Madridom Filmklub
Re: Madridista Filmklub
A következőre mindenképpen jövök, lehetőleg ajánlóként.
A következő 100%, hogy itt lesz megtartva. :-)
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Senkit nem akarok egy nappal a kezdés előtt azzal zaklatni, hogy "ha szeretnél részt venni, akkor regelj át ide, mert másik fórumban lesz megtartva a dolog, ha nem vagy hajlandó, akkor nem indulsz".
És úgy gondolom ott került megszervezésre, ott is legyen lebonyolítva, így a tiszta.
A kétfelé figyelés meg nemhiszem, hogy akkora probléma lenne, hiszem ebben a topicban nyárig nem lesz semmi, így csak 1 Filmklub topicra kell koncentrálni.
A 7. turnus viszont már nagyon valószínű (99%), hogy itt lesz megtartva és onnantól az összes többi, ami nagyon helyes dolog egyébként, csak én ezzel már nem akarom megkavarni a dolgot a többieknek.
És úgy gondolom ott került megszervezésre, ott is legyen lebonyolítva, így a tiszta.
A kétfelé figyelés meg nemhiszem, hogy akkora probléma lenne, hiszem ebben a topicban nyárig nem lesz semmi, így csak 1 Filmklub topicra kell koncentrálni.
A 7. turnus viszont már nagyon valószínű (99%), hogy itt lesz megtartva és onnantól az összes többi, ami nagyon helyes dolog egyébként, csak én ezzel már nem akarom megkavarni a dolgot a többieknek.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Írtam is Santinak ott, hogy meg kéne ezt fontolni, elvégre a kör fő célja az, hogy az újakat megismerjük, olvassuk az értékeléseiket, és lássuk miket ajánlanak. És itt már most nagyobb a figyelem, itt ez jobban szem előtt van, többen látják szvsz.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
Szerintem a többség itt van, szóval én áthoznám, de ott is élek csak tényleg két gázos néha kétfelé figyelni...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezzel egyetértek. Egy kicsit zavaró ezt a fórumot és a másikat is figyelni. :-)Faust írta:Én speciel javasolnám az itteni megtartását, ki tudja, lesz-e még ott bármi is pár héten belül... :-)
Csak akkor szólni kell az "újoncoknak", hogy sorakozó, lépés....indul- át a madridomra.
Én speciel javasolnám az itteni megtartását, ki tudja, lesz-e még ott bármi is pár héten belül... :-)
Mármint a fórum élni fog, amíg a holnap él, plusz van pár tag akit nem szívesen látunk itt, de ti tudjátok.
Mármint a fórum élni fog, amíg a holnap él, plusz van pár tag akit nem szívesen látunk itt, de ti tudjátok.
- Santi
Kerlon írta:áthoztátok odaátról a jelentkezéseket?
Csak két hsz-el kellett volna visszábbolvasni. :-)Santi írta:Kérdezték néhányan tőlem, hogy ez a "demokör" hol lesz megtartva. Én úgy gondolom, hogy mivel ez még ott került szervezésre, ezért lebonyolítva is ott lesz még, viszont a 7. turnus az majd már lehet itt fog zajlani, sőt eléggé valószínű.
áthoztátok odaátról a jelentkezéseket?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Én ebből most kimaradok, a HETEDIKRE viszont visszatérek! :-)
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
üdv itt is minden kedves filmklubosnak. úgy döntöttem pihenek egy kicsit így a mostani "töltelék" turnusbol kmaradok, de utana ujra itt :-)
- Santi
Üdv itt!
Kérdezték néhányan tőlem, hogy ez a "demokör" hol lesz megtartva. Én úgy gondolom, hogy mivel ez még ott került szervezésre, ezért lebonyolítva is ott lesz még, viszont a 7. turnus az majd már lehet itt fog zajlani, sőt eléggé valószínű.
Kérdezték néhányan tőlem, hogy ez a "demokör" hol lesz megtartva. Én úgy gondolom, hogy mivel ez még ott került szervezésre, ezért lebonyolítva is ott lesz még, viszont a 7. turnus az majd már lehet itt fog zajlani, sőt eléggé valószínű.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Majd ha lesz valami konkrét dolog, akkor figyelni fogok
"And my heart will leave you never."
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Már írni is akartam, hogy kéretik egy filmklub.
Köszönjük!
Köszönjük!
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hát ha majd lesz valami valamikor, akkor jönnék majd
"And my heart will leave you never."
Madridom Filmklub
Filmezzünk együtt! :-)