aranylabda jatekbol, vegul ott maradt a versenyben. Meleg volt a pite.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Jaja De én nem értek egyet azzal, hogy ha franciák nyerik akkor Mbappét a táncos el fogja homályosítani. Persze ehhez kell Mbappétól még pár fontos gól és jó játék de akkor simán bekerülhet top3-ba.Realista24 írta:Iniesta is megoldódott akkor. Marad Neymar es Griezmann.DinhoL írta:Ezt már megkapta Ini. de sztem spanyolok döntőig se mennek, úgyh ettől nem kell félni.
Az beszél ellene, hogy még nagyon fiatal viszont sztem több embernek szimpatikusabb, mint Griezmann.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szerencsére a kettő közül egy biztos hogy döntőt se játszikRealista24 írta:Iniesta is megoldódott akkor. Marad Neymar es Griezmann.DinhoL írta:Ezt már megkapta Ini. de sztem spanyolok döntőig se mennek, úgyh ettől nem kell félni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Iniesta is megoldódott akkor. Marad Neymar es Griezmann.DinhoL írta:Ezt már megkapta Ini. de sztem spanyolok döntőig se mennek, úgyh ettől nem kell félni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Perfekt.Realista24 írta:
Arra majd ott van az az Aranyakármi, nem jut eszembe a neve, amit a nyuggerek kapnak. Az pont erre van.
De akkor sem tudom ki érdemelné meg 100%-ban.
Mármint CR-en kívül
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Ezt már megkapta Ini. de sztem spanyolok döntőig se mennek, úgyh ettől nem kell félni.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Csabi
- Kapcsolat:
https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_FootRealista24 írta:Arra majd ott van az az Aranyakármi, nem jut eszembe a neve, amit a nyuggerek kapnak. Az pont erre van.Anthony írta: Gyenge a mezőny, felőlem odaadhatják Iniestának is életműdíjként.
- Süti
Realista24 írta: Mbappé esélyes lesz, főleg, ha be-be is köszön majd a meccseken. De mivel Lukita lesz a Világbajnok, így övé a bogyó is.
Így.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Arra majd ott van az az Aranyakármi, nem jut eszembe a neve, amit a nyuggerek kapnak. Az pont erre van.Anthony írta: Gyenge a mezőny, felőlem odaadhatják Iniestának is életműdíjként.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az azért elég poén lenne, megérdemelte volna 2010ben de mostmár kabaré kategória lenne ahogy japánban átveszi az aranylabdátAnthony írta:
Gyenge a mezőny, felőlem odaadhatják Iniestának is életműdíjként.
Neymar az egyetlen aki kzbe szólhat, más esetben szerintem CR... lenne ha a fifa hagyná, abban nem vagyok biztos,hogy nem használják ki az első lehetőséget amikor másnak lehetne adni nagyobb felháborodás nélkül.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nincs egyértelmű esélyes, ez jó.
CR: BL + BL gólkirályi cím (kellett volna neki még legalább 1 forduló, és 2-3 gól a VB-n)
Messi: LaLiga gólkirályi cím + győzelem, VB-n semmi
Cityből szerintem senki
Kane: PL gólkirályi cím + ha még sokáig mennek és termel a VB-n érdekes lehet
Spanyoloktól szerintem kb. senki
Modric, Mpabbé, Hazard, Kane, stb. nekik mind az kellene, hogy nyerjék meg a vb-t, és verjenek egy pár fontos gólt.
CR: BL + BL gólkirályi cím (kellett volna neki még legalább 1 forduló, és 2-3 gól a VB-n)
Messi: LaLiga gólkirályi cím + győzelem, VB-n semmi
Cityből szerintem senki
Kane: PL gólkirályi cím + ha még sokáig mennek és termel a VB-n érdekes lehet
Spanyoloktól szerintem kb. senki
Modric, Mpabbé, Hazard, Kane, stb. nekik mind az kellene, hogy nyerjék meg a vb-t, és verjenek egy pár fontos gólt.
Jelenleg a világ legértékesebb védőjének tartja a transfermarkt. Neki is csak egy kis hype kéne és mindenki látná, de aki látni akarja az most is látja, hogy a legnagyobb király.BBeno írta:az a vicc hogy egy francia vb győzelem esetné szerintem varane még a top5 be sem kerülne. pedig hát ugye...
Modricnak én is örülnék, nagyon penge az ember. Neki tényleg győzelem kéne, meg még 1-2 fontos gól se ártana.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
az a vicc hogy egy francia vb győzelem esetné szerintem varane még a top5 be sem kerülne. pedig hát ugye...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Tegnapig még Messiztél, amit már megértettem, de Lukitának miért akarod eljinxelni?Realista24 írta:Mbappé esélyes lesz, főleg, ha be-be is köszön majd a meccseken. De mivel Lukita lesz a Világbajnok, így övé a bogyó is.Csabi írta:abban a csapatban ahol át kell adnod egy általad kiharcot 11-est egy nagyobb sztárnak tartott játékosnak, ott nem fogsz kapni aranylabdát. ha a franciák megnyerik akkor griezmann lesz tolva
tyű, fúj.egy jó belga-francia elődöntő jó lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az elmúlt évek alapján én teljesen, de ehhez neki meg kell nyernie a VB-t, másképpen esélytelen. De mondom, most nagyon feltették a hájpvonatra, naponta futok bele vele kapcsolatos magasztaló cikkekbe.Jester írta:Ti mennyire tartanátok reálisnak egy Modric aranylabdát?
Szép lenne, ha két afrikai ország is elődöntőbe jutnaCsabi írta:szerintem idén bappé meg a laszti felejtős dolgo lesz. ráadásul várjunk még a dolgokkal hogy mi lesz majd uruguay meg lehet hogy a brazilok ellen. bár én örülnék ha a brazilok már most kiesnének. egy jó belga-francia elődöntő jó lenne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Ti mennyire tartanátok reálisnak egy Modric aranylabdát?
- Csabi
- Kapcsolat:
szerintem idén bappé meg a laszti felejtős dolgo lesz. ráadásul várjunk még a dolgokkal hogy mi lesz majd uruguay meg lehet hogy a brazilok ellen. bár én örülnék ha a brazilok már most kiesnének. egy jó belga-francia elődöntő jó lenne.
Cavani árnyékára gondoltál.Süti írta:Mert klubszinten év közben se a csapata se ő nem volt ilyen kiemelkedő. Ami érthető is Neymar árnyékában, but still.
Griezmann meg feldughatja a két 11-esét a seggébe, amikor ha valaki kicsit is ért a focihoz az látja, hogy mennyire rém gyenge a ő kezdőnek Girouddal kézen fogva. Mi lenne itt, ha csak a keretből mondjuk Lemar-Mbappe, Dembele kezdene és nem ez a kettő. Aztán akkor még arról ne is beszéljünk, hogy Martial, Benzema vagy Coman meg nyaralnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K