oda van vésve:Yazid írta:Kerlon írta: https://vm.tiktok.com/ZMeg1VtmN/
soundtracket kérek
оригинальный звук
Bekzat
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 10., hétfő 20:05
oda van vésve:Yazid írta:Kerlon írta: https://vm.tiktok.com/ZMeg1VtmN/
soundtracket kérek
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. május 10., hétfő 19:52
Kerlon írta: https://vm.tiktok.com/ZMeg1VtmN/
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 10., hétfő 19:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 10., hétfő 19:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 6., csütörtök 7:05
Szerintem Ramos volt, aztán Mendy volt "szar", de ő abszolút súlytalan volt hála a taktikának.Realista24 írta:De én most ide akartam írni. Ő játszik sztem a legszarabbul.Kerlon írta:
Mondjuk eztaz egész vedelemre ellohetted volna es ez szerintem tegnap ZZ sara volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 6., csütörtök 6:54
De én most ide akartam írni. Ő játszik sztem a legszarabbul.Kerlon írta:Mondjuk eztaz egész vedelemre ellohetted volna es ez szerintem tegnap ZZ sara volt.Realista24 írta: Tegnap azt hozta amit láttam benne.
Szelre soha többet ne menj, köszi.
Közepén ő a jövőnk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 6., csütörtök 6:54
Mondjuk eztaz egész vedelemre ellohetted volna es ez szerintem tegnap ZZ sara volt.Realista24 írta: Tegnap azt hozta amit láttam benne.
Szelre soha többet ne menj, köszi.
Közepén ő a jövőnk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 6., csütörtök 6:46
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. május 2., vasárnap 9:50
Reméljük működni fog gyakorlatban is a Ramos/Militao páros. A Ramos/ Varane kémia sztem jó volt nagyon, ehhez kellett Varane személyisége is.Csabi írta:az nem lesz gond mivel ramosszal lesz közepén, nacho meg szélen.realbeckham írta: Olyan szintet hoz folyamatosan, amire a világ, meg a Pool verte egy évig fandájknál.
Amúgy úgy veszem észre a gesztusain, mozdulatain a többiek felé, hogy ráadásként full vezér alkat is egyben.
Ha Militaot ilyen flow közben kiveszi ZZ, Ramos miatt a Chelsea ellen az óriási hiba.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 2., vasárnap 9:42
kumma vicces ahogy utana fogja a fejetferni írta: Itt a csodapassz, imádom
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. május 2., vasárnap 9:23
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. május 2., vasárnap 9:19
az nem lesz gond mivel ramosszal lesz közepén, nacho meg szélen.realbeckham írta: Olyan szintet hoz folyamatosan, amire a világ, meg a Pool verte egy évig fandájknál.
Amúgy úgy veszem észre a gesztusain, mozdulatain a többiek felé, hogy ráadásként full vezér alkat is egyben.
Ha Militaot ilyen flow közben kiveszi ZZ, Ramos miatt a Chelsea ellen az óriási hiba.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. május 2., vasárnap 8:35
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2021. május 2., vasárnap 8:23
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. május 2., vasárnap 8:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 1., szombat 23:30
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. május 1., szombat 23:09
az a vicc hogy amugy most sem jatszana egy percet sem, ha nem lenne ramos jól elnyúló sérülése, meg varane covid tesztje.Kerlon írta:+1, igazából Nacho is mutatta neki a fukkot már, de Militao, amit hoz az kezdő szint. Parádésan összerakta magát.Faust írta: Nem akarom elkajabálni de Ramos aláírhatja nyugodtan azt a párizsi szerződést ezután a pofátlan időszak után.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. május 1., szombat 23:05
Szerintem első körben Ramossal kell zöldágra vergődni, hogy mit akar. Jelenlegi kondíciókkal 2 évre aláírhatna, ha belemegy, de máskülönben nem kéne már. Ez a Militao-Nacho pöpecül összeállt. Ki gondolta volna év elején?!BlancoMark írta:Ha távozik Varane, akkor maradjon csak Ramos.Faust írta: Nem akarom elkajabálni de Ramos aláírhatja nyugodtan azt a párizsi szerződést ezután a pofátlan időszak után.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. május 1., szombat 23:00
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 1., szombat 22:58
Ha távozik Varane, akkor maradjon csak Ramos.Faust írta: Nem akarom elkajabálni de Ramos aláírhatja nyugodtan azt a párizsi szerződést ezután a pofátlan időszak után.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem