Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
idén legalább adtunk a döntőhöz játékost, Hala Nuri!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Még van egy ősz, ott dől el minden.'shutterisland írta:az aranylabdát kinek adnátok így ? arjen koma ?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Messi lehoz egy jó őszt és ő kapja meg. De egyébként nem tudom kinek adnám.'shutterisland írta:az aranylabdát kinek adnátok így ? arjen koma ? :-)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
'shutterisland írta:az örök vesztes nagy pillanata.
gratulálok a bayern-nek, megérdemelték.
az aranylabdát kinek adnátok így ? arjen koma ? :-)
hülye kérdés........az nem aranylabda,az messilabda.
:-)
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Saminak'shutterisland írta:az örök vesztes nagy pillanata.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Gratula Kloppéknak az idényhez. Tőlük ez bravúr teljesítmény volt!
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Hogy jöön ez a BL topicba?RaúlRealMadrid írta:Na, akkor José Mourinho szerintetek szuperkupa győzelemmel, vagy vereséggel fog indítani a cselzi élén?
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
mennyir kibaszott csalodott és irigy vagyok
tavaly is ott lehettünk volna, idén is, de nekünk örökké csak az marad, h majd jövőre, majd jövőre
elég szomorú, h 2007 óta szurkólok a realnak és még nem volt döntőbe de majd jövőre
gratula azért a bayernek.
tavaly is ott lehettünk volna, idén is, de nekünk örökké csak az marad, h majd jövőre, majd jövőre
elég szomorú, h 2007 óta szurkólok a realnak és még nem volt döntőbe de majd jövőre
gratula azért a bayernek.
carvajal.bale.vidal.jesé
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az örök vesztes nagy pillanata.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hiányzott idén Messinek egy Leverkusen féle vicc gárda, akik összevesznek kié legyen a Bolha meze Nem éreztem a mai Bayernt olyan erősnek, kíváncsi lettem volna mi mit kezdtünk volna velük. Egyébként a Reus-Gündogan párost el kéne hozni.
Akkor most jöhet a Robben aranylabda
najó, de komolyan, csak nem süllyednek olyan mélyre hogy egy ilyen év után is messi kapja, de szerintem még nincsenek felkészülve másnak odaadni
najó, de komolyan, csak nem süllyednek olyan mélyre hogy egy ilyen év után is messi kapja, de szerintem még nincsenek felkészülve másnak odaadni
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Na, akkor José Mourinho szerintetek szuperkupa győzelemmel, vagy vereséggel fog indítani a cselzi élén?
szabhatja, így hogy elbuktuk a kupát... mondjuk ha az meg van, akkor is Messi nyeri majd az aranylabdát, ez sajnos nem is kérdésKerlon írta:kit érdekel a szaros münchen? CR A GÓLKIRÁLY HEJ HEJ
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Fenomen írta:Majd Guardiola odamegy, kb. ilyen szinten fognak játszani, aztán ő lesz megint mindenidőklegjobbedzőfenoménja.
Ő már régóta az......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
kit érdekel a szaros münchen? CR A GÓLKIRÁLY HEJ HEJ
valaki tiltsa ki istit
valaki tiltsa ki istit
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2013. május 25., szombat 22:44-kor.
K
K
- realmadridfan
Götze
Dantét ki lehetett volna állítani, Ribery-t pedig biztosan ki kellett volna. na mindegy, egész éves teljesítményük alapján megérdemelték. de velünk kellett volna játszaniuk ma.
Dantét ki lehetett volna állítani, Ribery-t pedig biztosan ki kellett volna. na mindegy, egész éves teljesítményük alapján megérdemelték. de velünk kellett volna játszaniuk ma.
Itt épp azt beszélik hogy mit fog jövőre csinálni Guardiola.
Én a helyében ráállnék a BL-re hogy meglegyen a világ első címvédése aztán a hype meglenne egy életre.
Én a helyében ráállnék a BL-re hogy meglegyen a világ első címvédése aztán a hype meglenne egy életre.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondom mi lesz:
Pep nem bassza szét őket, ismét BL-t nyer velük és ő lesz az az edző akihez kötik az első BL címvédést. Ő lesz az Isten, a világ valaha volt legjobb edzője, közben csak egy makker, aki jól tud helyezkedni
De azt az Effenberg féle gnóm bandát jobban utáltam, onnan maradt meg talán ez.
büdösbájern.
Pep nem bassza szét őket, ismét BL-t nyer velük és ő lesz az az edző akihez kötik az első BL címvédést. Ő lesz az Isten, a világ valaha volt legjobb edzője, közben csak egy makker, aki jól tud helyezkedni
Nem erre irányult a kérdésem. Legjobb az olyasmik zavarnak, amikor a BM-s gyereknek már 3 napja az a profilképe fbn, hogy 2013 BL győzelem.... és ennek a csapatnak ilyen szurkolói vannak.istimester írta:Idén a legjobb csapat nyerte a Bajnokok Ligáját.
De azt az Effenberg féle gnóm bandát jobban utáltam, onnan maradt meg talán ez.
büdösbájern.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. május 25., szombat 22:42-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
pedig már elhittem, h robben is olyan örök vesztes lesz régen ballack volt.
szó mi szó, tényleg a legjobb csapat nyer idén, de a tavalyit jobban élveztem.
szó mi szó, tényleg a legjobb csapat nyer idén, de a tavalyit jobban élveztem.
92:48
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Na akkor jöhet gvádrióóla, aztán remélem szétesnek. Reus pedig nagyon jó lenne DM helyett...