Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Hat ha ez utan a VB utan meg mindig Neymar a prioritas, akkor Perez apo tenyleg menjen a ‘csaba, Lopit nem ismerem de ketlem, hogy barmelyik edzo a bolygon Neymart valasztana Bappe helyett...namindegy.
Benzema esete meg jo kerdes, talan ra vagyok a legkivancsibb. Eligazolt Ce, igy mar nem kell teljesen alarendelnie magat a portugalnak - viszont nem is lesz senki, aki ilyen szazalekban beveri az asszisztjait, illetve az altala teremtett golhelyzeteket, ami sokszor megvedte a franciat a hasznossagat illetoen. En hibanak tartanam elengedni.
Benzema esete meg jo kerdes, talan ra vagyok a legkivancsibb. Eligazolt Ce, igy mar nem kell teljesen alarendelnie magat a portugalnak - viszont nem is lesz senki, aki ilyen szazalekban beveri az asszisztjait, illetve az altala teremtett golhelyzeteket, ami sokszor megvedte a franciat a hasznossagat illetoen. En hibanak tartanam elengedni.
james nem lesz hülye visszajönni csücsülni a padra, ha jön akkor kezdőbe ez egyértelmű számomra. zidane már nincs aki kipaterolta
Jamest felejtsuk mar el könyörgöm. Rodrigo meg nonszensz ott van akkor Mariano, de szerintem Raul de Tomas is lehozza a Rodrigo szintet.
- ateeemadrid
James felőlem nyugodtan jöhet vissza, kelleni fognak a gólok. Persze nem kezdőként számolnék vele, az meg más kérdés, hogy ezt elfogadná e.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagy bajok lehetnek még ebből a nyárból így... Rodrigo... atyaég.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
rodrigo, james vissza... hova fokozzuk még, a vezetőség nem lehet ekkora barom, lopet meg nem ismerjük, de remélem nem akar kis hispániát csinálni a csapatból
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az úgy egy jó üzlet lenne számunkra. Ja, nem. Jézusom, azért ne már.Realista24 írta:Cadena SER: If Benzema is sold to Napoli, Lopetegui wants ex-RMCF & current Valencia striker Rodrigo to replace him.
Amúgy, ha James tényleg visszajon, egy nagy érkezik csak szerintem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cadena SER: If Benzema is sold to Napoli, Lopetegui wants ex-RMCF & current Valencia striker Rodrigo to replace him.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha Jamest vissza hozzuk es marad, meg szamitunk is ra akkor azert elkezdek aggodni
Final warning.pheco írta:Hazard-Bappe-James es meg is vagyunk
Hazard és Neymar együttes megvétele meg nem kompatibilis.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hazard-Bappe-James es meg is vagyunk
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kéne valami R24 news, hahóó
Azt írják 170 millát ajánlunk Hazardra, de állítólag a Barca is érdekelt volt, de ez az ár kicsit magas nekik? Ők mondjuk Williant akarják vinni, de elég érdekes lenne ha két ilyen fontos embertől megválna a Chelsea.
Elég sok az a 170 millió azért.
Olvasom, hogy Hamesz körül is mozgolódások vannak, szerintem jó kis játékos ő, de továbbra sem tudom hova férne be ő, és még Isco is. Igazából a Bayern annyira diszkont áron veheti meg, hogy a helyükben megvenném véglegesen, és (elvileg nem kell Niko Kovacnak) eladnám jó kis haszonnal.
Ha ezek után megvesszük Neymart, hogy minden meccs után rajtunk röhögjön a fél világ elés stupidok vagyunk..
Azt írják 170 millát ajánlunk Hazardra, de állítólag a Barca is érdekelt volt, de ez az ár kicsit magas nekik? Ők mondjuk Williant akarják vinni, de elég érdekes lenne ha két ilyen fontos embertől megválna a Chelsea.
Elég sok az a 170 millió azért.
Olvasom, hogy Hamesz körül is mozgolódások vannak, szerintem jó kis játékos ő, de továbbra sem tudom hova férne be ő, és még Isco is. Igazából a Bayern annyira diszkont áron veheti meg, hogy a helyükben megvenném véglegesen, és (elvileg nem kell Niko Kovacnak) eladnám jó kis haszonnal.
Ha ezek után megvesszük Neymart, hogy minden meccs után rajtunk röhögjön a fél világ elés stupidok vagyunk..
+1, rajoskodjon csak ott!füst írta:Tavaly ilyenkor akkora tervei voltak Párizsban, kár lenne feladnia, jó úton jár.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Tavaly ilyenkor akkora tervei voltak Párizsban, kár lenne feladnia, jó úton jár.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Ez a VB neki nagyon rossz volt, leépítette az imázsát rajta nevet a fél világ. De a VB előtt azért ez nem így volt.Realista24 írta:A PSG évi 50 millióra akarja emelni Neymar fizetését, hogy maradjon.
Szerintem nem fog a PSG-ben maradni, 50 millió sem fogja ott tartani. Majdnem biztos vagyok benne, hogy jönni akar és jönni fog idén Madridba. Perez megszállottja neymarnak plusz reklámértéke CR és Messi mellett neki a legnagyobb, azt meg tudjuk Pereznek ez az első és utána a teljesítmény.
Szomorú, de úgy fest, hogy tényleg ez a csövesbánat a prioritás.
Pedig egy Hazard, Mbappe pakk nagyon üthetne előre. Mondjuk Edenért is sokallom a 170-et.
Pedig egy Hazard, Mbappe pakk nagyon üthetne előre. Mondjuk Edenért is sokallom a 170-et.
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Realista24 írta:Aki megírta Viniciust és Rodrygót, most lehozta, hogy a Real Brazíliában tárgyal Neymarról és elég jól állnak a dolgok, közben az angolok szerint 170 milliót adunk Hazardért.
Frankó, de sztm ezen a nyáron, maximum Hazard lesz bezsákolva.
se Neymar, se Bappe
Persze ha Perez papa valamit a fejébe vesz, és még a kassza is készen állna.
de ami számomra is lényeges, hogy ne tartson be egész nyáron a keringő.
előttem szóló.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nagyszerű, én is szívesen hozzájárulnék hogy maradjon!Realista24 írta:A PSG évi 50 millióra akarja emelni Neymar fizetését, hogy maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A PSG évi 50 millióra akarja emelni Neymar fizetését, hogy maradjon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema