Karim Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Karim Benzema - 9
(nem meglepő módon) egyénileg karrierje leggyengébb szezonját futja. ettől rosszabb a meccs/gól átlaga az első lyonos évében volt, amikor 6 alkalommal lépett pályára és nem lőtt gólt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lehet savazni de nagyon hiányzott az utolsó 2 bl meccsünkön.Nincs jobb opció nála oda a jelenlegi keretből.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ZZ sem bizik mar benne annyira? Nem hittem volna, hogy a Juve utan kihagyja megint egy ennyire fontos meccsen. Igazabol Ce miatt raknam be Benzit a visszavagon es az esetleges dontoben is vonja el a vedok figyelmet szepen, Ce-nek meg johet a beast mode. Ha mar evek ota kapja a bizalmat sokszor a semmire, akkor ne az utolso fontos meccseken keruljon ki.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
BBeno írta:az a rafinha az interben van. ez a rafinha 100 eve bayernes elotte schalkes volt
True. Az Interest tudom, de valamiért az volt bennem, hogy ő is onnan jött... mindegy. akkor mégsem olyan jó az a kép.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Süti
Mára csukjubea zinternetet.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
8 napja senki nem fikázta itt, gondoltam felélesztem a topicot
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
az a rafinha az interben van. ez a rafinha 100 eve bayernes elotte schalkes volt
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
A másodikban az a legszebb, hogy két volt Barcás katalánt fektetett meg.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem jó. Juve ellen is láttuk, hogy CR egyedül nem az igazi, mert nem lehet rá fellőni a labdát és nem tudja megtartani kapuval háttal. Benzema ebben az egyik legjobb, kb mindent leszed és megtud tartani. Ráadásul CR szeret kimenni a szélre is, és ilyenkor nem marad senki se középen.pheco írta:Nem szeretnem, ha Bayern ellen probalkozna ZZ uj felallassal. Legyen csak ott a megszokott paros elol, Benzema dolgozzon Ronaldo ala, aztan ha veletlen golt lo az sem problema Majd nyaron lehet goleros csatar utan nezni vagy ugy alakitani, hogy Ce legyen az egyeduli csatar es ket jo szelso tamogassa.Berti írta:Ez a kép viszont.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Casemiro-Modric-Kroos-Lucas/Isco-Asensio-CRpheco írta:Nem szeretnem, ha Bayern ellen probalkozna ZZ uj felallassal. Legyen csak ott a megszokott paros elol, Benzema dolgozzon Ronaldo ala, aztan ha veletlen golt lo az sem problema Majd nyaron lehet goleros csatar utan nezni vagy ugy alakitani, hogy Ce legyen az egyeduli csatar es ket jo szelso tamogassa.Berti írta:Ez a kép viszont.
Én ezzel kezdenék. Vagy Lucas-Asensio széllel, vagy Iscoval gyémánt és akkor elől Karim helyén Asensio Cr mellett/mögött
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem szeretnem, ha Bayern ellen probalkozna ZZ uj felallassal. Legyen csak ott a megszokott paros elol, Benzema dolgozzon Ronaldo ala, aztan ha veletlen golt lo az sem problema Majd nyaron lehet goleros csatar utan nezni vagy ugy alakitani, hogy Ce legyen az egyeduli csatar es ket jo szelso tamogassa.Berti írta:Ez a kép viszont.
Na ezzel nem értek egyet.Realista24 írta:Sztem nem kell tőle semmit várni es nincs csalódás. Minden mas ajándék ha hozzátesz esetleg a győzelemhez.Süti írta:Nyilván, de ez olyan mint a jó vagy rossz játék. Ha ezt mondta, vállalnia kell az ezzel járó kritikákat is. Bár ezt én sem érzem erősnek, csak pályán várnám tőle a valódi választ, ez nem oszt nem szoroz.
Nyáron meg majd kiderül mi lesz.
Minden madridista joggal vár el tőle legalább egy vállalható teljesítményt, de még ezt is ritkán éri el. Kifejezetten jó meccse még kb 5 van egy évben.
Facts
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ezt már elsütöttük párszor, sajnos az esetek 97,6 százalékában nem jött be.tubatibi írta:Calma.
Münchenben az Ő góljával fogunk győzni.
Vannak meccsek, amikor van értelme játszani. Pl. a Juve ellen hiányoltam.
Calma.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sztem nem kell tőle semmit várni es nincs csalódás. Minden mas ajándék ha hozzátesz esetleg a győzelemhez.Süti írta:Nyilván, de ez olyan mint a jó vagy rossz játék. Ha ezt mondta, vállalnia kell az ezzel járó kritikákat is. Bár ezt én sem érzem erősnek, csak pályán várnám tőle a valódi választ, ez nem oszt nem szoroz.
Nyáron meg majd kiderül mi lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Nyilván, de ez olyan mint a jó vagy rossz játék. Ha ezt mondta, vállalnia kell az ezzel járó kritikákat is. Bár ezt én sem érzem erősnek, csak pályán várnám tőle a valódi választ, ez nem oszt nem szoroz.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.