Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Amúgy ezek a dortmundiak nem tudtak volna egy olyan megállapodást kötni bajorékkal, hogy mittomén üzlet megkötve, de bl döntőig nem publikus, mert hátha a szurkolóink leöntik savval a gyereket a real ellen...
A mai meccsel kapcsolatban nekem jó előérzetem van és szerintem a kihirdetett csapattal állunk ki. Elméletileg ez a csapat meg kellene, hogy verje a bármely összeállításban szereplő németeket.
Tippem: nyerünk 1:3 ra , bár a tegnap a barcás csajokról is azt gondoltam, hogy jók egy x re,
de aztán csúnyán meg lettek
Hala Madrid
A mai meccsel kapcsolatban nekem jó előérzetem van és szerintem a kihirdetett csapattal állunk ki. Elméletileg ez a csapat meg kellene, hogy verje a bármely összeállításban szereplő németeket.
Tippem: nyerünk 1:3 ra , bár a tegnap a barcás csajokról is azt gondoltam, hogy jók egy x re,
de aztán csúnyán meg lettek
Hala Madrid
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha minden jol akalakul a mai meccsen, akkor holnap mar Real mezben is mehetsz orara. Mar ha eddig nem tetted.szilamer írta:Ma a volt matektanárom csak ennyit mondott (vérbeli Barcás): A római birodalom is megbukott.
Azt is eltudom képzelni, hogy jövőbe semmit enm nyer a barca.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Ma a volt matektanárom csak ennyit mondott (vérbeli Barcás): A római birodalom is megbukott.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
én is nagyon 2-2 -t érzek, de győzelemmel is megelégszem
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Amúgy ma már csak azért is nyerni kéne, mert nincs kedvem azt megkapni amit most a barca drukkerek kapnak
Ha lehetne tippelni amúgy én is 1 erős x-et tippelnék 2-2. Amennyiben meghúzzuk az első félidőt és hamar gólt is szerzünk az viszont nagyban megváltoztatná a meccs képét. Remélem nem olyan szempontból, hogy már az első félidőbe bejön a padról az összes védő már ha Mou féle tax alapján gondolkozunk.... Idegenben 2-2 otthon meg 3-1 ez az én tippem, de szeretném ha rám cáfolnának és idegenben is nyernének
SZERK: Amin bepisírtam kb az az volt, hogy a barca tovább dönti a rekordokat mert még senki nem kapott ki ennyire fölényesen BL elődöntőben
Közbe visszaolvasva látom, hogy Galacticos lelőtte a poénomat
Ha lehetne tippelni amúgy én is 1 erős x-et tippelnék 2-2. Amennyiben meghúzzuk az első félidőt és hamar gólt is szerzünk az viszont nagyban megváltoztatná a meccs képét. Remélem nem olyan szempontból, hogy már az első félidőbe bejön a padról az összes védő már ha Mou féle tax alapján gondolkozunk.... Idegenben 2-2 otthon meg 3-1 ez az én tippem, de szeretném ha rám cáfolnának és idegenben is nyernének
SZERK: Amin bepisírtam kb az az volt, hogy a barca tovább dönti a rekordokat mert még senki nem kapott ki ennyire fölényesen BL elődöntőben
Közbe visszaolvasva látom, hogy Galacticos lelőtte a poénomat
szerintem edzőbá meglep minket azzal, hogy modric lesz bent a kezdőben dm helyett. egyszerűen nem lehet ekkora madár, hogy elárulja a kezdőjét egy bl elődöntő meccs előtt. és saját bevallása szerint hetek óta erre a párharcra készül, akkor meg biztos nem állna ki a sima gálakezdővel. de ezt lehet, hogy csak én gondolom így. és az is lehet, hogy a dortmund lesimáz minket.numberone1 írta:hat legyen igazad, de en ezt nem erzem. A dortmund sem sokkal gyengebb mint a Bajern.
- numberone1
Milyen lenne a reakcio egy Gotze golnal. Ja es csokolgatna e a cimert akkor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Galacticos
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Ez nekünk csak jól jöhetRealista24 írta:Kiállnak Götze mellett, ahogy Klopp kérte
Bár fütyülnek bele minden labdaérintésébe... az a csapat többi tagjára is hatással lehet. Úgy érzem, most ez is hozzásegíthet a döntőbe jutáshoz.
In vino veritas.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
hát ez van, lehetett rá számítani.Kiállnak Götze mellett, ahogy Klopp kérte
- numberone1
Meg jo, h maga Gotze nincs a mezeben.Realista24 írta:Kiállnak Götze mellett, ahogy Klopp kérte
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
hat legyen igazad, de en ezt nem erzem. A dortmund sem sokkal gyengebb mint a Bajern.accel írta:valamiért azt értem, hogy átgázolunk a németeken és 3 lesz legalább közte. nem tudom miért de ezt érzem.
Azert kivancsi leszek, h CR-n es Varanen kivul ki(v kik) lesznek azok akik a gala kezdobol meg jok lesznek.
mar nem tudtam normalisan megszerkeszteni Buitre linkjet:
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
egy biztos, a mi párharcunk nem fog eldőlni ma. egyik csapat sem fog 2 gólnál nagyobb különbséggel nyerni (mi Mou miatt), és akkor még minden lehet. Nagyon bízok benne, hogy jól sikerült a formaidőzítés.
ez meg jajjjjj
ez meg jajjjjj
valamiért azt értem, hogy átgázolunk a németeken és 3 lesz legalább közte. nem tudom miért de ezt érzem.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tegnap bejött, a 3 vagy 4 gólos Bayern sikertippem. Mára húzok egy nagyot
Szvsz ma kapott gól nélkül lehozzuk a meccset, 2 vagy 3:0 ra húzzuk be. Ha ez is bejön, megyek a TV2-be tisztánhallónak és küldöm nektek a pénzenergiát....
Szvsz ma kapott gól nélkül lehozzuk a meccset, 2 vagy 3:0 ra húzzuk be. Ha ez is bejön, megyek a TV2-be tisztánhallónak és küldöm nektek a pénzenergiát....
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Én is szoktam idegeskedni a nagy meccsek előtt, de ma nem tudom elhinni, hogy a Dortmund ismét cumiztasson minket.
Én 1:2-t vagy 2:2-t érzek..
Egyszerűen be kell jutnunk..bármi áron..akár milyen játékkal.
Amúgy tegnap..valami hasonlóra számítottam(bayern győzelem)..persze nem erre.Amúgy Robben góljánál azt hittem ki esek az ágyból. Bicikli csellel indult majd a JOBB lábára cselezett. WTF ?
Én 1:2-t vagy 2:2-t érzek..
Egyszerűen be kell jutnunk..bármi áron..akár milyen játékkal.
Amúgy tegnap..valami hasonlóra számítottam(bayern győzelem)..persze nem erre.Amúgy Robben góljánál azt hittem ki esek az ágyból. Bicikli csellel indult majd a JOBB lábára cselezett. WTF ?
Modric - Kroos
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
én meccsek előtt nem szoktam izgulni,egy előtt sem___Samy___ írta:na jó, az MU meccseken is volt egy kis izgalom, de ez most teljesen más a részemről
ellenben közben mindig cudarul fel tudom tornázni a pulzusomat
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Nincs.Remy írta:A Dortmundnál van eltiltott játékos?
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A Dortmundnál van eltiltott játékos?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots