Ronaldo nélkül lehet, hogy mi se lennénk már itt , viszont nekünk nem volt olyan szituáció, hogy Niang kapuhát lő majd 1 percre rá Messi lába elsül ismét és már nincs is miről beszélni,vagy beáll a PSG ellen vesztett állásnál és felpörög mindenki és továbbmentek..igaz nem Messi rúgta a gólt,de Pedro nyilatkozatából is kiderül ha valaki nem látta volna,hogy Messi volt a kulcs.
Nálnk egydül a United elleni 2 meccsen éreztem azt, hogy ha nincs CR akkor szevasz dobozos,bár a visszavágón ugye ott volt a Nani eset,ami nagyban hozzájárult, hogy a végét úgí megtudták nyomni a srácok..
Csoport meccseken pedig a City elleni hazai meccs volt az, amin Roni ismét akkor alkotott amikor igazán kellett.
Persze ez a 2 játékos "viszi" a 2 spanyol óriást,de nem mind1, hogy mikor villannak...amikor tényleg igazán kell és egy szezon múlhat rajta,vagy akkor villannak, amikor amúgy is teszik azt hétről hétre
Láthattuk tavaly az elődöntőben Roni bekezdett fél óra alatt 2 gól a Bayern elleni visszavágón,mindenki extázisban , én személy szerint otthon őrjöngtem, hogy mi volt,ez egy állat stb jelzőkkel illettem a portugált erre a végén 11-est Ront pont akkor amikor a szezon legfontosabb gólját kellett volna, hogy rúgja 11 méterről
De ez van,az már elmúlt.ettől még egy gép az ember