Lukita a történelem második legjobb Zidaneja!!rashidm írta:Ha Cr-é is a semmiből jött volna, ugyanígy éreznék. Én Zizut mindenkinél jobban csíptem...nah jó Lukita-t lassan jobban bírom.Csabi írta: mert az a semmiből jött.
Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raul,Cristiano
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valaki épp azért imádta !RaúlCF írta:a gólok meg a nyerni akarása hiányozni fog és sokszor meg lesz említve hogy CR mentalitása kéne ide meg oda. viszont maga a személye nem fog hiányozni. sem a csapkodása sem a boldogtalansága sem a hülyeségek.yeaP17 írta:Furcsa,hogy mennyi embernek nem fog hiányozni.Kiváncsi vagyok,hogy szezon közben hányan fogják vissza sirni
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem azt mondom, hogy nem fog. De páran sztem kicsit átesnek a ló túlsó oldalára. Közhely, de előtte is volt és utána is lesz Real. Most majd nem lesz 50 gólos játékos, ezt is meg kell szokni.yeaP17 írta:Furcsa,hogy mennyi embernek nem fog hiányozni.Kiváncsi vagyok,hogy szezon közben hányan fogják vissza sirni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valamit valamiért.RaúlCF írta: viszont maga a személye nem fog hiányozni. sem a csapkodása sem a boldogtalansága sem a hülyeségek.
Jöhet ide egy very nájsz emberke, aki 45 gólt nem tud rúgni 9 év alatt, nemhogy 450-et.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a gólok meg a nyerni akarása hiányozni fog és sokszor meg lesz említve hogy CR mentalitása kéne ide meg oda. viszont maga a személye nem fog hiányozni. sem a csapkodása sem a boldogtalansága sem a hülyeségek.yeaP17 írta:Furcsa,hogy mennyi embernek nem fog hiányozni.Kiváncsi vagyok,hogy szezon közben hányan fogják vissza sirni
-
Már Madridista korszaktól olvaslak benneteket szóval tudom. De érthetetlen számomra.Sokszor nem volt a toppon de azért csatárként bőven lett volna helye.ericco írta:Tavaly szezon kozben a fel forum mar eladta volna.yeaP17 írta:Furcsa,hogy mennyi embernek nem fog hiányozni.Kiváncsi vagyok,hogy szezon közben hányan fogják vissza sirni
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Tavaly szezon kozben a fel forum mar eladta volna.yeaP17 írta:Furcsa,hogy mennyi embernek nem fog hiányozni.Kiváncsi vagyok,hogy szezon közben hányan fogják vissza sirni
Merci Zizou!
-
Furcsa,hogy mennyi embernek nem fog hiányozni.Kiváncsi vagyok,hogy szezon közben hányan fogják vissza sirni
-
Ha Cr-é is a semmiből jött volna, ugyanígy éreznék. Én Zizut mindenkinél jobban csíptem...nah jó Lukita-t lassan jobban bírom.Csabi írta:mert az a semmiből jött.rashidm írta:Engem valahogy jobban hazavágott Zidane lemondása.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mert az a semmiből jött.rashidm írta:Engem valahogy jobban hazavágott Zidane lemondása.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fucfact.
A Real twittere nagyjából 900-1 millióval csökkent, a Juvénak 1,1 millióval nőtt.
Instája 1,4 millióval, FB pedig 500K-val.
A Real twittere nagyjából 900-1 millióval csökkent, a Juvénak 1,1 millióval nőtt.
Instája 1,4 millióval, FB pedig 500K-val.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Engem valahogy jobban hazavágott Zidane lemondása.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jatekosok topikban kerestem a nevet
Nem tudom ki melyik verziot tartja a legvaloszinubbnek, de en azt erzem, hogy ZZ es Ce tavozasa erosen osszefugg es Perez a “hibas” ebben. Ha tenyleg igaz a 1,5 evvel ezelotti fizuemelos igeret, akkor meg plane. Azt tudom elkepzelni, hogy Zidane mindenkepp szamolt volna Ronaldoval, Perez meg mondta, hogy menni fog. Lehet ugyanigy maskeppen gondolkodtak Bale-rol vagy akar Navasrol is. Szoval most el fog szabadulni Perez, hogy mentse a helyzetet. Remelem ez egy Bappe-Hazard parosban nyilvanul meg es nem egy Hazard-Kane vagy Hazard-Lewa lesz.
Nem tudom ki melyik verziot tartja a legvaloszinubbnek, de en azt erzem, hogy ZZ es Ce tavozasa erosen osszefugg es Perez a “hibas” ebben. Ha tenyleg igaz a 1,5 evvel ezelotti fizuemelos igeret, akkor meg plane. Azt tudom elkepzelni, hogy Zidane mindenkepp szamolt volna Ronaldoval, Perez meg mondta, hogy menni fog. Lehet ugyanigy maskeppen gondolkodtak Bale-rol vagy akar Navasrol is. Szoval most el fog szabadulni Perez, hogy mentse a helyzetet. Remelem ez egy Bappe-Hazard parosban nyilvanul meg es nem egy Hazard-Kane vagy Hazard-Lewa lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Még mindig nem hiszem el hogy elment. Egyszerűen nem vagyok képes felfogni, hogy elment. Tudom fel kell meg a világ nem áll meg, de amikor eszembe jut, hogy nem látom többet Real Madrid mezben, mintha picit meghalnék belül. És azt sem látom ki az aki pótolni (persze majd a csapatnak kell) fogja, sem Neymar, sem Griezmann, sem Kane, sem Hazard, sem Salah, sem Lewandowski, sem Mbappé nem képes rá még (igaz én Mbappénak örülnék a legjobban.) aztán már azt sem zárom ki bár ez nagyon bátor feltételezés, de lehet házon belül oldjuk Asensioval és Vínicus Jr-rel, úgyhogy marad Bale és Benzema.
Francnak se hiányzik mar most az mediahype, foleg egy nulla érdekeltségű meccsel kapcsolatban. Eleg lesz majd a bl kiesesben.
Gondolom kifordult volna a gyomra, ha pacsizni kellett volna a cimboráival. (Ezt rossz indulat nélkül írom)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy arra számítani lehetett, Cé nem fog a Real ellen játszani augusztusban. Legalábbis ezt írják.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Elképesztő szar lesz látni már nyáron ellenünk játszani, Juve mezben.
Még el se ment, de már kurvára hiányzik a faszi...
Egy hatalmas egyéniséget veszített az öltöző.
Még el se ment, de már kurvára hiányzik a faszi...
Egy hatalmas egyéniséget veszített az öltöző.
ZIDANE
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Mit is lehetne mondani még? Emlékszem amikor megérkezett a bemutatását követő sajtótájékoztatóján azt mondta, ő azért igazolt ide, hogy történelmet írjon és hogy a legjobbak (a Real Madrid legnagyobb ikonjai, legendái) közt is legjobb legyen! Nos Cristiano; jöttél, láttál és győztél! Örök hála minden egyes felejthetetlen élményért, illetve örök emlékért! LEGENDA
Nekem viszont az az érzésem, hogy idén újra robbant egy nagyot; egy biztos, ahogy a nyári posztolt edzés képeit láttam, hát nem lazsált és szépen kipattintotta, leszálkásította magát!Benzema szerintem mentálisan már nem lesz soha a régi
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
az új edző, új szisztéma miatt ebben a változás lehetőségét érzemKAG írta: Isco & Asensio duónál pedig minden 5-10. meccsre jön 1 igazán jó
senki sem vitatja, hogy kell 1 komoly játékost igazolni
de a mostani játékosainkban is sokkal több van, mint amit kihoztak magukból CR árnyékában
Bale-en kívül adnék mindenkinek 1 évet, utána el lehetne dönteni, kire nincs szükség a továbbiakban