Nem cikkeznek? Ma is írták, hogy Neymar felsülése sem tántorította el Pérezt a leigazolásátólkodo írta:Aki még egyszer az ördögöt festi a falra, annak ban jár. Istenemre esküszöm.
Kímélj.
Várom már a vb végét, remélem beindulnak a Mbappe hírek. Biztató hogy Neymarrol már reg cikkezhetnenek de semmi. A franciáert semmi pénzt nem sajnalnek.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ilyenkor vannak azok a hirek, nyilatkozatok, hogy most pihenek, csak a csaladdal es a baratokkal foglalkozom, meglatjuk mi lesz.kodo írta:Várom már a vb végét, remélem beindulnak a Mbappe hírek.
Amugy vannak hirek. SMS 100 millioert
Oriasi bukas lenne az idehozatala szerintem. Semmi hasznat nem vennenk. Egy atlagos jatekos, jo helyen van ott, ahol van. Esetleg a MU-ban tudnam elkepzelni. Mostanaban oda hordja ossze a szel a kozepesnel csak kicsit jobb jatekosokat.
Mai hir, 330 milliot sem sajnalnank rakodo írta:Biztató hogy Neymarrol már reg cikkezhetnenek de semmi.
Merci Zizou!
Aki még egyszer az ördögöt festi a falra, annak ban jár. Istenemre esküszöm.
Kímélj.
Várom már a vb végét, remélem beindulnak a Mbappe hírek. Biztató hogy Neymarrol már reg cikkezhetnenek de semmi. A franciáert semmi pénzt nem sajnalnek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Henry meg Trezegól meg Seva mint jobb opció? jóságos ég.MorataMartin írta:Most egy kicsit gondolkodóba estem, előállt az a helyzet, hogy a Real Madridnak pótolnia kell a világ legjobb játékosát gyakorlatilag bárkit megvehet bármennyiért (Messit kivéve és kicsit sarkítva), de egyszerűen "borzalmasan" gyenge ez a lista, akik az új "galaktikusok" lehet: Lewandowski, Neymar, Hazard, Salah, Mbappe, Griezmann, Cavani stb... egy 15-20 évvel ezelőtt sokkal nagyobb volt a választék, lehet hogy én vagyok a finnyás, de ezek a nevek össze sem hasonlíthatóak ezekkel: Ronaldinho, Totti, Del Piero, Henry, Trezeguet, Sevcsenko stb... (és direkt csak támadókat írtam)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Most egy kicsit gondolkodóba estem, előállt az a helyzet, hogy a Real Madridnak pótolnia kell a világ legjobb játékosát gyakorlatilag bárkit megvehet bármennyiért (Messit kivéve és kicsit sarkítva), de egyszerűen "borzalmasan" gyenge ez a lista, akik az új "galaktikusok" lehet: Lewandowski, Neymar, Hazard, Salah, Mbappe, Griezmann, Cavani stb... egy 15-20 évvel ezelőtt sokkal nagyobb volt a választék, lehet hogy én vagyok a finnyás, de ezek a nevek össze sem hasonlíthatóak ezekkel: Ronaldinho, Totti, Del Piero, Henry, Trezeguet, Sevcsenko stb... (és direkt csak támadókat írtam)
Mindig is ilyen volt, de szimplán rosszul nevelték és hatalmas sztár csináltak belőle.Berti írta:Tényleg hajt eddig szépen, viszont egyénileg meg kifejezetten gyenge. Rengeteg hibával játszik.ziro4vr írta:Nekem amúgy a vb-n Pogba is tetszik, félretolta a hülyeségeit és melózik a csapatért rendesen.
Hazard mellett ő is pozitív csalódás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Tényleg hajt eddig szépen, viszont egyénileg meg kifejezetten gyenge. Rengeteg hibával játszik.ziro4vr írta:Nekem amúgy a vb-n Pogba is tetszik, félretolta a hülyeségeit és melózik a csapatért rendesen.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
itt ül mellettem, és kést szorít a torkomhoz, nem ellenkezhetek.pheco írta:Eleg hehe izzadsagszag vanMickey írta: #NeymarBappe18
az elkövetkezendő években pedig felkészülnek a majdani vébé győztes Braziljaink, Rodrigo és Vini Junior!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Nekem Savic nagyon darabos, nem értem miért középpályás lett. Nem ügyetlen a labdával, de olyan mint egy jobb kiadású Fellaini. Abban meg nem bíznék, hogy nem sózzák ránk, miután harminc milliókat adtunk ki Danilóért, Theoért...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem amúgy a vb-n Pogba is tetszik, félretolta a hülyeségeit és melózik a csapatért rendesen.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Eleg hehe izzadsagszag vanMickey írta: #NeymarBappe18
az elkövetkezendő években pedig felkészülnek a majdani vébé győztes Braziljaink, Rodrigo és Vini Junior!
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Sosem nem volt kérdés .kodo írta:Ja, Hazard megy a Psgbe Neymar helyere miutan leigazoltuk a brazilt 300 millioert. Tiszta sor.
Perez papa tudja mit akar, és mit csinál.
Salgado is kinyilatkoztatta...
Bappe helyére még behúzzák Kanet, vagy a friss vébé győztes Mandzukic -ot, aztán őt is elboltoljuk.
#NeymarBappe18
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
"LIVE: United push for Real Madrid target Milinkovic-Savic"
https://newsini.com/news/live-united-pu ... ?uid=32451
https://newsini.com/news/live-united-pu ... ?uid=32451
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aha.SzB írta:
Modricot?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- SzB
[/quote]Orbán Viktor kedveli ezt.[/quote]
Modricot?
Modricot?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Orbán Viktor kedveli ezt.SzB írta: Úgyhogy hajrá Horvátország! Ráadásul ők valamilyen szinten mégiscsak magyarok!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- SzB
Modric tegnap sokat tett azért, hogy idén is egy Real-os kapja az aranylabdát. Ha nem is nyernek vasárnap, egy BL-győzelem és egy VB-ezüst többet jelenthet bármilyen más konstellációnál. A "nagy trió" semmit nem ért el a VB-n, Messi és Neymar UEFA-szinten sem, Kane csak egy VB-gólkirályságot vihet haza, a franciák közül Varane aki duplázhat, de neki nem fognak aranylabdát adni, és miért is tennék... Mbappé jó, de ha egyedül nyeri meg a döntőt, az ő korával még az is kevés, s ha hozzánk igazol, és csinál egy pazar őszt, akkor sincs BL-eredménye, tehát kicsi az esélye. Griezmann-nak sincs BL-eredménye.
Marad Modric. És ez tök jó.
Úgyhogy hajrá Horvátország! Ráadásul ők valamilyen szinten mégiscsak magyarok!
Marad Modric. És ez tök jó.
Úgyhogy hajrá Horvátország! Ráadásul ők valamilyen szinten mégiscsak magyarok!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
PSG Kantét akarja leigazolni jelenleg. És a Barca meg viszi Rabiotot.