EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. június 15., szerda 11:02

Remy írta:Dárdai meg remélem tesz egy szívességet és elviszi Nagyot meg Balázst.
Mégis miért kéne elvinnie Dárdainak? Miért basszon ki magával? Dzsudzsinál jobb játékos is padozott a Herthában, tök felesleges oda, egy nudli az ember.

Szaniszló, mint szakértő. Hagyjátok abba a fórumozást. :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 15., szerda 11:01

Zsombor írta:
Kerlon írta:Szaniszló rövid beszámoló. Furcsa, hogy a Szalait ugyanezért védem. Zsombi azóta se bújt elő. :D

Ez meg a borítókép, hatalmas. :lol:
Hagyd már a faszsagot. Gol előtt írtad hogy tevedtel. Most meg vered a melled. Nevetséges.
Golt lőtt, király, attól még lofasz volt a teljesítménye.
Arra írtam, amikor belebotlott, hogy ez nekem is sok volt. Ami vicces, hogy egy szakértő is leírta, hogy miért értékes a játéka és még lőtt egy nagyon szép gólt is. Még jó, hogy verem. És azóta se írtad le, hogy a többi csatárunk miért lenne jobb nála. Priskin is szar volt, pedig őt még én is játszattam volna.

Kleini a L'euqipe forduló válogatottjában!!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 15., szerda 10:57

babaking írta: (hoznak a srácok egy melgelpi eb- gyözelmet Kleinheisler és Nagy vezetésével és Perez meg is oldja a középpályánkat :mrgreen: )
Remélem Zidane látta Ádit tegnap, aztán elgondolkodott, hogy ő kell e nekünk vagy Alaba :mrgreen:
http://www.m4sport.hu/2016/06/15/ezzel- ... kok-ellen/#
Storck csapata csinált egy kisfilmet a srácoknak amit levetítettek nekik nekik a meccs előtt. Böde dobásánál a szöveg hogy "szereti amit csinál" elég jól jött ki :lol:
De érted, magyarok rájöttek hogy a beadásos nézhetetlen szar helyett pár gyors passzal szépen is lehet tolni. Portugálok meg...50 beadas amibol 30 az elso emberben elakad, 15 megy bedobasra a masik oldalon.
Csalódás volt nagyon, a mostanában történtek miatt kicsit elkezdtem hinni a portugálokban, de nagyon nulla volt amit csináltak. :kivagyhe: Amit mondasz is, hát felfoghatatlan, ilyen játékosok mellett miért úgy kell játszani mikor kicsiben butítottak volna. Óriási hiba.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 15., szerda 10:55

Nagyon remélem, hogy jövőre Laci már többet fog játszani a Werderben. Kegyetlenül tetszik az, amit a pályán látok tőle. :agree:

Dárdai meg remélem tesz egy szívességet és elviszi Nagyot meg Balázst. Bundesliga, erős középcsapat, EL... tökéletes hely.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 15., szerda 10:54

De érted, magyarok rájöttek hogy a beadásos nézhetetlen szar helyett pár gyors passzal szépen is lehet tolni. Portugálok meg...50 beadas amibol 30 az elso emberben elakad, 15 megy bedobasra a masik oldalon.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. június 15., szerda 10:52

ferni írta: Kleinheisler nevét meg még mindig nem ismerné kb senki, ehelyett fix kezdő, egyik legjobbunk és már a Werderben focizik... Gondoljunk bele hány ilyen játékosunk lehetett az elmúlt sok évben, akit nem szúrtak ki a szakêrtők és esélyt se kaptak...
Mondanám, hogy tegnap eladta magát külföldre, de már megtette korábban.
Illetve a "8" as játékosunkról a német kommntátor rendkívül elismeröen beszélt - elvihetné valami nagy csapat.

(hoznak a srácok egy melgelpi eb- gyözelmet Kleinheisler és Nagy vezetésével és Perez meg is oldja a középpályánkat :mrgreen: )
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. június 15., szerda 10:44

Én nem értem ez a Storck mit csinál, de minden húzása bejön... elképesztő....
Vidi 2ből olyan embert tett be kezdőbe a legfontosabb meccsre a norvêgok ellen, aki fél éve nem játszott...
Gólt rúgott, azóta is folyamat a legjobbunk...
Visszavágón betette Priskint kezdőbe, senki nem értette.... El is rakott egy kisebb gólt...
Tegnap meg Szalait mindenki a pokolra kívánta, erre a Vidi II, meg Szalai csak összehozta.... :lol:
Majd a 2. Gólt 2 csere hozta össze.... :lol:
Hihetetlen kategória... Pali letette az alapokat, mentálisan rendbetette a brigádot, majd Storck finomhangolta. Elképesztó...

Kleinheisler nevét meg még mindig nem ismerné kb senki, ehelyett fix kezdő, egyik legjobbunk és már a Werderben focizik... Gondoljunk bele hány ilyen játékosunk lehetett az elmúlt sok évben, akit nem szúrtak ki a szakêrtők és esélyt se kaptak...

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. június 15., szerda 10:43

Kerlon írta:Szaniszló rövid beszámoló. Furcsa, hogy a Szalait ugyanezért védem. Zsombi azóta se bújt elő. :D

Hagyd már a faszsagot. Gol előtt írtad hogy tevedtel. Most meg vered a melled. Nevetséges.
Golt lőtt, király, attól még lofasz volt a teljesítménye.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 15., szerda 10:42

wZoLee7 írta:
Realista24 írta: Valamilyen szinten persze, de a felgyülemlett feszültséget és azt a fajta arroganciát, amit a képünkbe toltak, ilyenkor had eressze már ki bárki. A románok közben magyar verésre készülnek, nem, nem a pályán, ölelgessük meg őket is?
Meg akkor Piquét se szidjuk vagy a többit, mert még csak spanyolok sem vagyunk, stb.stb...
Persze nem ilyenekre gondoltam mint romanok meg Pique, de en pl Dunaszerdahely mellett élek Szlovakiaban. Vicc ami az emberek fejében van néha. Páran nagyon elmaradtak, csak hangot ne adnának ennek. :D
Jó hát ez olyan, mint a magyar őskatalán :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 15., szerda 10:38

Realista24 írta: Valamilyen szinten persze, de a felgyülemlett feszültséget és azt a fajta arroganciát, amit a képünkbe toltak, ilyenkor had eressze már ki bárki. A románok közben magyar verésre készülnek, nem, nem a pályán, ölelgessük meg őket is?
Meg akkor Piquét se szidjuk vagy a többit, mert még csak spanyolok sem vagyunk, stb.stb...
Persze nem ilyenekre gondoltam mint romanok meg Pique, de en pl Dunaszerdahely mellett élek Szlovakiaban. Vicc ami az emberek fejében van néha. Páran nagyon elmaradtak, csak hangot ne adnának ennek. :D

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 15., szerda 10:32

Ha foldon kell jatszani es akkor talan nem lesz gond Izland ellen sem. Egyebkent mennyire szebb lett a jatek, h nem ivelgetunk fel az egy szem csatarnak, hanem probaljuk felhozni a labdat, ebben nagy szerepe van a Ziro altal emliett "EB"-s kp-nak...halkan jegyzem meg, egy ilyen osszetetelut szeretnek latni a Realnal...van egy tamado(Kleini-Pogba/Modric/Isco) egy kozepso(Gera-Kroos/Pogba) es egy vkp(NagyA-Kante/Case).

Szerintetek kik kerulhetnek be a VB keretbe? Szerintem Kalmar Gera helyere megy majd, Gulacsi atveszi az 1-t, Baloghban lenne fantazia talan atveheti Dszudzsi helyet jobboldalt(ha Dzsudzsak nem talalna normalis csapatot). Kozepen Mervo, mondjuk en Nemethet is inkabb kozepen jatszatnam. Baloldalt talan Gyurcso,a vedelembe ha Korcsmart elkerulik a serulesek akkor Juhasz helyere.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 15., szerda 10:28

ziro4vr írta:Dzsudzsi már régóta nem a legjobbunk, a csapatrgység miatt nem merik kivenni. Németh nem volt rossz szerintem, inkább ő mint Lovrencsics. Priskin viszont nem volt jó csere, kéne egy gyors csatár csere a sok torony mellé. Mervó vagy Balogh akár taktikailag elfért volna. Nem látom hogy Böde vagy Niko hol játszhatna majd.
Szerintem Németh lenne az első opció, ha váltani kell, csak Lovrencsics megsérült. Btw. szerintem Gerivel jobb járunk, mert Dzsudzsák se a jobb oldalon tudja a legjobbját nyújtani és veled ellentétben szerintem hasznosabb a szélen, mint Némó.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 15., szerda 10:22

wxyz írta: Remy megint érzi, hogy ki kezdjen :lol:
:hmmm: Parancsolsz? :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. június 15., szerda 10:19

ziro4vr írta:Mervó vagy Balogh akár taktikailag elfért volna.
Nem is értem miért nincsenek ott, főleg azt, hogy a lehetőséget sem kapták meg, hogy a felkészülési időszak alatt bizonyítsanak.
Nálam ök játszottak volna Szalai és Priskin helyett.

Remy megint érzi, hogy ki kezdjen :lol:

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 15., szerda 10:18

Egyébként Szalai mezőnymunkája tegnap órási volt, csak a gól előtt kb. minden helyzetben zavarta a labda. Na de akkor egyszer nem. B-) :D
[quote=Anthony]Igazából az ünnepléssel semmi baj nincsen, de pl. mit kell basztatni egy osztrákokat, akikkel úgy egyébként semmi bajunk nincsen? [/quote]
Persze vágom én, jogos egyébként, csak na. Csak na. Elég jó volt Arnautovic felfuvalkodott nagyképű arckifejezését látni ahogy átalakul a meccs végére dühös sírásra álló szájúvá mert tehetetlen Fiolával szemben :mrgreen:
Fiola is megérdemelne egy jó csapatot, szerintem összejön neki a Bundesligás vágya.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2016. június 15., szerda 10:22-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 15., szerda 10:17

sebydani írta:Gondolom láttad a tegnapi meccset és erre nem kell válaszolnom :)
Nem feltétlen rád gondoltam, inkább azokra akik hirtelen focidrukkerek lettek, máskor meg életükben nem néznek egy meccset sem. Igazából az ünnepléssel semmi baj nincsen, de pl. mit kell basztatni egy osztrákokat, akikkel úgy egyébként semmi bajunk nincsen? Ez a része szerintem szánalmas, de mindegy, nem akarok foglalkozni vele, nemzeti betegségek..
csabi87 írta: Ez az X szerintem nem jó a magyar csapatnak.
Jó lett volna ha a portugálok nem bambáskodnak,hanem elraknak legalább még egyet.
Nem feltétlen, 4 ponttal már tovább is lehet jutni, és Izlanddal simán lehet ikszelni, de akár nyerni is, bár nálam ők mindig is erősebbnek számítottak, mint az osztrákok.

A portugálok meg elbaszták, mert végig jobbak voltak, de nagyon akartak még egy gólt szerezni, talán túlságoksan is akartak a bekkelő izlandiak ellen, aztán meg Pepéék csináltak egy nagyon buta hibát hátul. Ronci meg ugye mindig frusztrált ha nem talál be, ráadásul ez a csatárposzt továbbra sem fekszik neki, nem akarják megérteni a portugál kapitányok..
Priskin viszont nem volt jó csere
Priskin rettenetes volt, lassú mint öreganyám, remélem nem látjuk többet..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anthony 2016. június 15., szerda 10:18-kor.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 15., szerda 10:16

Szaniszló rövid beszámoló. Furcsa, hogy a Szalait ugyanezért védem. Zsombi azóta se bújt elő. :D

K

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 15., szerda 10:12

Viszont Izland ellen jó lenne Böde. Nehéz elnyomni, fizikálisan fel tudja venni a versenyt az izlandiakkal. Lehet, hogy ő lenne ott a kulcs.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 15., szerda 10:10

Dzsudzsi már régóta nem a legjobbunk, a csapatrgység miatt nem merik kivenni. Németh nem volt rossz szerintem, inkább ő mint Lovrencsics. Priskin viszont nem volt jó csere, kéne egy gyors csatár csere a sok torony mellé. Mervó vagy Balogh akár taktikailag elfért volna. Nem látom hogy Böde vagy Niko hol játszhatna majd.
Nem illik.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 15., szerda 10:08

Anthony írta:Csak azt nem értem egy fodbal miért kell kihozza az emberekből a labancozást, trianonozást, románozást? :shutup:
Tudom hogy miattam is mondtad, de megmondom őszintén jólesett, iszonyatosan jó volt átélni ezt az egészet, és igen, túltoltam, de nem mentem neki senkinek, nem lettem forradalmár, nem vertem szét a várost leírtam egy aprócska sort. Belefér. Ha bárkit megbántottam bocsánatot kérek, csak primitív vagyok. :shutup:
Ea magyarok sem lesznek többek, az osztrákok sem kevesebbek, stb. stb.
De, pont kettővel :D
.vagy inkább egyesek minek néznek focit?[
Gondolom láttad a tegnapi meccset és erre nem kell válaszolnom :)
Peace. :agree:

Egyébként foci szempontjából óriási meglepetés nekem, mennyire jók voltunk,tettük-vettük pörgött a labda kicsiben, ha kellett ment a hosszabb passz is,jó volt látni. Kádár Tomi valami eszméletlen milyen szinten hozott, simán elkerül valami jobb csapatba az EB után. Nagy Ádi dettó, Alaba who?! De az egész középpályánk piszok jól működött, és nagyon elégedett vagyok a mutatott játékkal. Így tovább srácok. :agree:

Vissza: