Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2018. július 11., szerda 7:22

Nagyon nem örülök a távozásának és haragszom, neheztelek is CR-re.
Tiszában vagyok az előzményekkel, mindennel. Szerintem a új motiváció keresése kamu duma, ezt a búcsúlevelet sem önszántából írta, hogyan lehet otthagyni egy klubbot akivel ennyi mindent elért All time legend, neve egybeolvadt a klubbal, itt hagyott minket szurkolókat. Hihetetlen.
Haragszom Perezre amit művel, ahogy műveli, mert ki tudja mi folyt a háttérben valójában. Akárkit is fog hozni már nem lesz ugyan az. CR-nek innen kellett volna visszavonulni....
Ennek a sebnek idő kell míg beforr. Tudom, egy játékos se nőhet a klub föle de ez akkor sincs így jól.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 11., szerda 7:22

Mától itt a helye.
:goat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 11., szerda 6:37

Én az évek során írtam róla eleget, nincs is igazán erőm elbúcsúztatni de a lényeges még mindig,hogy az ember megtestesítette mind azt aminek én gondolom a Real Madrid-ot, jót és rosszat egyaránt.

És ez a búcsú pont azért lett olyan amilyen mert ő is hasonlóan működik mint a klub.Új motiváció,új impulzusok, új kihívások. 33 évesen ötszörös aranylabdás játékosként vagy 13szoros bl győztes klubként rögtön a sikerek közepette váltani, nyomni egy resetet és nekifutni megint. Ezt tényleg csak a legprofibbak és a legnagyobbak merik meglépni a kiérdemelt kényelem helyett.. és amikor két ilyen hidegvérű profi találkozik mint Cristiano és a Real Madrid ott azért várható volt ez akkor is ha sokan köztük jómagam is a romantikusak közé tartozunk és inkább néztük volna végig a lassú halálát csak,hogy nézhessük még.

Ha meg kéne nevezzek 3 embert akikkel jellemezni lehetne imádott csapatomat kétkézzel mutogatnék Cristiano-ra,Ramos-ra és Zidane-ra. Különböző egyéniségek mégis tökéletesen belesimulnak a klub történelmébe.

Ebből 2 most lépett le egy hónapon belül szóval nehéz jókedvűnek maradni és pozitívan a jövőbe tekinteni de hasonló volt az űr Zz visszavonulásánál is.Bár a címer örök de Idő kell mindig amíg egy brigád belopja magát a szívembe.Hát ennek a generációnak sikerült elérnie,hogy felnőtt fejjel nagyobb volt a rajongás mint gyerekként a galaktikusok iránt,pedig az sem volt akármi.

Sablon szöveg már lassan de ez volt a tökéletes időpont. Mi ráérünk de Cristiano-t sürgeti az idő, szóval remélem gyorsan veszi az akadályokat torinóban és véghezviszi ott is amit eltervezett.

Epic érzés volt 6 vagy 7 gólos győzelmek utolsó perceiben is szurkolni még1 CR gólért,aztán ha sikerült még1ért a hosszabbításban.Figyelni minden fos rekordot és vele együtt idegeskedni ha nem jött a gól.Talán ez fog hiányozni a legjobban.Talán ez az egyetlen ami nem lesz pótolva hosszú ideig,hogy nem csak klub trófeákért szorítottunk hanem egyéni sikerekért is, ami talán még több kötődést hozott magával.

Ha a következő 7esünk csak a felét lebassza az asztalra elégedett leszek.

https://www.youtube.com/watch?v=IaLOgDM5GKY :goat: :goat: :goat: :goat: :salute:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realfan9
Kedvenc játékosaid: Modric, Ramos, R9, CR, ZZ

HozzászólásSzerző: Realfan9 » 2018. július 11., szerda 5:25

Inkább leírom, mielőtt kárt tesz ez a sok szó bennem. :'( :'( :'(

Volt egy érzés mindenkiben a BL döntő után, hogy ennek itt lehet a vége. De leírni, vagy kimondani azt, hogy a klub élő legendája, aki egyben a 21. századi Real Madridra játékosként a legnagyobb hatással bírt, elmegy. A hátsó ajtón. Még egy legenda elment. Szürreális, felfoghatatlan, még úgyis, hogy számítottunk rá és készültünk erre. De azért fáj. Nagyon-nagyon fáj. Persze a fórumon gyakran előjött, hogy 2021-ig nem rúgja itt a bőrt a portugál (2020 Miami, Levezetés Lisszabonban csak hogy két gyakran előkerülő dolgot említsek), de sokakban nem tudatosul (szerencsére a fórumon nem ez a helyzet), mekkora játékos is CR. A legjobb 9 évét pedig nálunk töltötte el és láthattuk, ahogy egy 24 éves aranylabdás cselgépből egy végtelenül céltudatos, mindent megnyerő VEZÉRRÉ vált. Az érkezése előtt az európai porondon közröhejnek örvendő, nyolcaddöntőben bukdácsoló, játékos- és edzőtemető klub az Ő vezetésével (nem elfeledkezve a társakról) példa nélküli sikereket ért el, és a Madrid abban a fényében tündököl, amit mindig is megérdemelt.

Fájó, de a lehető legjobbkor távozik és nem kell azt már látnunk, ahogy fokozatosan elkezdi ledönteni a szobrát, és válik terhére a csapatnak. Bernabéu, teltház, Decimotercera és 80 ezer ember üvölti hogy SIIIIIIUUUUU. Aztán együtt kérleli a nézősereg, hogy maradjon. Kétség ne legyen afelől, akkor ő már tudta, hogy menni fog. :'( :'(
Utolsó kegyes hazugság: "jövőre találkozunk". Sajnos így eléggé méltatlanra sikerült a búcsú, de ez jutott sajnos. :cens:
Sok madridistának megkönnyebbülés a távozása, még többnek fájdalmas, de ami biztos, hogy a Madridizmus elvesztette az egyik ikonját: a gólfelelősét aki miatt minden meccs gyakorlatilag 1-0 állásból indult. Az ikont, aki egy személyként testesítette meg a Real Madridot az elmúlt 9 évben.

Csak nagyvonalakban, mi az a néhány dolog, amit soha nem felejtek el neki:

CdR döntő fejes; a klub 4000. gólja a Levante ellen; 100 pontos bajnoki cím; 17,16,15 gólos BL-szezonok, CALMA a Camp Nouban; Guardiola Bayernjének totális megsemmisítése; A BBC első évben felül a BL-trónra; Újjáéledés a Wolfsburg ellen mesterhármassal; Zsebre rakott Bayern-Atleti-Juve hármas 2017-ben; Bajnoki+BL dupla ami nem sikerült a Di Stéfano-korszak óta; A zseniális gólja az utolsó szezonban a Barca ellen a szuperkupában; Az ollózós gólja a Juve ellen, és a visszavágón a 97. percben elrakott hidegvérű büntetője; 3 BL-cím zsinórban; A 2012-13-as BL szezon óta mindig a BL legeredményesebb játékosa.

Naphosszat tudjuk sorolni mi minden történt az elmúlt 9 évben, de Ronaldo neve megkerülhetetlen lesz ha valaki erről a korszakról, vagy a Real Madrid legnagyobb játékosairól szeretne beszélni. Ami a Barcelona sikerkorszakának indult, az végül Real Madrid dominanciával zárult. Ahogy Tomás Roncero is írta: az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianóé lett.

CR egyéni szinten, mint azt már mondtátok is, pótolhatatlan. Az érában két játékos képes 50 gólos szezonokra és a másik rohadtul esélytelen hogy nálunk játsszon. Emiatt pedig nem is lehet utódlásról beszélni, hanem ujjáépítésről amelynek az érdemi része most kezdődik meg. A célunk, mint azt az ő távozása is jelzi, hogy átadjuk a Ronaldo fémjelezte korszakot a múltnak és folytatódjon az a tudatos építkezés, amelyet az elmúlt néhány szezonban kezdtünk el és amivel továbbra is abban az elitben maradhatunk, ahova a Madridnak mindig is tartoznia kell. Ez az építkezés pedig együtt fog járni jó néhány szeretett játékosunk pár éven belüli búcsúztatásával, amely remélhetőleg szebb lesz annál, mint ahogyan ez sikerült.

A teljesség igénye nélkül néhány kulcsadat:

451 Gól
438 Meccs
34 Mesterhármas a La Ligában
18 Gól a Barca ellen
18 Gól az Atléti ellen
17 Gól egy BL-szezonban (2013-14)
6 BL-gólkirályi cím
4 Bajnokok Ligája
4 Aranylabda
3 Világkupa
3 Aranycipő
3 Pichichi
2 LaLiga
2 Spanyol Kupa
2 Spanyol Szuperkupa
1 Új emotikon a fórumon :goat:

Ezzel pedig a Real történelmének szinte minden gólrekordját megdöntötte. https://www.instagram.com/p/BlD5zZtHBF3/

2001-ben kezdtem el a Realnak drukkolni, akkor 6 éves voltam. 2009-ben éppen hetedikes osztálykiránduláson voltam Debrecenben, amikor bejelentették az átigazolását. Fater küldte az SMS-t. Akkor nem hittem azt, hogy pont Ő lesz a legnagyobb játékos valaha, aki habfehérben játszott, sőt, Kaká érkezése jobban lázba hozott abban az évben. CR érkezése előtt 3 évvel akasztotta szögre a stoplist Zidane. Láttam a Fenomént játszani, ott volt nekünk Raúl, Hierro, Roberto Carlos, Casillas. Ott volt velük szemben CR a látványos, de gyakran öncélű játékával. 9 év sok idő, én pedig a Real Madridnak szentelt 17 évemből 9-et az Ő vezérletével láttam. Emberünk pedig soha nem látott sikereket hozott, én pedig szájbarúgnám a 14 éves énemet, hogy kételkedett CR-ben. Raúl 700+ meccsen szerzett gólrekordját átadta a múltnak, nyert annyi trófeát a csapattal, ami miatt új vitrint kellett csináltatni, miközben a pályán és a pályán kívül is példakép vált belőle akire fiatalok milliói, a futballvilág, de legfőképp a Madridizmus felnézhet. Én pedig soha többé nem mondok CR-ről semmi rosszat, és talán még abba a színtelen, szagtalan Serie A-ba is belenézek majd csak miatta. :mrgreen:

Emberként jött, és kecskeként távozott. :salute: :salute: :salute:

Sok sikert Öreg! Nem kérdés, hogy a Legendák topikban van a helyed.

De a legfontosabb lemaradt:
Hala Madrid!

ekissm
Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde

HozzászólásSzerző: ekissm » 2018. július 11., szerda 1:49

:(

Mostanra esett le... nagyjából ez olyan szar érzés, mint amikor Zizou vonult vissza anno.
Valószínűleg hozzá kell szoknunk, hogy 5-10? évig nem lesz még egy ilyen játékosunk. Azért meg külön hálát adok, hogy Ronaldo, Zizou és CR játékát is az elejétől, a végéig láthattam. Most meg jöhet egy újabb űr...

Azért egy búcsú beleférhetett volna, hogy lehessen egy kicsit könnyezni is. Na majd Ramosnál :)

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2018. július 11., szerda 0:32

De szerintem itt jólenne ha mindenki húzna egy képzeletbeli vonalat magában és lentebb helyezné a lécet.
A mai az egy óriási, vastag piros vonal. Nincs többé Messi-CR párharc, megszűnt az állandó összehasonlítás, farokméregetés.

Most Perez a gonosz, az ördög sok madridista személyében. DE! Ha észnél lesz, akkor okosan fel fogja építeni ezt a Real Madridot. Most egy Hazard-al, talán egy Mbappéval/Neymárral. Messinek három éve van a Barcelonában, addigra ismét olyan csapatot építhet az öreg, hogy mindent gyalul. Van egy Iscónk, Ramosunk, Varaneunk, egy Kroos. Az alapok megvannak, a jövő pedig nem tűnik rossznak. Ott lesz egy Ceballos, itt van a spanyol mag is, és ki tudja mi lesz a két brazil srácból. Luninnal meg lehet megfogtuk az Isten lábát.

Fényes lehet a jövő. Nagyon.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 11., szerda 0:16

petiamadridista írta:
Szerintem az az aprócska de az max az, hogy nem kedveled igazán. Ha direkt bele akarnék kötni sem lehetne.
akkor kimondom.
nekem ezzel a 9 évvel, ami az ő korszaka, csak és kizárólag annyi a bajom, hogy vele a pályán, egyszer sem tudtuk ledominálni a Barcat, a bajnoki címet sem sikerült elszedni tőlük legalább 2 egymást követő évre, vagy visszadni valamelyik nagy arányú alázást. Legalább egy 3 gólos különbséget egy meccsen. Legalább ennyi lenne.
Nekem konkrétan ez hiányzik vele, és az elmúlt 9 évből.
ez az egyetlen hiányérzetem. de ezt kissé bonyolultabban már leírtam másik topikban.
Ez szimplán a barszafóbiádból adódik.Nincs szemmagasságban a két klub ne feszülj ennyire rá erre a felfújt rivalizálásra.

Képzeld magadat a helyükbe,senkit nem érdekel már a guardiola korszak rajtuk kivül. És lassan messi se izgat senkit rajtuk kívül. Van aki annyira betege Cr-nek ,hogy legszivesebben betiltaná a tizeneggyeseket és szögleteket.Ezt képzeld el,hogy valakinek mennyi gyötrelmet kellet átélnie,hogy ez nem csak megfordult a fejében de még le is írja :lol:

Nekik mindig mi leszünk a mérce nekünk meg a történelmünk.

Minden ellenük elszenvedett veréség része és kiváltó oka ennek a történelmi 9 évnek.Igazából köszönettel tartozunk messinek és guardiolának.Nincsenek történelmi sikerek hatalmas bukások nélkül.(mint ahogy fixen nincs bl tripla,ha idén nem basszuk el a bajnokságot)

Totális győztesként jöttünk ki ebből a korszakból és reagálni sem hagytuk őket mert lezártuk eredményekben és fizikálisan is.Zz és Cr lebaszták a mikrofont a földre és elsétáltak.(Innentől egy új éra jön és ha okosan csináljuk,amíg ők tovább hízlalják a messikorszakot igazlnak köré addig mi szépen nyugodtan építhetünk valamit [a jó öreg decima nyomása nélkül] ami akkortájt fog beérni mikor messi visszavonul és ezzel óriási lépéselőnybe kerülhetünk)

Imádtam minden percét,a szenvedést is.Sokkal finomabb a lisaboni döntő 3 elbukott bl elődöntő után.Mint ahogy a milánói és kijevi döntő is jobban ízlett a decemberi bukások után.Mind1 pár év múlva szerintem majd nem lesz benned semmilyen hiányérzet.

De szerintem itt jólenne ha mindenki húzna egy képzeletbeli vonalat magában és lentebb helyezné a lécet.Megkaptunk mindent amire más szurkolók vágynak.3 kikúrt bl szezon ment le úgy,hogy minden meccset végig szurkolhattunk,más meg álmodozik,hogy 20 év után és x bukott döntő után egyszer felülhessen a trónra.Nekünk meg lassan belezsibbad a seggünk. Az viszont fix,hogy bárki jön az elkövetkező években,nem lesz olyan mint Cristiano és idő kell majd neki ahhoz,hogy eljusson egy olyan szintig ami szintén közelében sem lesz Cristianonak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2018. július 11., szerda 0:05

Amúgy szigorúan elméleti síkon mozogva, jövőre egy Juve-PSG döntő, Cé góljával 1-0-ra a történelem egyik legnagyobb fricskája/igazságtalansága lenne. :mrgreen:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2018. július 10., kedd 23:53

igy kivulrol nezve minden szempontbol jo/racionalis dontesnek tunik, a ti szemszogetekbol rovid tavon meg nem de az elkovetkezendo erara igen.

a realos karriert kimaxolta, legenda lett es rekordokat/kupakat felhalmozott.

ahhoz tul jo, hogy mar most elmenjen kinaba/usaba levezetni. (ha a juve utan kikot valahol, egy ekkora brandnel nem lepne meg)
a juve/olasz liga jo dontes, mert nyerheto mind a bajnoki cim, mind a golkiralyi cim, de megis top 4 liga, nem egy francia vagy orosz, szoval jo kis challenge 33 evesen.
plusz a juve a bl-ben is komoly tenyezo volt mar nelkule is, hat meg ha higuain helyett cr-re jon ki az a sok fontos momentum majd.

az ara egyik szempontbol keves, mert manapsag 80 millanal kezdodnek a kozepszeru arcok is, raadasul cr marketingerteke meg mindig top.
masreszrol, amit irtak is korabban, ha 1-2 olasz tusko ugy lep oda, konnyen veget erhet a palyafutasa erdemi resze is ebben a korban.

a juvenak fonyeremeny, vegre roluk szol minden, marketing bomba, a sok luzer beutesu fazon koze (tisztelet a kivetelnek) erkezett egy nyertes mentalitasu, a ligat is par evre bebiztositjak szerintem.
meg hat szerintem higu megy a locara. :mrgreen:

a barca szemszogebol megkonnyebbulest jelenthetne, hogy tavozott a vezerbika es fo golvago, de kozben nyugtalansagot okoz, hogy mar a cr utani korszak epitese folyik ott, velhetoen meg is van az alternativaja, mikozben itt senkinek halvany lila goze nincsen, mi lesz messi utan.
kivancsi vagyok, ki kezebe nyomjak az orokseget, ki lesz az uj hetesetek.

ami miatt hianyerzetetek van, a tavozasa lehetett volna mashogy is, eleg gyorsan es ridegen zajlott a statuszahoz kepest.

mint rivalis, hianyozni fog a ligabol/realbol es klasszikusokrol, ahogy raul, casillas, puyol vagy ini is.
illetve a regi messivsroni feeling elveszik teljesen, mikor mindig az volt a real/barca meccseken csak a kerdes, hogy egyikojuk hogyan valaszol este a masik duplajara/triplajara.

par juve meccset biztos meglesek kivancsisagbol. :mrgreen:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. július 10., kedd 23:42

B kategóriás spanyolok ?? :hmmm:
(nagy részük nem az :) vagy inkább legyenek helyettük b kategóriás "összekukázott" külföldiek??
Calderón alatt már volt ilyen, asszem senki sem sírja vissza :lol: )
amúgy nem kell félni a spanyoloktól, kellenek ők is ide

nem tudjuk, hogy marad-e Bale és Benzema, nem biztos amúgy :hmmm:

Ronaldo meg korszakos zseni, nem tudja egy játékos pótolni
az egész csapatnak kell :coffee:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. július 10., kedd 23:40

Szerintem az az aprócska de az max az, hogy nem kedveled igazán. Ha direkt bele akarnék kötni sem lehetne.
akkor kimondom.
nekem ezzel a 9 évvel, ami az ő korszaka, csak és kizárólag annyi a bajom, hogy vele a pályán, egyszer sem tudtuk ledominálni a Barcat, a bajnoki címet sem sikerült elszedni tőlük legalább 2 egymást követő évre, vagy visszadni valamelyik nagy arányú alázást. Legalább egy 3 gólos különbséget egy meccsen. Legalább ennyi lenne.
Nekem konkrétan ez hiányzik vele, és az elmúlt 9 évből.
ez az egyetlen hiányérzetem. de ezt kissé bonyolultabban már leírtam másik topikban.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 10., kedd 23:33

Steve írta:Bocsánat, ha negatív vagyok de engem egy dolog zavar nagyon..

Rohadtul nem voltam felkészülve ennyi, hirtelen és drasztikus változásra. Pláne nem ennyi negatívra.

Már csak ZZ hiánya elég lenne, de mondjuk azt a rutinos, sikeres csapat formálhatná az új edzőt.

Erre eltűnik a játék alappillérje.

Mégegyszer nem azt mondom, hogy becsődöl a Madrid, de még egy ilyen profi CR mellett aki szarta a gólokat is eltelt egy kis időbe, amíg beindult a Real.

Most a legjobb esetben Hazarddal, vagy a B kategóriás spanyolokkal, vagy ne adj isten a fetrengős Neymarral húzós lesz megint csapatot építeni.

CR profizmusa egyedi volt.

És akkor marad flopp Benzema az évi másfél góljával, Bale meg az évi másfél egészséges meccsével..
Ne haragudj, de ez a vegen nagyon utott. :lol: :lol: :lol: jot nevettem, aztan rajottem, ez nem is olyan vicces, mivel tenyleg igy van. Van melo a csapattal...

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. július 10., kedd 23:33

Mennyire hianyozni fog ez az ember... :(
ZIDANE

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. július 10., kedd 23:31

petiamadridista írta:
Mondjuk az a hianyerzet biztos nem miatta alakult ki.
ez tény.

amit ferni ír az mind igaz.
Kurva nagy ász volt, így a lehető legegyszerűbb, elképesztő játékos.

de:

szerintem ő nem élte túl a Barca korszakot.
Perzse 3 BL felülmúlhatatlan, és ő is elképesztő, és csodás, és nem akarok elégedetlen lenni, de...
de..
nálam van egy aprócska de.
köcsögség de van.
Szerintem az az aprócska de az max az, hogy nem kedveled igazán. Ha direkt bele akarnék kötni sem lehetne. Ettől profibb és sikeresebb évekett itt nem fogsz látni egy darabig..de remélem hamar eljön az új über ember..

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. július 10., kedd 23:25

Mondjuk az a hianyerzet biztos nem miatta alakult ki.
ez tény.

amit ferni ír az mind igaz.
Kurva nagy ász volt, így a lehető legegyszerűbb, elképesztő játékos.

de:

szerintem ő nem élte túl a Barca korszakot.
Perzse 3 BL felülmúlhatatlan, és ő is elképesztő, és csodás, és nem akarok elégedetlen lenni, de...
de..
nálam van egy aprócska de.
köcsögség de van.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 10., kedd 23:25

Annyira adja magat a Juve BL gyozelem amugy, Buffon tavozasa es CR erkezese utan :lol: Ha kiesunk es ok meg versenyben lesznek, akkor nekik fogok drukkolni.

7-es mez uj tulajdonosara is kivancsi leszek. Ha marad Bale, akkor Neymar/Bappe/Hazard kapja meg, ha egyaltalan jon valamelyikuk. Remelem utobbi ketto kozul kapja az egyik. Sajnos a mostani keretben nincs olyan, akinek odaadnam.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. július 10., kedd 23:25

Bocsánat, ha negatív vagyok de engem egy dolog zavar nagyon..

Rohadtul nem voltam felkészülve ennyi, hirtelen és drasztikus változásra. Pláne nem ennyi negatívra.

Már csak ZZ hiánya elég lenne, de mondjuk azt a rutinos, sikeres csapat formálhatná az új edzőt.

Erre eltűnik a játék alappillérje.

Mégegyszer nem azt mondom, hogy becsődöl a Madrid, de még egy ilyen profi CR mellett aki szarta a gólokat is eltelt egy kis időbe, amíg beindult a Real.

Most a legjobb esetben Hazarddal, vagy a B kategóriás spanyolokkal, vagy ne adj isten a fetrengős Neymarral húzós lesz megint csapatot építeni.

CR profizmusa egyedi volt.

És akkor marad flopp Benzema az évi másfél góljával, Bale meg az évi másfél egészséges meccsével..

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. július 10., kedd 23:22

Lehet rosszul látom, de nem fogok jól aludni, ha pl egy Iscotól kell várnom a folyamatos teljesítést CR szinten.
Iscotól azt sosem fogod látni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2018. július 10., kedd 23:20

Fel se fogtam még, hogy mennyi BLt hoztak össze a fiúk.
Fel se fogtam még, hogy nem lesz ott CR elől.
Fel se fogtam még, hogy nem egy olyan ember fog ülni a padon, akinek a szavait egy CR is itta.

Cristiano földbedöngölt, földbetaposott mindenkit, aki utálta őt és nem szavakkal...Dehogy... Tettekkel.
Amire csak a legnagyobbak képesek.
5 BL, EB győzelem
Messinek úgy van 4, hogy az elsőnél még kiscsikó volt és a BL szezon végére le is sérült és nem is játszott már.

Átélte a Messi-Barca korszakot.
Első sorból.
Mert már a Unitedben is megkapta.
És nem a seggén maradt a vesztes BL döntő után, nem
... Hanem eligazolt a Barca és Messi legnagyobb riválisához, a valaha volt legnagyobb klubhoz, hogy megmutassa ő a legjobb.
Aztán Madridban is főleg csak a csalódások érték, végignézte a Barca sikereket, a folyamatos Messi aranybogyókat.
És nem belerogyott, nem feladta, mint ahogy az emberek 99.9%-a tette volna, hanem dupla erővel dolgozott még inkább és nem csak felülkerekedett, hanem be is árazta rendesen az egész világ fociját. Mindent kimaxolt, mindent.

A világ csak a győztesekre emlékezik.
Nála nagyobb győzteseg meg nincs, se Katalóniában, se máshol.

Voltak nagy klasszisok, most csak a személyes kedvencem említeném meg, a brazil Ronaldot, de CR már 10+ éve topon van, ilyen meg eddig ezen a szinten még sose történt, ilyen számokkal, amit Messivel csináltak és ehhez bizony szükségük volt egymásra.
De CR megcsinálta, megmutatta, hogy soha nem lehet leírni és megmutatta, hogy mindig ő nyer a végén.

És ezt is megnyerte.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. július 10., kedd 23:11

petiamadridista írta:Kurva nagy ász volt.
Hiányozni fog.

Ettől függetlenül nem fogok neki más csapataiban szurkolni.
Nyilván.

Tudom h nevetséges vagyok, de ha az epmúlt 9 évre tekintek azért apró hiányérzetem itt-ott akad.

De ez van.

Mbappé kell. :D
Nem vagy nevetséges, bár hiányérzetre nem tudom, hogyan lehet okod. A világtörténelem legbrutálisabb foci korszaka után. Én sem fogok neki más csapatokban szurkolni. Rosszat nem akarok neki, hálás leszek neki örökké, de ha ment hát ment. Leszarom.

Jobban aggódom azon, hogy milyen B-kategóriás balfaszokkal lesz pótolva.

számomra CSAK és kizárólag a Hazard+MBappe pakk lehet megoldás. Minden más sztár kreálmány csak visszaesés lenne. Neymar szintén.

Nyilván a büdös életben nem adják el Bappét nekünk..

Vissza: