Berti írta:
realfan írta:
nekem Xabival alapból az a fenntartásom, hogy pölö Vini és Bappé mennyire akarna/tudna presszingelni és tartaná be az utasításokat védekezés terén is, mert, ha csak egy ember nem teszi meg, akkor az ő rendszere kb borult is. emiatt vagyok továbbra is Carlo mellett, vagy ha mindenképp váltani kell, akkor egy hozzá hasonló edző kell, nem a Pep vagy Klopp alomból kikerültek
Nem épp ilyen Xabinak a focija, bár ebben a szezonban még meccsüket nem láttam. Egy Real Madridba ne is jöjjön olyan edző, aki patikamérlegen számolja ki, hogy ki mit csinál. Sosem volt ilyen a klub és ne is most kezdődjön el, amikor a arányait tekintve nálunk vannak a legtechnikásabb játékosok.
Továbbra is olyan edző kell, aki people managementben erős, meg tud szervezni védelmet és mellette a támadójátékot a játékosok kreativitására építi fel. Ezt így mind figyelembe véve, jelen helyzetben! továbbra is Ancelotti a legjobb megoldás.
Beragadtunk fél szezonra, nem először fordult elő, majd tavasszal a számok szummázódtak és bementek azok, amik korábban nem. Most is benne van a pakliban, viszont ha nem akkor ebből megújúlni Carlo már nem fog.
Ha Xabi nálunk is csak rendszerben tudna alkotni, akkor hamarabb próbálnék meg egy ZZ-t újabb táncra hívni.
idén a presszingjük visszaesett, amia teljesítményükkel is összefügg, tavaly az még tök rendben volt
a többivel egyetértek, szerintem is egy "nagy taktikus" kell nekünk, hanem, aki engedi kibontakozni a klasszis játékosainkat, de Xabi nem ilyen, ő a kimérek mindent, az eddigi munkái alapján
illetve Realistával is egyetértek, szerintem is a fő gondunk a kp és nem Bappé. ha Kroos itt lenne még vagy sikerült volna megoldani a hiányát, akkor a támadójátékunk és egyben a védekezésünk is feljavulna (persze utóbbinak jót tenne kevesebb sérült is
)