A spanyoloktól annyira nem. De hogy ne csak hehe tolja a brazilokat, szerintem ők sincsenek annyira durván elmaradva a német-francia duótól.RaúlCF írta:német-francia csapat most nagyon kiemelkedik lehetőségekből
Karim Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
franciáknál most olyan generáció jött össze hogy a kövi 4 nagy torna VB-EB-VB-EB min. 1et meg kell nyerniük hogy ne legyen óriási flop, de a 2 se lenne elrúgaszkodás. olyan minőség van ott is mint a németeknél. német-francia csapat most nagyon kiemelkedik lehetőségekből
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Évekig a csodás zsiru tolta a válogatottban, meg amúgy is, az az ember aki inkább visz egy zsinyakot az húzza le magát. Nem is értem, hogy lehet még mindig edző, egy francia válogatott élén.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk amig nem lesz uj edzo a valogatottnal, addig mindegy mit csinal Benzema. Csak sajnos mar o sem lesz fiatalabb, max a 2020-as EB, amire meg lehet eselye egy edzovaltasnal, de en arra sem latok sok eselyt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az hogy mit várnak tőle az emberek és hogy mit tud adni, két különböző dolog. Nézd csak meg Ronaldót. Évi 50 gólt várnak tőle, fél évig volt 4 gólja, mindenki eladta volna 100 Ftért Felcsútra vagy az Alcorón csapatába, mindegy, csak menjen. Most meg tövig szopják bő nyállal.pheco írta:Mitol fgy Griez es Benz mitol nem? Gondolom a bukott dontoi miatt, de hat a dontoket mi sem Benzema miatt huzzuk be. Szoval itt erosen kozrejatszik szerintem az unszimpatia is.dzsi91 írta:Szerintem egy benzema bappe mellett/mogott sokkal többet érne mint az fgy grízman.
Ertem, hogy mezonyben jo Benz, en is elegedett vagyok vele hetek ota. Viszont a posztjabol adodoan golokat varnak tole az emberek. Realban is nagy valoszinuseggel a Cevel valo kemia miatt van meg mindig a kezdoben, amivel nincs gond. De nem gondolom, hogy raszolgalt az elmult 2 evben mutatott jatekaval, hogy valogatott legyen. Ha eddig nem hivtak be a balhe ota, nem most fogjak. Persze Gignac meg Giroud helyett csukott szemmel beferne es sajnalom is, hogy ez torent vele az elmult evekben. De nalam a Bappe-Griez kettos alap elol, mogejuk meg van boven meritesi lehetoseg. Bar engem nem erdekelnek tulzottan a franciak
Az hogy az elmúlt két évben mit csinált, ki a fa.zt érdekel? Nem a két évvel ezelőtti dolgok miatt lesz válogatott valaki. Egyértelműen felfelé ível a teljesítménye, ezért írtam, hogy igazi aduász volt most Dösamp kezében. Csak nyerhetett volna vele. De a faszi több szót nem érdemel, mert szakmailag egy nulla.
És félreértés ne essék, én nem a kezdőbe követelem, de a keretbe ha ő nem fér be, akkor senki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem is tetszett azon a pár meccsen, amikor láttam a Lyonban, de azért egy Kanté, Pogba, Matuidi, Rabiot, Sissoko "bevált" vonal mellett egy Deschampnál nem fog szóba kerülni.wxyz írta:Ndombele nagyon jó, nálam ő lenne az elsőszámú játékos a középpályán. De ott sem lesz a keretben....
Griezmann sem jobb idén, múltkor két meccsen rúgott 7-et és ez hozta fel. Amúgy nagy meccseken full nulla a pali. Gyakorlatilag egy tipikus másodvonalas támadó.pheco írta:Mitol fgy Griez es Benz mitol nem? Gondolom a bukott dontoi miatt, de hat a dontoket mi sem Benzema miatt huzzuk be. Szoval itt erosen kozrejatszik szerintem az unszimpatia is.dzsi91 írta:Szerintem egy benzema bappe mellett/mogott sokkal többet érne mint az fgy grízman.
Ertem, hogy mezonyben jo Benz, en is elegedett vagyok vele hetek ota. Viszont a posztjabol adodoan golokat varnak tole az emberek. Realban is nagy valoszinuseggel a Cevel valo kemia miatt van meg mindig a kezdoben, amivel nincs gond. De nem gondolom, hogy raszolgalt az elmult 2 evben mutatott jatekaval, hogy valogatott legyen. Ha eddig nem hivtak be a balhe ota, nem most fogjak. Persze Gignac meg Giroud helyett csukott szemmel beferne es sajnalom is, hogy ez torent vele az elmult evekben. De nalam a Bappe-Griez kettos alap elol, mogejuk meg van boven meritesi lehetoseg. Bar engem nem erdekelnek tulzottan a franciak
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
Mitol fgy Griez es Benz mitol nem? Gondolom a bukott dontoi miatt, de hat a dontoket mi sem Benzema miatt huzzuk be. Szoval itt erosen kozrejatszik szerintem az unszimpatia is.dzsi91 írta:Szerintem egy benzema bappe mellett/mogott sokkal többet érne mint az fgy grízman.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem egy benzema bappe mellett/mogott sokkal többet érne mint az fgy grízman.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha meg szigorúan a formát nézzük akkor ahogy irtam. Hosszú hetek óta felfelé ível. Mit veszített volna Dosamp? Semmit. Vagy bizonyítja hogy igaza volt vagy nyer egy alázatos jo embert a csapatának. De hat politizálni kell, de az sem megy neki, mert nincs elég esze hozza.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Phecokam. Nem a gólok miatt kell a csapatba, hanem mert nincs köztük egy olyan akinek agya es látása is van a pályán. Csak izomból es lendületből nem fog mindig menni.pheco írta:Azert egy 8 golos Benzema ne ferjen mar be. Ott nincs Ce aki kompenzalja a kapura impotens jatekat.
Bytheway ha Zsinyak ott lehetett a kezdoben anno akkor nem kerdes hogy van helye.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ndombele nagyon jó, nálam ő lenne az elsőszámú játékos a középpályán. De ott sem lesz a keretben....
Mbappe fosna a golokat mellette.pheco írta:Azert egy 8 golos Benzema ne ferjen mar be. Ott nincs Ce aki kompenzalja a kapura impotens jatekat.
- pheco
Azert egy 8 golos Benzema ne ferjen mar be. Ott nincs Ce aki kompenzalja a kapura impotens jatekat.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Umtitit be kell tenni, amellett hogy mekkora paraszt lett, nagyon jó szezonja van.
Kp-n Pogbáék mellé Rabiot vagy Lemar, attól függ, Lemart idén nem láttam sokat.
Elöl MBappé fix, mellé egy Dembelé-Coman támogatás a szélekről, az bacós és irgalmatlan tempós foci, de ha kell a fehé izé józan ész, Benzema is odaférne.
És egy Fekirt, Thauvint, Martialt, Kazettát tegyél oda valahova..
Kp-n Pogbáék mellé Rabiot vagy Lemar, attól függ, Lemart idén nem láttam sokat.
Elöl MBappé fix, mellé egy Dembelé-Coman támogatás a szélekről, az bacós és irgalmatlan tempós foci, de ha kell a fehé izé józan ész, Benzema is odaférne.
És egy Fekirt, Thauvint, Martialt, Kazettát tegyél oda valahova..
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
mondjuk Én Mbappeval nem szarakodnék a szélen.
Mehetne centerbe és 4-4-2.
Griezt viszont nem fogják kihagyni a kezdőből, fix.
Ő és Pogba az aktuális sztár.
Mehetne centerbe és 4-4-2.
Griezt viszont nem fogják kihagyni a kezdőből, fix.
Ő és Pogba az aktuális sztár.
ZIDANE
Sissoko helyére Lemar és 442 Lemar, Pogba, Kanté, Dembelé.Santi írta:https://www.buildlineup.com/shared/5ab1 ... 25d4d2f15a
Mivel Karim topic, természetesen Karimmal
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Lloris - BMendy, Umtiti, Varane, Sidibé - Kanté, Lemar, Rabiot- Dembelé, Bappé, Thauvin
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nálam is hasonló jött ki csak Laporte helyett Umtiti mert Laporte sokat volt sérült és Umtiti jó formában van, elől meg Benzema helyett Griezmann. bár amilyen az öreg Didier majd jó lesz ilyen Matuidi,Payet kp,elől Giroud hátul meg Koscielny.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Lloris--FMendy,Varane,Laporte,Sidibe--Kante,Rabiot,Pogba--Bappe,Benzema,Dembele
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK