Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Re: Kommentáld a híreket
Így hogy elment CR, nagyon remélem, hogy Mbappé vagy Neymar már le van zsírozva.
Ha választani lehet akkor a franciát kérem, a brazil sajnos néha még inkább egy bohócra hasonlít (ha idejön és megkomolyodik akkor rendben).
Ha választani lehet akkor a franciát kérem, a brazil sajnos néha még inkább egy bohócra hasonlít (ha idejön és megkomolyodik akkor rendben).
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Jól szólsz faszi!Salgado: “Ha Pérez a fejébe vesz valamit, azt véghez is viszi”
Remélem be is jön a mondókád.
Benz és Ase marad a seggén, jó helyen vannak.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Tudom, hogy nincs opcionk. 8ert vettek, 40ig sztem realis ajanlani ertre, mert kell ember elore, meg a padra is.RealMadridFanatic írta:Donát írta:Mbappe erkezesenek sajnos alig van realitasa, akarhanyszor irjuk le. Ami viszont engem jobban aggaszt, hogy Mariano visszahozatalarol semmi hir nincsen, egy volt masfel - ket honapja volt talan egy kosza hir, aztan elhalt. Pedig ot le lehetne boltolni a VB alatt, leven nem erintett. Nagyon kellene o szupercserenek, ne-adj-isten kezdonek a keretbe.
Őt is már sokszor olvastam, pedig legjobb tudomásom szerint nincs visszavásárlási opciónk. Azt tudom, hogy a Lyonnal baráti a viszony, de miért engednék vissza? Bevált náluk, rugdossa a gólokat és esélyes, hogy Fekir is lelép. Simán kérhetnek érte horribilis összeget, azért elsősorban nekik a is klub érdekeit kell szem előtt tartaniuk.
- RealMadridFanatic
Donát írta:Mbappe erkezesenek sajnos alig van realitasa, akarhanyszor irjuk le. Ami viszont engem jobban aggaszt, hogy Mariano visszahozatalarol semmi hir nincsen, egy volt masfel - ket honapja volt talan egy kosza hir, aztan elhalt. Pedig ot le lehetne boltolni a VB alatt, leven nem erintett. Nagyon kellene o szupercserenek, ne-adj-isten kezdonek a keretbe.
Őt is már sokszor olvastam, pedig legjobb tudomásom szerint nincs visszavásárlási opciónk. Azt tudom, hogy a Lyonnal baráti a viszony, de miért engednék vissza? Bevált náluk, rugdossa a gólokat és esélyes, hogy Fekir is lelép. Simán kérhetnek érte horribilis összeget, azért elsősorban nekik a is klub érdekeit kell szem előtt tartaniuk.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Mbappe erkezesenek sajnos alig van realitasa, akarhanyszor irjuk le. Ami viszont engem jobban aggaszt, hogy Mariano visszahozatalarol semmi hir nincsen, egy volt masfel - ket honapja volt talan egy kosza hir, aztan elhalt. Pedig ot le lehetne boltolni a VB alatt, leven nem erintett. Nagyon kellene o szupercserenek, ne-adj-isten kezdonek a keretbe.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem írhatja, hogy milyen jó ez a 9 év Próbálnak belekapaszkodni mindenbe, csak menjen márericco írta:
A talalgatasok alapja, hogy mult idoben irta, milyen jo volt Madridban. Sokan elkoszonest latnak bele.
Szerintem nincs igy. Remelem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha BBC-bol csak Bale marad, akkor mi lesz?
Hazard most mar nagyon aktualis, es ha Neymar helyett Mbappe erkezne, azzal nagyon jol jarnank, peldaul:
————Hazard—Mbappe—Bale
———Modric—Casemiro—Kroos
Marcelo—Ramos—Varane—Carvajal
———————Courtois/Navas
A tobbiek: Casilla/Lunin, Nacho, Vallejo, Odriozola, Theo, Llorrente, Ceballos, Kovacic, Isco, Vazquez, Asensio, Mayoral. Plusz a toltelek.
Ez legalabb egy 23 fos, bivalyeros keret. Majdnem a fele spanyol.
Hazard most mar nagyon aktualis, es ha Neymar helyett Mbappe erkezne, azzal nagyon jol jarnank, peldaul:
————Hazard—Mbappe—Bale
———Modric—Casemiro—Kroos
Marcelo—Ramos—Varane—Carvajal
———————Courtois/Navas
A tobbiek: Casilla/Lunin, Nacho, Vallejo, Odriozola, Theo, Llorrente, Ceballos, Kovacic, Isco, Vazquez, Asensio, Mayoral. Plusz a toltelek.
Ez legalabb egy 23 fos, bivalyeros keret. Majdnem a fele spanyol.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A talalgatasok alapja, hogy mult idoben irta, milyen jo volt Madridban. Sokan elkoszonest latnak bele.Realista24 írta:Persze, mert megköszönte az eddigi kilenc évet, ezért már azt hiszik hogy búcsúzikericco írta:Karim tegnapi posztja miatt megindultak a talalgatasok a spanyol sajtoban...
Szerintem nincs igy. Remelem
Merci Zizou!
- Süti
Casillas, Raúl vitatkozna az apróért résszel, sok jóérzésű futballrajongó pedig a legenda résszel.Realista24 írta: Legendákat nem szórjuk el apróért.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Legendákat nem szórjuk el apróért.Süti írta:Szerintem is C-től függ a francia sorsa. Ha marad Cé, akkor Ő is, ha nem, akkor akár diszkontáron is odaadjuk a Nápolynak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Szerintem is C-től függ a francia sorsa. Ha marad Cé, akkor Ő is, ha nem, akkor akár diszkontáron is odaadjuk a Nápolynak.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt is írják, hogy Carlo 40et fizetne érte, a Real 50et kér.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Persze, mert megköszönte az eddigi kilenc évet, ezért már azt hiszik hogy búcsúzikericco írta:Karim tegnapi posztja miatt megindultak a talalgatasok a spanyol sajtoban...
Nem vagyunk olyan szerencsesek.
Egyébként, ha C dobbant, en Karimot megtartanám fixen a következő szezonra.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze, mert megköszönte az eddigi kilenc évet, ezért már azt hiszik hogy búcsúzikericco írta:Karim tegnapi posztja miatt megindultak a talalgatasok a spanyol sajtoban...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ericco írta:Karim tegnapi posztja miatt megindultak a talalgatasok a spanyol sajtoban...
Én meg pont azt érzem, hogy mintha burkoltan CR-nek üzenne..
A jó öreg Benzemát nem lehet kirakni innen, nagyobb gengszter ő annál.
Egyébként az átigazolások kapcsán nekem még az az érdekes, hogy amellett, hogy milyen iszonyú árakon mennek noname játékosok, hogy az idősebb játékosok ára hogy megemelkedett. Régebben a 30 fölöttieket szinte ingyen engedték el, kb szabadulni akartak tőlük. emlékszem, hogy amikor a barca leigazolta mathieut (vagy hogy írják), akkor ő volt a legdrágább 30 év fölötti játékos azzal a 20 millióval. És az nem is volt olyan nagyon régen.
Egyébként az átigazolások kapcsán nekem még az az érdekes, hogy amellett, hogy milyen iszonyú árakon mennek noname játékosok, hogy az idősebb játékosok ára hogy megemelkedett. Régebben a 30 fölöttieket szinte ingyen engedték el, kb szabadulni akartak tőlük. emlékszem, hogy amikor a barca leigazolta mathieut (vagy hogy írják), akkor ő volt a legdrágább 30 év fölötti játékos azzal a 20 millióval. És az nem is volt olyan nagyon régen.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Karim tegnapi posztja miatt megindultak a talalgatasok a spanyol sajtoban...
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
Salah hosszútávú szerződést írt alá a Poolal és kapott mellé egy nagy adag fizetésemelést is.
Az egyiptomi nem mozdítható. Ahogy Mbappe,Nemyar és Kane sem.
Hazard jó opció. Ő elérhető és komoly erősítés lesz.
Szerintem idén Courtois is érkezhet. 1 év van vissza a szerződéséből úgy,hogy a Chelsea szorított helyzetben van. Lunin szerintem kölcsönbe fog menni. Fölösleges lenne a padon tartani. Fiatal még és semmit nem tudunk róla. Jelenleg nem Navas vetélytársa.
A kapus kérdés is érdekes. Navas amióta itt van minden évben széllel szemben kell teljesítenie.
Én nem tartom igazán TOP kapusnak de szerintem minden megtesz a klubbért. Nagyon szerény és sztáralüröktül mentes. 31 éves szerintem megérdemelné,hogy ő maradhasson az első számú kapus.
Persze Curtois fiatalabb és magasabban jegyzett így benne van,hogy jó áron elhozzuk. Nem tudom mikor volt ilyen magas kapusa a Realnak. Azért eszembe jut mostanság,hogy Messi milyen bőröst osztott neki a Barca-Chelsean..... Közel sem egy macska típus a belga... Viszont termete miatt elég nehéz mellette ellőni a labdát valamint a szögleteknél is komoly úr lehet a levegőben. Szabadrúgásoknál is komoly előny tud lenni, ez a termet valamint a baromi hosszú kéz.
Az egyiptomi nem mozdítható. Ahogy Mbappe,Nemyar és Kane sem.
Hazard jó opció. Ő elérhető és komoly erősítés lesz.
Szerintem idén Courtois is érkezhet. 1 év van vissza a szerződéséből úgy,hogy a Chelsea szorított helyzetben van. Lunin szerintem kölcsönbe fog menni. Fölösleges lenne a padon tartani. Fiatal még és semmit nem tudunk róla. Jelenleg nem Navas vetélytársa.
A kapus kérdés is érdekes. Navas amióta itt van minden évben széllel szemben kell teljesítenie.
Én nem tartom igazán TOP kapusnak de szerintem minden megtesz a klubbért. Nagyon szerény és sztáralüröktül mentes. 31 éves szerintem megérdemelné,hogy ő maradhasson az első számú kapus.
Persze Curtois fiatalabb és magasabban jegyzett így benne van,hogy jó áron elhozzuk. Nem tudom mikor volt ilyen magas kapusa a Realnak. Azért eszembe jut mostanság,hogy Messi milyen bőröst osztott neki a Barca-Chelsean..... Közel sem egy macska típus a belga... Viszont termete miatt elég nehéz mellette ellőni a labdát valamint a szögleteknél is komoly úr lehet a levegőben. Szabadrúgásoknál is komoly előny tud lenni, ez a termet valamint a baromi hosszú kéz.
wZoLee7 írta:James reszig jutottam, a bayernnek sem kell, itt duplan haszontalan
Na így kéne boltolni Hazardot. James+30 millió.Realista24 írta:Hazard: “A Madrid meze Zidane nélkül is különleges” http://madridom.hu/?p=121229
Valaki szóljon már Péreznek, hogy hívja fel
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hazard: “A Madrid meze Zidane nélkül is különleges” http://madridom.hu/?p=121229
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema