igazából benzel nem lesz baj hosszútávon, ha nem lesz sérült. szerintem a meccsek 98%ban kezdő lesz, a másik kettővel lesz baj, ezért lesz vini, asensio, rodry élvezetCsabi írta: az a legszomorúbb, hogy van egy hazard bela benzema harmasunk elől, ami papiron a 2. legjobb a psg hármasa után kb, erre ez van, sehil nincsenek
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
-
- Kedvenc játékosaid: Toni kroos
- Kedvenc csapatod: Bayern
2.Legjobb???azért ez erős tulzásCsabi írta: az a legszomorúbb, hogy van egy hazard bela benzema harmasunk elől, ami papiron a 2. legjobb a psg hármasa után kb, erre ez van, sehil nincsenek
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
az a legszomorúbb, hogy van egy hazard bela benzema harmasunk elől, ami papiron a 2. legjobb a psg hármasa után kb, erre ez van, sehil nincsenek
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Na akkor ezt a kezdőt tippelem az első fordulóban: Toni Curtis - Lucas, Nacho Militao, Alaba - Modric, Casemiro, Isco - Rodrygo, Bale, Vinicius.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kroos, Modric, most is prime, mit aggódunk?Pad'em írta:Plusz prime Marcelo, prime Kroos-Modric, Ramos, Varane Isco se a mostani behúzott kézifékes kettőt hátra egyet oldalra focit tolta. Carvajal pályára lépett nem csak évente 5ször. Bale még gyors volt. Szóval remélem azért kitalál valamit a papa, mert ami akkor működött, hát most na, nem fog.raul 4 ever írta: csak ott volt egy primeCr7, most meg nincs, szóval nagy zsuga tuti nem lesz
Mellesleg a Kroos, Modric, James akkor is baromság volt, ha Carlo nem nyomatja ezt annyira akkor 14ben is megvan a BL
Sztem egy visszafogott, régin ne változtass dolog lesz, de hátul stabilan, mint Zz-vel.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
Plusz prime Marcelo, prime Kroos-Modric, Ramos, Varane Isco se a mostani behúzott kézifékes kettőt hátra egyet oldalra focit tolta. Carvajal pályára lépett nem csak évente 5ször. Bale még gyors volt. Szóval remélem azért kitalál valamit a papa, mert ami akkor működött, hát most na, nem fog.raul 4 ever írta: csak ott volt egy primeCr7, most meg nincs, szóval nagy zsuga tuti nem lesz
Mellesleg a Kroos, Modric, James akkor is baromság volt, ha Carlo nem nyomatja ezt annyira akkor 14ben is megvan a BL
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Nyugi, csak a 80. percig kell kibírni, akkor jön Miguel és Ödegaardsonic írta: Egy kezdo Iscoval es Marceloval. Ha ez lesz a szezonnyitot is kihagyom...
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem szerencsére az elképzelés már megvan: szokásos 433, kicsit be-be segítő sz.h.-kkel, gondolom védekezésben lesz majd váltás két 4es falra, ZZnél ált.ott is maradt a 433-as forma.Yazid írta: én nem idegeskedek, carlo ismerkedik a játékosokkal, taktikát próbál majd, mert nem volt előszezonunk, ezzel elmegy majd vagy 10 meccs biztos, nagy zsugát nem várok az elején finoman szólva
Ha valahogy működött a Kroos-Modric-James sprinter trió nála, ebből a felhozatalból is kihoz majd valamit (bár Isco vesszen ),csak ott volt egy primeCr7, most meg nincs, szóval nagy zsuga tuti nem lesz
én nem idegeskedek, carlo ismerkedik a játékosokkal, taktikát próbál majd, mert nem volt előszezonunk, ezzel elmegy majd vagy 10 meccs biztos, nagy zsugát nem várok az elején finoman szólva
- Pad'em
Első fordulóra talán még felszívják magukat az említett úriemberek, sztem még érdemes lesz megnézni. Majd a 3. forduló tájékán ráérünk más hétvégi kikapcsolódás után néznisonic írta:Egy kezdo Iscoval es Marceloval. Ha ez lesz a szezonnyitot is kihagyom...Pad'em írta: Csak Mendy, Kroos és Ceballos nem lesz tagja a keretnek jelen állás szerint. Benzt kezdőbe várom, Carvajal szerintem még pados lesz. Közép Casemiro, Modric, Isco. Baloldal a kérdőjeles nálam, hogy Rodrygo, Vinnie vagy Hazard, illetve hátul, hogy Nacho vagy Militao.
Tippre: TBO, LV, Nacho, Alaba, Marcelo, Casemiro, Modric, Isco, Rodrygo, Benzema, Bale.
Úgy érzem, hogy simán hozzuk
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
ez lesz valszeg, talán vinicius rodry helyett fede meg isco helyettPad'em írta: Csak Mendy, Kroos és Ceballos nem lesz tagja a keretnek jelen állás szerint. Benzt kezdőbe várom, Carvajal szerintem még pados lesz. Közép Casemiro, Modric, Isco. Baloldal a kérdőjeles nálam, hogy Rodrygo, Vinnie vagy Hazard, illetve hátul, hogy Nacho vagy Militao.
Tippre: TBO, LV, Nacho, Alaba, Marcelo, Casemiro, Modric, Isco, Rodrygo, Benzema, Bale.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Egy kezdo Iscoval es Marceloval. Ha ez lesz a szezonnyitot is kihagyom...Pad'em írta: Csak Mendy, Kroos és Ceballos nem lesz tagja a keretnek jelen állás szerint. Benzt kezdőbe várom, Carvajal szerintem még pados lesz. Közép Casemiro, Modric, Isco. Baloldal a kérdőjeles nálam, hogy Rodrygo, Vinnie vagy Hazard, illetve hátul, hogy Nacho vagy Militao.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Pad'em
Csak Mendy, Kroos és Ceballos nem lesz tagja a keretnek jelen állás szerint. Benzt kezdőbe várom, Carvajal szerintem még pados lesz. Közép Casemiro, Modric, Isco. Baloldal a kérdőjeles nálam, hogy Rodrygo, Vinnie vagy Hazard, illetve hátul, hogy Nacho vagy Militao.
- raul 4 ever
Elvileg még igen, de van már Bodri , szal LV -vadló jobbszél, M12-Rodry balos, de már szerencsére Ase, meg Vallejo is a kerettel mozgott kedden, meg Hazard is volt az egymás ellenikben.
De már Benz is, szóval lehet kezdhet, aztán jön helyette valaki. Covidos volt, ugye?
De már Benz is, szóval lehet kezdhet, aztán jön helyette valaki. Covidos volt, ugye?
Hogy állunk hétvégére?
Courtois
Carvajal-Nacho-Alaba-Marcelo
Modric-Casemiro-Isco
Bale-Jovic-Rodrygo
Courtois
Carvajal-Nacho-Alaba-Marcelo
Modric-Casemiro-Isco
Bale-Jovic-Rodrygo
- raul 4 ever
Szerintem is..wZoLee7 írta: Én Rodrygot tenném be kezdőként a balosra és cserének mehet Vini fiú.
Bale, Rodry, Benz, perpill ebben látom a legtöbb kakaót.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én Rodrygot tenném be kezdőként a balosra és cserének mehet Vini fiú.raul 4 ever írta:Alaba nálam igazolta amit a bm-ben, válogatottban láttam: egy nagyon jó játêkos, lehozza a kh-t is, de minden máshol sokkal jobb .Pad'em írta: Alaba, hogy nyomta?
Jó lenne nyerni az első fordulót, remélem egy Case-Modric-Valverde, Benz-Bale-Hazard össze tud állni.
Nem a védelem lesz a csapat gyenge pontja, Militao+Alaba lehet majd az alap, de Nacho is bármikor berakható nyilván..
Meglepne ha Haz kezdene szombaton, 0 km van a lábában (eb pár perce nem releváns), meg sztem a formája se lehet olyan húúdehűű
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Bale fasza volt, mar-mar a 2014-15-os szintet idezte. Kerte a labdat, amikor befele huzott, akkor gyorsan letszemfolenyes szituaciokat tudtunk kialakitani es adott par jo keresztlabdat is. Theo nagyon sokat fejlodott, 1-1-ben megverni nem egyszeru, mert baromi gyors es most mar eleg higgadt is.
- raul 4 ever
Alaba nálam igazolta amit a bm-ben, válogatottban láttam: egy nagyon jó játêkos, lehozza a kh-t is, de minden máshol sokkal jobb .Pad'em írta: Alaba, hogy nyomta?
Jó lenne nyerni az első fordulót, remélem egy Case-Modric-Valverde, Benz-Bale-Hazard össze tud állni.
Nem a védelem lesz a csapat gyenge pontja, Militao+Alaba lehet majd az alap, de Nacho is bármikor berakható nyilván..
Meglepne ha Haz kezdene szombaton, 0 km van a lábában (eb pár perce nem releváns), meg sztem a formája se lehet olyan húúdehűű