Két, ellentétes irányú előérzetem van: az egyik (a korábbi), hogy 3:2-re nyerni fogunk Dortmundban, úgy, hogy a BVB 1:3-ról szépít. A másik, a ma reggeli, hogy megtörve a jó sorozatunkat, nem leszünk képesek gólt rúgni holnap...
Ajánlanám a srácoknak, hogy az első számú opció lépjen életbe
A mai meccsel kapcsolatban: nem tudom, Messi milyen formában lesz, mennyire fogja esetleg hátráltatni a sérülése, de valahogy annyira erősnek érzem a Bayernt, hogy jelenleg képesek lehetnek megverni a Barcát Messivel együtt is, akár két góllal. A Messi nélküli Barcelonát pedig szerintem izomból is verni tudnák. Persze ha ott lesz Messi, azért nagyon kíváncsi leszek Heynckess taktikájára, mennyire mer majd nekiugrani a katalánoknak. Illetve, ha próbál visszahúzódni és a Barca fog dominálni, mennyire tudnak majd a bőrgatyások következetesek, fegyelmezettek maradni, figyelembe véve, hogy a szemük előtt fog lebegni a legalább kétgólos siker utáni vágy, ami szerintem hajtani fogja őket előre és a természetükből is ez következne.
A Milan-Barcán a 2:0 már előfordult, igaz, akkor nem az volt a valószínű, míg most sokkal inkább hajok efelé, már ami a különbséget illeti. A Bayern is játszott már otthon egy 2:0-át, de a Juventus taktikai repertoárjának, akárcsak a játékosai adottságainak szerves, nagyon fontos részét képezi a klasszikus értelemben vett védekezés - ellentétben a Barcelonával. Persze ha Messi csúcson lesz, nem hinném, hogy ne tudna összehozni a csapatnak 1-2 gólt, de a müncheniek ezúttal akár 4-szer is beköszönhetnek Valdeznek. Ezért az én tippem hazai győzelem, valahol 2:1 és 4:2 közt. :-)
Már régen nem vártam (a Madridéin kívül) ennyire meccset, bízom a látványos szórakozásban, szerintem legalább három gólt láthatunk majd. Kár, hogy az igazi ráhangolódásra sok időm nem lesz, kb. 8-ig nyomnom kell még a melót...