Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 11., szerda 11:44

Azt se felejtsük el, hogy egyetlen játékosa maradt Mendesnek Madridban, az is Coentrao.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 11., szerda 11:25

CS0ki írta: De valahol Perezt is megértem, mert most már nem lehet z tovább, hogy ősszel lazázunk, és készülünk a tavaszi bl kieséses szakaszra. Ronaldo nem nagyon tudta volna hátán cipelni a csapatot, nem is elvárható ilyen korban, de a madrid sem teheti meg azt, hogy vár a tavaszi rangadókra, ott CR fixen a kezdőben, ősszel meg kit érdekel mi volt. Jelenleg a többi ember nem volt képes ősszel hozni magát CR helyett, de igazolni sem lehetett, hiszen itt van Ronaldo.
Szerintem ennyi a lényeg, ahogy írtam mi igazából sehogy sem járunk rosszul. CR teret nyitott a jövőnek is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

CS0ki

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. július 11., szerda 11:16

petiamadridista írta:
akkor kimondom.
nekem ezzel a 9 évvel, ami az ő korszaka, csak és kizárólag annyi a bajom, hogy vele a pályán, egyszer sem tudtuk ledominálni a Barcat, a bajnoki címet sem sikerült elszedni tőlük legalább 2 egymást követő évre, vagy visszadni valamelyik nagy arányú alázást. Legalább egy 3 gólos különbséget egy meccsen. Legalább ennyi lenne.
Nekem konkrétan ez hiányzik vele, és az elmúlt 9 évből.
ez az egyetlen hiányérzetem. de ezt kissé bonyolultabban már leírtam másik topikban.

Egyébként én is így vagyok vele kicsit. Persze ez attól is függ, hogy ki mit milyen fontosnak tart, és nálam a bajnokság fontosabb, mint sok embernél, nincs annyira messze a BL-től. A BL egy különleges dolog, de mivel az ott nagyon sok múlik 1-2 meccsen, bírón, szerencsén, sorsoláson, stb., kicsit más is. BL tripla elképesztő, de ha CR 9 éve alatt nyerünk 6 bajnokit, meg mondjuk két bl-t, nem lenne semmi hiányérzetem. Így meg kicsit kettős érzetem van, mivel a több bajnoki győzelem nálam elvárás lett volna, a BL-ben meg felülteljesítettük azt, amit reálisan el lehetett képzelni. A fent említett 6-7 bajnoki+2 bl esetén meg mindkét szempontból elégedett lennék, még ha nyilván a 4 bl elképesztő, a triplázás meg megismételhetetlennek tűnik.

De a lényeg, hogy köszi CR, parádés volt, amit művelt, szerintem megközelíteni sem fogja senki a közeljövőben azokat a számokat, amiket ő hozott. Szóval köszi mindent!

De valahol Perezt is megértem, mert most már nem lehet z tovább, hogy ősszel lazázunk, és készülünk a tavaszi bl kieséses szakaszra. Ronaldo nem nagyon tudta volna hátán cipelni a csapatot, nem is elvárható ilyen korban, de a madrid sem teheti meg azt, hogy vár a tavaszi rangadókra, ott CR fixen a kezdőben, ősszel meg kit érdekel mi volt. Jelenleg a többi ember nem volt képes ősszel hozni magát CR helyett, de igazolni sem lehetett, hiszen itt van Ronaldo.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 11., szerda 11:14

Galacticos írta:En is baromi csalodott vagyok, potolhatatlan egyelore.
Es a lesajnalt, mar reg nem letezo bbc-bol basszus pont o tavozik elsokent, na ez az erdekes meg hogy ki fogja loni a 11eseket? Modric? :mrgreen:
Majd az új 7esünk, Neymar. Aztán klikkesedés, veszekedés, lezüllés...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 11., szerda 11:10

KAG írta:
Es a lesajnalt, mar reg nem letezo bbc-bol basszus pont o tavozik elsokent, na ez az erdekes meg hogy ki fogja loni a 11eseket? Modric? :mrgreen:

Ramos B-)
Karim.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. július 11., szerda 10:49

Köszönünk mindent LEGENDA! :salute:

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. július 11., szerda 10:31

A mai Marca Címlap nagyon komoly.

http://www.marca.com/multimedia/primera ... da-del-dia

:salute:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2018. július 11., szerda 10:09

wZoLee7 írta:Itt csak en vagyok pozitiv amugy? Elment, szuper kilenc ev volt, de szerintem a legjobbkor tavozott. Tavaly eladtam volna, de jobb lett ez igy. Meg egy olyan semmi oszt nem birtunk volna ki, foleg nem egy uj edzovel.
Penzugyileg egyertelmuen pozitivan szalltunk ki a CR tortenetbol, szakmailag, igazabol azzal is, a negativ hirek is hirek. Kit erdekel mit irnak Perezrol, o az elnok, mi pedig hamarabb kezdhetunk uj korszakot mint a barca
Igen, szerintem is rendben van így a sztori, kerek lett a vége, és minden adott egy új korszakhoz. De azért kapja be hogy elment.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 11., szerda 10:06

Itt csak en vagyok pozitiv amugy? Elment, szuper kilenc ev volt, de szerintem a legjobbkor tavozott. Tavaly eladtam volna, de jobb lett ez igy. Meg egy olyan semmi oszt nem birtunk volna ki, foleg nem egy uj edzovel.
Penzugyileg egyertelmuen pozitivan szalltunk ki a CR tortenetbol, szakmailag, igazabol azzal is, a negativ hirek is hirek. Kit erdekel mit irnak Perezrol, o az elnok, mi pedig hamarabb kezdhetunk uj korszakot mint a barca

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. július 11., szerda 10:03

ziro4vr írta:Van bennem egyfajta bizsergető izgalom is, hogy mi lesz most így utána. Kíváncsian várom az átigazolási szezont, de azért rossz előérzetem is van. A megfelelő pótlás legközelebbi szinonímája egy MBappé-Hazard pakk lenne, ebben egyetértek. Nem is tartom teljesen kizártnak, szerintem a belga meglesz. Magában kevésnek gondolnám, és nem is szeretem annyira, de ha jön mellé a francia, akkor leokézom. Jó edzőnk lett, de azért nyugodtabb lennék, ha ZZ kezében lenne az ostor.

Hiányozni fognak a gólok, az a mindenen átmegyek, legyőzhetetlennek tűnő mentalitás, amit elöl megteremtett. Dehát ez az élet rendje, így is nagyon kimaxoltuk az utóbbi pár évet.

Amire kíváncsi leszek, hogy hat majd ez a többiekre. Lesz aki felszabadul, lesz aki előlép, esetleg aki visszaesik és motiválatlan marad. Azért ha azt látod, hogy egy 33 éves kecske meghal az utolsó hasmenéses edzésen is a csapatért és önmagáért, könnyebben halsz meg te is.
Így látom én is. Csak a Hazard+MBappe pakk lehet megoldás.

Hazard nem egy gólvágó, így önmagában kevés lenne. MBappe mögé meg csak az Isco+Assensio+LV vonal szintén kevés.

Bale nem tudni mennyit fog játszani,ő sem egy CR. Benzema meg..

Szóval én is csak ezt látom megoldásnak.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 11., szerda 9:26

En ugy gondolom, hogy ezt Perez rontotta el. Hogy miert gondolom igy? Mert ha igaz az, hogy mar januarban volt barmilyen megegyezes, miszerint elmehet bizonyos csapatokba 100 millio euro kornyeken, akkor miert vagott arcokat ha meglatta Perezt? Miert haragudott ra? Ott valami tortent, amire beragott CR, es amiatt ment el. Nem hinnem, hogy feltetlenul le akart lepni, boven lett volna meg dolga itt, jonehany rekordott megdonthetett volna. B terv volt a Juventus, ha mar nem maradhatott. Az olasz bajnoksagban konnyebb dolga lesz 33 evesen, fenntarthatja a statisztikajat, versenyben maradhat minden fronton, de mivel a Real Madrid kerete a legjobbakbol all, itt is elerhette volna ugyanezt, csak nagyobb nyomas alatt. Szerintem Perez miatt ment el. Talan az elnokunk nyiltan elmondta neki, hogy nem akarja meghosszabbitani a szerzodeset, mert mar uj csapatot akar epiteni, talan Neymar hajkuraszasa is szerepet jatszott, nem tudhatjuk, csak talalgatok.
:goat:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. július 11., szerda 9:07

Van bennem egyfajta bizsergető izgalom is, hogy mi lesz most így utána. Kíváncsian várom az átigazolási szezont, de azért rossz előérzetem is van. A megfelelő pótlás legközelebbi szinonímája egy MBappé-Hazard pakk lenne, ebben egyetértek. Nem is tartom teljesen kizártnak, szerintem a belga meglesz. Magában kevésnek gondolnám, és nem is szeretem annyira, de ha jön mellé a francia, akkor leokézom. Jó edzőnk lett, de azért nyugodtabb lennék, ha ZZ kezében lenne az ostor.

Hiányozni fognak a gólok, az a mindenen átmegyek, legyőzhetetlennek tűnő mentalitás, amit elöl megteremtett. Dehát ez az élet rendje, így is nagyon kimaxoltuk az utóbbi pár évet.

Amire kíváncsi leszek, hogy hat majd ez a többiekre. Lesz aki felszabadul, lesz aki előlép, esetleg aki visszaesik és motiválatlan marad. Azért ha azt látod, hogy egy 33 éves kecske meghal az utolsó hasmenéses edzésen is a csapatért és önmagáért, könnyebben halsz meg te is.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 11., szerda 9:00

Ronaldo és a Real Madrid, statisztikák minden mennyiségben http://madridom.hu/?p=121287
Az anyagiak http://madridom.hu/?p=121279
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 11., szerda 8:52

hala real írta:olyan erzes, mintha meghalt volna valaki
Ma feketében is jöttem...teljesen magam alatt vagyok..

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. július 11., szerda 8:50

Hihetetlen kettősség van bennem. Egyelőre nem tudom kiírni magamból.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. július 11., szerda 8:31

A 11-eseknél valóban hiányozni fog, kötélidegei vannak. Viszont a szabadrúgások hatékonysága már nagyon lecsökkent nála, azt jobb lett volna mellőznie az utóbbi években. :mrgreen:

Nálam Hazard + Mbappé pack jönne mindenképp a helyére. Látva a tegnapi meccset is, brutális lenne.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. július 11., szerda 8:29

Ramos B-)
ZIDANE

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. július 11., szerda 8:28

En is baromi csalodott vagyok, potolhatatlan egyelore.

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2018. július 11., szerda 8:14

olyan erzes, mintha meghalt volna valaki. kb 2005 ota vagyok madridista, szoval lattam a ronaldo elotti korszakot, de megse tudom elkepzelni, hogy milyen lesz nelkule elkezdeni a szezont.
tudtuk, hogy eljon ez az ido, de meg nem most kellett volna...es nem igy.
nagyon szomoru es csalodott vagyok. :'(
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. július 11., szerda 8:05

De fura szám nélkül, és legendák között látni. :'(

:goat:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.