Berti írta:
Mindig ilyen volt a testfelépítése, jó kondiban van.
Használhatatlannak pedig nem nevezném. Kombinatív játékban nagyon illik Benzi mellé.
Az elmúlt meccsek alapján nem mondanám, hogy lefele lóg ki, inkább egy közepes teljesítményt hoz, ami jó mert elég mellé 1-2 villanás és jó meccset tud maga mögött.
Chelseas Hazardot ne várjunk még egy darabig, de már most erős a kontraszt a ZZ era között.
Kerlon írta:
Alapvetően ilyen a fizikuma, nem tudom, hogy ezen mit rugozol napok óta.
Nem figyeltem a Chelsea-ben, nem tudom milyen amikor nem pufi, szerintem még most is az, de akkor ilyen a sokéves átlag, elhiszem..
A képességeit am. nem tagadom, tudom, hogy jó focista, látom, hogy szerintetek már valami, szerintem semmi. Mindig valaki mellett van, mint az árnyéka, ebben a 4231-ben.. Én semmit nem látok tőle javulást, sorry.
ZZ alatt ad1 nem is játszott
, ad2: labdát akkor is tudott átvenni, 1-2 passz forgások, mentek akkor is, de szerintem Bale jobb volt azon a 2 meccsen augusztusban, mint Haz,. pedig őt aztán objektív/szubjektív lehet utálni és utálom is.
Szerintem ez még nagyon kevés Haz.-tól. Bár egyébként este amúgy őt kezdetném, Vinyó pihenhetne egyet.. Nyilván 2 végigsérült év után nem 5 perc lesz, amíg összeszedi magát.