Miaminak ez zseniális üzlet volt. Szerinted mit akarhat ennyire a San Francisco?poronty írta: 49ers feltradelt a Miami helyére. Nagyon tetszik, amit a Miami csinál, mióta Flores odament. Ez is rohadt jó value nekik.
Gondolom Fields vagy Wilson.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 26., péntek 18:20
Miaminak ez zseniális üzlet volt. Szerinted mit akarhat ennyire a San Francisco?poronty írta: 49ers feltradelt a Miami helyére. Nagyon tetszik, amit a Miami csinál, mióta Flores odament. Ez is rohadt jó value nekik.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. március 26., péntek 18:09
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. március 22., hétfő 7:36
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. március 19., péntek 21:42
Amugy en mindennapi hasznalatban utcai cipokent hordtam a Pureboostot, aztan mikor kisse kikopott az orra, elkezdtem futociponek hasznalni, es ugy is kivaloan funkcional nalam is.nmate írta: Nekem széles lábfejem és talpközepem van, ami bejött az az Adidas Pureboost és az Asicsok. Nike, Saucony, Hoka nálam pl kizárva.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 19., péntek 21:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 19., péntek 20:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. március 19., péntek 20:53
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 19., péntek 20:52
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 19., péntek 20:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 19., péntek 19:12
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 19., péntek 14:59
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. március 19., péntek 14:42
én is egyre jobban csípem. Volt egy idöszak egyetem alatt amikor vizsgaidöszakban heti 5ször mentem a kampuszon úszni. Szenzációs volt és tök jól kikapcsolt tanulás közben. Itt most sajnos zárva vannak az uszodák, pedig hetente egyszer vagy 2 hetente mennék szívesen.Mickey írta: Klassz dolog az úszás, néha jobb ott lenni mint kint a szárazon...nagy királyság, legyen az bármilyen strand vagy tó vagy akármi is.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 19., péntek 9:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 18., csütörtök 20:58
AZ életben soha senki semmivel nem tudna rávenni hogy eljárjak futni. Hát még anno az edzőimnek sem sikerült a pályán sem.Realista24 írta: Mennyi gyalogkakukk van itt, csak ziro, Kerlon meg én lógunk ki a sorból.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 18., csütörtök 15:54
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. március 18., csütörtök 15:46
Tarahumarák nem értenek egyetMickey írta: De ha mondjuk "komolyabban" belemerül az ember, akkor ott azért akad költség
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 18., csütörtök 15:37
Számos dolgot lehet csinálni kicsi forintból, nem csak szaladozni. De ha mondjuk "komolyabban" belemerül az ember, akkor ott azért akad költség....nem is szoktam belegondolni sem, jobb a békesség.Tjacks írta:Szegény ember sportja egyébként ebben a rohanó világban, amikor kb az egész napod megvan tervezve, mennyivel egyszerűbb felhúzni egy cipőt és elmenni kocogni egyet mintsem mondjuk elmenni uszodába csapatni... drágább is, időiényesebb is. Engem fater mérgezett meg kb 6 évesen, imádtam a triatlonok/futóversenyek hangulatát.Realista24 írta: Mennyi gyalogkakukk van itt, csak ziro, Kerlon meg én lógunk ki a sorból.
A mutternek meg respekt
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. március 18., csütörtök 15:32
Szegény ember sportja egyébként ebben a rohanó világban, amikor kb az egész napod megvan tervezve, mennyivel egyszerűbb felhúzni egy cipőt és elmenni kocogni egyet mintsem mondjuk elmenni uszodába csapatni... drágább is, időiényesebb is. Engem fater mérgezett meg kb 6 évesen, imádtam a triatlonok/futóversenyek hangulatát.Realista24 írta: Mennyi gyalogkakukk van itt, csak ziro, Kerlon meg én lógunk ki a sorból.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. március 18., csütörtök 14:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 18., csütörtök 14:29
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem