petiamadridista írta:írtam a CR topikba egy brutál hosszút, de mire elküldtem volna, kidobott a fórum
:D
így ide röviden:
1.
Még egy nagyot mindenki keres is ezen. A Real is, Mendes is, CR is...Lehet így jobb. Nyilván fájni fog őt más mezben látni, de az élet megy tovább.
Szart nem akarok neki, a legjobbat érdemli ő is és a klubb is ebben a szituációban.
egyetértek, meg az egész hszszel.
Aztán:
A BL döntő előtt már írtam, hogy azért vmit nagyon meg kéne beszélni...
aztán ez elmaradt, Zidane ment, VB jött, most CR megy, így itt az idő.:
Röviden: az elmúlt 9 év ultrasikeres volt. Sikerült beváltani a La Decimát, zsinórban 3 BL ami felülmúlhatatlan.
DE!! DE!!! DE!!!
Ezt nagyrészt a Zidane korszaknak, és az általa összerakott KP-nak köszönhetjük, aminek alapjait Carlo rakta le.
A BL csodás! És mindent felülmúl, DE 9 éven át többnyire az az érzése volt, az embernek, hogy mindig a Barca után kullog. Konkrétan a 11. nem is eufórikus volt, hanem inkább megkönnyebbülés. A 10. után 1 évvel a legnagyobb riválisunk széttriplázta magát, 9 év alatt többször voltunk ellenük padlón mint nem, és sokszor nagyon durván szét is lett alázva szeretett csapatunk. 9 szezon alatt a katalánok, gyerekek nem vicc, mindössze 3szor nem nyertek Madridban bajnoki meccset. 6szor igen. !!!
Karácsonykor már többször is kiszálltunk a versenyből, a nehezen megnyert 2 bajnoki cím után, nemhogy címvédés nem volt, hanem összeomlás lett. ebben az évtizedben 6-2 oda. A 90es évek volt hasonlóan rossz ,6-3 oda. De ott 1 alázásra azonnal válaszoltak Zamoránóék, az évtized második fele pedig teljesen kiegyenlített lett. Itt az sincs, egységesen aláznak le.
A bajnokság, a spanyol terep finom szólva is nem jött össze, a sok gólja ellenére CRnek sem, Pereznek sem.
A BL felülmúlhatatlan, minden más csapatot zárójelbe raktak a srácok évtizedekre, katalánokat, MU-t, Bayern, Milant.. mindenkit ebben a sorozatban, de összességében, a hazai terepen csak epizodisták voltunk. És ez nagyon fáj. (kupáról inkább ne is beszéljünk.)
Zidane BL triplája mentette meg az egész 10 éves Perez projektet, CR nem egyéni, hanem csapat szintű karrierjét. A BL tripla nem csak elképesztő történelmi tett, hanem egy csődközelben lévő évtized bearanyozása is lett.
De ez így nem mehet tovább.
Új csapat kell, új impulzusok, ha CR nélkül, akkor nélküle.
Köszönünk mindent, de mostmár jó lenne 10 év után legyőzni a barcaékat is.