Nekem is inkább a miértekkel van problémám. Ha amiatt ment, mert továbbra sem tud elköszönni a régi cimboráktól, akkor minek vállalta el a feladatot két éve? Ha nincs pénz és amiatt ment, az még rosszabb hír. Abban bíztam, hogy nullkupával nem fog elmenni, az nem annyira illett (volna) hozzá. Így szerintem Mbappét el is lehet engedni, valljuk be azért ZZ bőven mozgatórugója volt annak a projektnek.
Ami miatt fájó a mostani szituáció, az pontosan a 2018 után történtek. A keret szinte ugyanaz volt, két edzőt is megjártunk szűk egy év alatt, de valami hiányzott. Pont amit ZZ tudott hozni.
A helyettesek keservesek. Allegrivel megbékéltem volna, valamilyen szinten jobban illik a Madridhoz, mint a többi jelölt. Contét szerintem nem merik meghúzni, konkrétan taszítja a klub filozófiáját mindent megmozdulása. Pont olyan csapatokhoz való, ahol eddig volt. Raúl tipikusan az az edző, akit már december végén kitesz majd Perez. Szerintem régen sem volt semmi karizmája, az én szememben egyáltalán nem vezető típus, kapitánynak sem volt jó. Legenda, ami a székig repítheti, de az ifi BL-en kívül egyetlen indokot sem látok az ő személye mellett. Plusz nem kellene a barca útjára lépni, ezzel az állandó volt játékos kinevezésekkel. Egyszer-egyszer bejön, de többnyire azért bukó a történet a világban. Viszont a külföldi jelöltek sem meggyőzőek, patthelyzet sajnos.
Löw... uramisten.
Nagyon izmos lehet az újjáépítési projekt, ha így lelép.
Kurvára remélem, hogy nem emiatt lépett le, mert akkor brutálisan nagy szarban vagyunk.