ezt nem tudhatod, volt már olyanra is példa, hogy a sarki Jürgen beszélt rá embereket, hogy csatlakozzanak az IS-hez....besteve7 írta:Tök mindegy milyen felmenői vannak. Nem erre akartam utalni.Vszeg nem Jürgen a sarki gyülöcsárus radikalizálta, hanem vki az iszlám államtól, akik nagy részben arab világból jönnek.realfan írta:
észak-macedóniai felmenői vannak
A másik srácról pedig nem közöltek infókat .....
Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
Re: Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tök mindegy milyen felmenői vannak. Nem erre akartam utalni.Vszeg nem Jürgen a sarki gyülöcsárus radikalizálta, hanem vki az iszlám államtól, akik nagy részben arab világból jönnek.realfan írta:észak-macedóniai felmenői vannakbesteve7 írta:
Két gyanúsitott van az egyik 19 éves ternitzi lakos az interneten radikalizálódott és néhány hete hűséget is fogadott az Iszlám Állam terrorszervezetnek. Egy másik gyanúsítottat Bécsben fogtak el a hatóságok, róla azonban a rendőrség nem tett közzé részleteket.
Szóval azért mégis van köze az arabokhoz
A másik srácról pedig nem közöltek infókat .....
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
észak-macedóniai felmenői vannakbesteve7 írta:Két gyanúsitott van az egyik 19 éves ternitzi lakos az interneten radikalizálódott és néhány hete hűséget is fogadott az Iszlám Állam terrorszervezetnek. Egy másik gyanúsítottat Bécsben fogtak el a hatóságok, róla azonban a rendőrség nem tett közzé részleteket.Remy írta: Elvileg egy osztrak 19 eves tervezte, nem tudom mennyire valos. Szoval itt most nem arabok voltak.
Robbanasrol lattam videot. Valami volt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az hogy papiron osztrák állampolgár nem jelent ma már semmit.besteve7 írta:Két gyanúsitott van az egyik 19 éves ternitzi lakos az interneten radikalizálódott és néhány hete hűséget is fogadott az Iszlám Állam terrorszervezetnek. Egy másik gyanúsítottat Bécsben fogtak el a hatóságok, róla azonban a rendőrség nem tett közzé részleteket.Remy írta: Elvileg egy osztrak 19 eves tervezte, nem tudom mennyire valos. Szoval itt most nem arabok voltak.
thereisonly1ronaldo
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Illetve elvileg nagyon profi a show. Előre le van adva, hogy melyik számnál világítson a közönség, mikor énekeljen, mikor milyen bekiabálás jöjjön, mikor mutassanak fel táblát. És erre a nézők elvileg készülnek is, és így nyilván brutál élmény lesz.nmate írta:Erős közepes, de üzletembernek 10/10 a nő.hehetheoriginal írta: En ezt amugy nem ertem, azert nem olyan jo az a zene na.
Csak nincs mas kb.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Két gyanúsitott van az egyik 19 éves ternitzi lakos az interneten radikalizálódott és néhány hete hűséget is fogadott az Iszlám Állam terrorszervezetnek. Egy másik gyanúsítottat Bécsben fogtak el a hatóságok, róla azonban a rendőrség nem tett közzé részleteket.Remy írta: Elvileg egy osztrak 19 eves tervezte, nem tudom mennyire valos. Szoval itt most nem arabok voltak.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Erős közepes, de üzletembernek 10/10 a nő.hehetheoriginal írta: En ezt amugy nem ertem, azert nem olyan jo az a zene na.
Csak nincs mas kb.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Brutál kultusza van és sokan utólag is azt mondják, hogy tényleg előre szóló élmény a koncert. Nekem s.az ízlésem, de a rajongóknak eléggé arconcsapás, meg ha sajnos érthető is a döntés
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elvileg egy osztrak 19 eves tervezte, nem tudom mennyire valos. Szoval itt most nem arabok voltak.hehetheoriginal írta: De menjetek, lesz millionyi kozosen siro nő/lány/asszony, ahogy nezem szervezik minden platformon
En ezt amugy nem ertem, azert nem olyan jo az a zene na.
Csak nincs mas kb.
Tegnap volt valami robban(t)as is becsben, nem tudom kamu-e vagy ha nem, akkor van-e osszefugges
De jovanezigy, johetnek migrancsok batran tessek csak.
Az meg h milyen TS, edes mindegy. Mas meg masra mondja, hogy szar zene. Sok ezren akartak menni, leszerveztek, szabadsagot vettek ki, penzt koltottek arra, hogy ott lehessenek. Es egy ilyen idiota miatt megy a kukaba az egesz. A jegyarat visszakapjak, de minden mas megy a kukaba. Szomoru.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
De menjetek, lesz millionyi kozosen siro nő/lány/asszony, ahogy nezem szervezik minden platformon
Csak nincs mas kb.
Tegnap volt valami robban(t)as is becsben, nem tudom kamu-e vagy ha nem, akkor van-e osszefugges
Csak nincs mas kb.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pohar
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nincs, de barnátnőm pont tegnap este mondta, hogy kéne neki pohár, menjünk már ki stadionhoz, mondom jó, úgyis előbb végzek. Go.hehetheoriginal írta: Remy tudom van ra jegyed, de törölték a taylor swift koncit becsben terrorista threat miatt
Nem megyünk...
De ember, pfú, ez a világ, behányok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
Remy tudom van ra jegyed, de törölték a taylor swift koncit becsben terrorista threat miatt
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
https://x.com/ToroczkaiLaszlo/status/18 ... 5319764139 haverod aki le se szarja a kontextust, hogy egy ember meghalt. De a legnagyobb problema, hogy az altala lefitymalt "vilagsztar" hogyan hivja Komaromot. Ennyit szamit neki az emberelet, csak a kibaszott hullam meglovaglas a lenyeg barmi aron. #nemnaci, #segitazembereknek, #omaspolitikuskiserik írta: Amikor már a romák is a ""nácikhoz"", ""fasisztákhoz"" fordulnak segítségért: https://www.youtube.com/watch?v=kDjr7zZ5Bks
De tudom ugysem latod
Amikor már a romák is a ""nácikhoz"", ""fasisztákhoz"" fordulnak segítségért: https://www.youtube.com/watch?v=kDjr7zZ5Bks
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
ezt ugy hivjak civilizált emberi viselkedés.'shutterisland írta: miert lepodunk meg ?
mar altalanos suliban is lathattuk, milyen balfasz meghunyaszkodo tud lenni a feher ember, nalunk kb 8 cigany gyerek terrorban tudott tartani egy 200 fos sulit.
ugyanez megy nagyban is, en ezert vagyok borulato, mi lesz meg, ahogy tovabb romlanak az aranyok eu-ban.
de eljön a pont, amikor elszakad a cérna.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
miert lepodunk meg ?
mar altalanos suliban is lathattuk, milyen balfasz meghunyaszkodo tud lenni a feher ember, nalunk kb 8 cigany gyerek terrorban tudott tartani egy 200 fos sulit.
ugyanez megy nagyban is, en ezert vagyok borulato, mi lesz meg, ahogy tovabb romlanak az aranyok eu-ban.
- hehetheoriginal
Atlagrendor dehogy hagyja macsetevel hadonaszni, de ez nem bűnmegelőzés. Nyilvan ha bűncselekmény tortenik, akkor az egyszeri rendor úgy jar el, ahogy tanulta, nem fogja megkülönböztetni, hogy macsetes eritreai menekult vagy reszeg angol futballhuligan.
A bűnmegelőzés az a politikusok dolga lenne.
A bűnmegelőzés az a politikusok dolga lenne.
thereisonly1ronaldo