Lucas Vázquez - 17

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

Re: Lucas Vázquez - 17

HozzászólásSzerző: Seraf » 2021. január 6., szerda 11:38

Realista24 írta: Meg is van a helyettese:
Real Madrid are already prepared for Bale to return to Madrid in 2021. Due to his lack of success at Tottenham, it’s unlikely any club will try to sign him in the summer.
az mit jelent, hogy prepared, csináltak neki egy golfpályás karantént az évre nehogy a csapat közelébe jöjjön rombolni a morált? :mrgreen:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 6., szerda 11:34

lukács 3 milliós szerződést kapott 3 évre. ez elvileg 10%-os csökkentés a mostanihoz képest. nem tetszik neki.
Realista24 írta:
Realista24 írta: Lucas Vazquez will not receive a better contract offer from Real Madrid after he rejected the first one. Marca.

Na, erről ennyit, nagyon helyes.
Meg is van a helyettese:
Real Madrid are already prepared for Bale to return to Madrid in 2021. Due to his lack of success at Tottenham, it’s unlikely any club will try to sign him in the summer.
ehhez annyit, hogy megint megsérült. :lol: :lol: :lol: :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 6., szerda 10:05

Most nem tudom miért kell ezt csinálni?

LV: 1475 perc 2 gól ~ 740 perc/gól
Asensio: 1055 perc 1 gól ~ 1055 perc/gól
Rodrygo: 680 perc 1 gól ~ 680 perc/gól
Vini: 1000 perc 3 gól ~ 333 perc/gól
Hazard: 350 perc 2 gól ~ 175 perc/gól

Bale: 600 perc 3 gól ~ 200 perc/gól

Gyakorlatilag hozza a szélsőink teljesítményét, sőt... :mrgreen: :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 6., szerda 9:31

Pad'em írta:
Realista24 írta:

Meg is van a helyettese:
Barnett nem nyilatkozott mostanság, hogy Szenyor Zsozé miért nem játszatja a világ legjobbját?
Már Camavingat árulja. Róla nyilatkozott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. január 6., szerda 9:25

Realista24 írta:
Realista24 írta: Lucas Vazquez will not receive a better contract offer from Real Madrid after he rejected the first one. Marca.

Meg is van a helyettese:
Barnett nem nyilatkozott mostanság, hogy Szenyor Zsozé miért nem játszatja a világ legjobbját?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2021. január 6., szerda 9:04

Realista24 írta:

Meg is van a helyettese:
Darabra megleszünk vele, minőségre sajnos nem.
Ha L.V több pénzt akar, el kell engedni, de Bélánkkal nem kellene számolni semmi szinten. Hamarabb felrángatnék valami ügyesebb, hajtós Castillas arcot.
ZIDANE

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. január 6., szerda 9:03

Már Ancelotti alatt szidva volt, de mindenkit túlél :lol: :lol:
Ronaldo, Ramos, Perez senki nem lesz itt amikor mi még bosszankodhatunk, hogy lelép a 80.-ban :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 6., szerda 8:34

Meg is van a helyettese:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 6., szerda 7:59

Lucas Vazquez will not receive a better contract offer from Real Madrid after he rejected the first one. Marca.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 5., kedd 10:11

LV-nek nem jogosak a követelései. eleve azzal, hogy ki mennyit keres nem kellene foglalkoznia egyáltalán. nyilván akkor próbál nyomást heyezni a vezetősgére, mikor a madridi pályafutása alatt gyakorlatilag kezdő. ilyen ezelőtt nem volt. ez jó fényben tünteti fel őt. de ahogy R írta, neki a valódi szintje (vagy inkább a csapat valódi szintje) nem itt van.

a klub valamit kínálni fog neki, teljesen irreleváns, hogy ugyanannyit vagy valamivel kevesebbet (nyilván nem fogják megfelezni a fizetését), ha elfogadja maradjon, ha nem akkor mehet.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 5., kedd 7:52

füst írta: Az ő igényét jogosabbnak tartom Ramosénál. Szerintem ő kaphatná ugyanazt a fizut mint most. Mert nem kiemelkedő a fizuja és mert nem öreg, a teljesítménye pedig indokolja.
Mindenesetre remélem hogy a klub akarata fog érvényesülni és hosszabbítanak az urak.
De azzal nincs bajom hogy próbálkoznak, játszák ki a lapjaikat, és ha valamelyik eléri s célját, akkor egészségére, ügyes volt. Az is érthető, ha máshonnan kapnak jobb szerződést és rábólintanak. Szerintem nincs ezzel gond, örülök hogy a klub következetes, a többi meg a játékosokon múlik.
Én pont fordítva látom. LV egy erősebb kozepcsapat szint és sokan kb a helyébe fizetnének is hogy a csapatban legyenek ilyen kepesegekkel.

Nalam legendás pillanat a tizi előtti porgetese, de take it or leave.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. január 5., kedd 7:47

Az ő igényét jogosabbnak tartom Ramosénál. Szerintem ő kaphatná ugyanazt a fizut mint most. Mert nem kiemelkedő a fizuja és mert nem öreg, a teljesítménye pedig indokolja.
Mindenesetre remélem hogy a klub akarata fog érvényesülni és hosszabbítanak az urak.
De azzal nincs bajom hogy próbálkoznak, játszák ki a lapjaikat, és ha valamelyik eléri s célját, akkor egészségére, ügyes volt. Az is érthető, ha máshonnan kapnak jobb szerződést és rábólintanak. Szerintem nincs ezzel gond, örülök hogy a klub következetes, a többi meg a játékosokon múlik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 5., kedd 6:29

Mintha ez nem így lett volna mindig :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2021. január 4., hétfő 23:27

wZoLee7 írta: Már bocsánat, de ki nem szarja le, hogy van e benne igazság vagy nem. Játékosok, nem menedzserek meg ügynökök. Ez a munkája, és a Real Madrid alkalmazza, ne, hogy már Ők akarják megmondani, kinek milyen szerződést adhat a csapat. Nem tetszik akkor ellehet menni. Nyáron kb nem volt ember aki ne kergette volna el teljesen jogosan. Most iszonyat mázlija van a sok sérülttel, és azzal, hogy a többiek körülötte még szarabbak, de ettől Ő még nem lett jobb. Úgy látszik lőtt egy gólt és már azt hiszi nélküle megáll az élet, lehet meg kellene mutatni neki, hogy még CR-t sem tartottuk itt erővel, tőle meg kurva messze áll a csávó. Hihetetlen, hogy egy ilyen szar és nehéz időszakban, a spanyol madridisták hisztiznek, értem én, hogy páran a semmire keresik a jó pénzt, de vegyenek példát Modricról.

Lehet menni Romaba vagy egy spanyol középcsapatba aztán onnan is kiesni, mert ott már senkit sem fog érdekelni, hogy ki vagy és mennyit adtál a csapatnak. Az ember azt hinné, hogy a 35 éves kapitány és a 30 éves full közepes csere emberünk örül annak, ha a Real Madrid hosszabbítani akar és számít rá, erre megy a hiszti.
:salute: így van. Ramost nem értem, LVt abszolút nem. Covid alatt buzizni b+

Persze ezeket mind pletykákra alapozzuk, amúgy lehet hogy tök nyugodt LV is például... az a madridista aki mindenki képzeletében él. Barcelónában kukákat borogat, megvan az első törölközője amivel Robi Carlos elpicsázta a zuhany után ifistaként és a CR7-DiStefano fúziós supersaiyan pizsijében álmodja hogy egyszer ő lesz a klubelnök.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 4., hétfő 23:10

Már bocsánat, de ki nem szarja le, hogy van e benne igazság vagy nem. Játékosok, nem menedzserek meg ügynökök. Ez a munkája, és a Real Madrid alkalmazza, ne, hogy már Ők akarják megmondani, kinek milyen szerződést adhat a csapat. Nem tetszik akkor ellehet menni. Nyáron kb nem volt ember aki ne kergette volna el teljesen jogosan. Most iszonyat mázlija van a sok sérülttel, és azzal, hogy a többiek körülötte még szarabbak, de ettől Ő még nem lett jobb. Úgy látszik lőtt egy gólt és már azt hiszi nélküle megáll az élet, lehet meg kellene mutatni neki, hogy még CR-t sem tartottuk itt erővel, tőle meg kurva messze áll a csávó. Hihetetlen, hogy egy ilyen szar és nehéz időszakban, a spanyol madridisták hisztiznek, értem én, hogy páran a semmire keresik a jó pénzt, de vegyenek példát Modricról.

Lehet menni Romaba vagy egy spanyol középcsapatba aztán onnan is kiesni, mert ott már senkit sem fog érdekelni, hogy ki vagy és mennyit adtál a csapatnak. Az ember azt hinné, hogy a 35 éves kapitány és a 30 éves full közepes csere emberünk örül annak, ha a Real Madrid hosszabbítani akar és számít rá, erre megy a hiszti.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. január 4., hétfő 23:03

persze, hogy van igazság benne
de egy igazi madridistától nem ezt várjuk szerintem :mrgreen:
ha fontos Ramosnak és LV-nek a klub, itt az ideje ezt megmutatni..

lassan már senkiben sem bízhatunk, hogy teljes mértékben hű a klubjához? :hmmm:
(na jó, van egy Nachonk :sziv: :salute: )

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. január 4., hétfő 22:46

flori írta: Lucas Vazquez doesn't understand why players who spent less time at the club than him, and players who play a smaller role than him, are getting paid a higher salary.

Remélem nem kezdjük el ezt. :lol:
ebben még valamilyen szinten igaza is van. gondolom pl. Isco is többet keres mint ő. Jovic meg kész tragikomédia... de megszaladt a ló velük akkor is. nagy arc. nulla alázat.

valaki csapja kupán már őket. :shutup:

így ez se lesz egy szép szakítás.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2021. január 4., hétfő 22:44

Örülhetünk neki hogy eddig csendben tette a dolgát alázattal. Ha most telik be a pohár, tök jogos, menjen tovább.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. január 4., hétfő 21:58

Lucas Vazquez doesn't understand why players who spent less time at the club than him, and players who play a smaller role than him, are getting paid a higher salary.

Remélem nem kezdjük el ezt. :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. január 4., hétfő 20:19

Tottinho írta: Lucas Vázquez has rejected the first renewal proposal offered by Real Madrid. The terms have not convinced the player who ends his link with Madrid in June. [@Marca]
Ezt soha nem gondoltam volna, hogy megérem. :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Vissza: