Hat azert, szerintem nagyon magas szinvonalu focit toltak az elso felidoben a franciak es a nemetek ellen is. Csak aztan ez egy fiatal csapat a tamadogepezetben foleg es mindig elfogynak. Az hogy ilyen emberekkel ilyen focit produkalnak az inkabb ereny mint ciki. Nagyon jo kis jatekrendszert alakitott ki az edzo, mindig volt kinek tenni, kivalo bemozgasok es vedelem megbontasok. Nem ismertem az edzot, de elvileg ez lehet a harmadik korosztaly amit EB cimig vezet, ez nem lehet veletlen. Nagyon megrakta DD-t, teljesen amatornek tunt a francia csapat taktikailag, semmi tudatossag nem latszodott.realbeckham írta: Ruiz, oyarzabal, merino, zubimendi....lehet izlelgetni. Döntő.
Nem csoda játékkal, hanem ilyen átlagos villareal/Bilbao spanyol bajnoki tempóval. És ez elég ide.
Kurva gyenge színvonalú eb, gyoker kokler edzokkel, lusta sztarocskakkal, egyiptomi tizcsapas idojarassal, berohano influenszerekkel. Dosampnak örülök. Gyulolom.
A Yamalnak hivott mestersegesen létrehozott jelenség egy kis pöcs, de ma ez férfimunka volt.
Ha naiv vagyok azt gondolnam, hogy most mar a francia szovetsegnek is feltunhetett DD alacsony szintu edzoi kvalitasa, de sajnos ugy sem fogjak kirakni egy elodonto utan es 2 evvel a VB elott. Ezzel a kerettel 1 db akciogol...