Nem pont ez a hatalom celja? Van az a szavazoreteg, aki kiszolgaltatott nekik, vannak akiket felelemben tartanak, vannak akiket megvesznek kilora es ott van az a reteg, akiket sehogy nem tudnak meggyozni, viszont elerik azt, hogy pont igy gondolkozzanak; hogy osszemosd a 60-as tablanal 75-el gyorshajtot azzal, aki bedrogozva versenyez a varosaban. Szar az osszes, egyik se jobb a masiknal, inkabb nem is erdekel ez az egesz politika, csinaljanak amit akarnak.Realista24 írta: Ahogy sokszor írtam, egyik sem jobb a másiknál.
Politika
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Hergel a jó fene az. Én csak azt kérem, hogy ha jobb akar lenni, mint a hazug Fidesz, akkor ne hazudjon ő is. A Telex interjúban elmondja, hogy micsoda törvènytelenség a búvárokat ilyen veszélyes munkára utasítani és neki megvannak az üzenetek, aztán a valóság meg ez: https://telex.hu/belfold/2024/07/24/mag ... duna-mobil És ez Telex.
Ha elveszíti a médiumokat, akik felfuttatták, akkor hiába a Meta kapcsolat, sokan fogják otthagyni. Emellett egy hiteltelen emberre, pártra hogyan add le a voksodat? 2 év az EP-ben. Kíváncsi vagyok, hogy pár kérdésben hogyan fognak szavazni, mert ha ott is szembemennek a korábbi szavaival/ígéreteivel, akkor jól rábasztunk...
Ui: ha valakinek nem lenne világos, nekem nem azzal van a bajom, hogy bulizott, táncolt, bepiált, telefonokat dobált Dunába. Ez nálam simán beleférne.
Ha elveszíti a médiumokat, akik felfuttatták, akkor hiába a Meta kapcsolat, sokan fogják otthagyni. Emellett egy hiteltelen emberre, pártra hogyan add le a voksodat? 2 év az EP-ben. Kíváncsi vagyok, hogy pár kérdésben hogyan fognak szavazni, mert ha ott is szembemennek a korábbi szavaival/ígéreteivel, akkor jól rábasztunk...
Ui: ha valakinek nem lenne világos, nekem nem azzal van a bajom, hogy bulizott, táncolt, bepiált, telefonokat dobált Dunába. Ez nálam simán beleférne.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- BlancoMark
En meg szeretnem ha a hatunk mogonk hagynank ezt a mentalitast ami azt sugallja, hogy a politikai elit es a tarsadalom maradek resze ket kulon kasztba tartozik. Nekem nagyon is szimpatikus, hogy a politikai sikerei ellenere nem patikamerlegen szamolja ki az eletenek minden egyes lepeset, hanem ha Magyar Peter mint maganszemely szorakozni szeretne, akkor Magyar Peter elmegy az atlagmagyarral bulizni, langost enni, biciklizni stb.Realista24 írta:Papíron nem az, amúgy az.Santi írta:
Nem miniszterelnök jelölt. Vagy lemaradtam és már 26-ot írunk?
EP képviselőjelölt/listavezető volt és lett, egyelőre a pártjának alelnöke és ennyi.
Majd ha miniszterelnök jelölt lesz meglátjuk hogy viseli magát. Amúgy addig még az is benne van, hogy az végül nem is ő lesz.
Túloldalakon durvább dolgokat csinálnak ettől ep képvielők és alelnökök. MP még bulizni se tud rendesen, mint a nagyok. Hol a yacht, hol van a kokó és a kurvák?
Ahogy írtam, az hogy mit csinal a másik, nem menti fel. Nálam legalábbis, de úgy látom itt elfogadott.
Gondolom mivel volt pedofil botrány a túloldalon, azt is elneznetek neki, ha kiskoruval hetyegne.
Ahogy sokszor írtam, egyik sem jobb a másiknál.
Nekem az is bejott nagyon anno (es finn ismerosoknek is), hogy Sanna Marin miniszterelnokkent elment rovidgatyaban es bordzsekiben fesztivalozni. Miert is ne lehetne igy? Oszinten es nyilvanosan. Inkabb mint sunyitva es rejtozkodve.
Beszélt erről is pár napja.Realista24 írta:Nem gondoltam volna, hogy én fogok ilyet írni, de a teljes képet nézve, a cikkeket és nyilatkozatokat elolvasva, elég aggasztó MP viselkedése.ferni írta: egyiknél diszkós sztori van meg elvett telefon, a másiknál meg millárd eurós hitelek meg ennek százszorosa ellopva
de akadjunk le a diszkós sztorinál
Eleve mi a tokomnek megy egy miniszterelnök jelölt az Ötkertbe bulizni? Ha már elmegy, miért pial, ha nem birja és nem bír viselkedni?
Vagy ferni, most szerinted neki mindent lehet és mindent el lehet nézni mert a Fidesz tizeniksz éve lop csal hazudik?
https://www.youtube.com/live/Om-qnx25RWM
Timestamp alapján 16:10től.
Korrekt módon elmondta, hogy Magyar Péter mint magánszemélynek meg kell szűnnie, a családjának marad meg max, ezt el kell fogadnia.
Bele se tudunk gondolni milyen helyzetbe került pár hónap alatt és folyamat képes az önreflexióra, ami eléggé hiányzik a kormányunkból.
Nem tökéletes MP, de ezeket le kell váltani és megadni neki az esélyt, mert minden egyes év csak lejjebb tapossa az országot a Fidesz alatt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Papíron nem az, amúgy az.Santi írta:Nem miniszterelnök jelölt. Vagy lemaradtam és már 26-ot írunk?Realista24 írta:
Nem gondoltam volna, hogy én fogok ilyet írni, de a teljes képet nézve, a cikkeket és nyilatkozatokat elolvasva, elég aggasztó MP viselkedése.
Eleve mi a tokomnek megy egy miniszterelnök jelölt az Ötkertbe bulizni? Ha már elmegy, miért pial, ha nem birja és nem bír viselkedni?
Vagy ferni, most szerinted neki mindent lehet és mindent el lehet nézni mert a Fidesz tizeniksz éve lop csal hazudik?
EP képviselőjelölt/listavezető volt és lett, egyelőre a pártjának alelnöke és ennyi.
Majd ha miniszterelnök jelölt lesz meglátjuk hogy viseli magát. Amúgy addig még az is benne van, hogy az végül nem is ő lesz.
Túloldalakon durvább dolgokat csinálnak ettől ep képvielők és alelnökök. MP még bulizni se tud rendesen, mint a nagyok. Hol a yacht, hol van a kokó és a kurvák?
Ahogy írtam, az hogy mit csinal a másik, nem menti fel. Nálam legalábbis, de úgy látom itt elfogadott.
Gondolom mivel volt pedofil botrány a túloldalon, azt is elneznetek neki, ha kiskoruval hetyegne.
Ahogy sokszor írtam, egyik sem jobb a másiknál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nem miniszterelnök jelölt. Vagy lemaradtam és már 26-ot írunk?Realista24 írta:Nem gondoltam volna, hogy én fogok ilyet írni, de a teljes képet nézve, a cikkeket és nyilatkozatokat elolvasva, elég aggasztó MP viselkedése.ferni írta: egyiknél diszkós sztori van meg elvett telefon, a másiknál meg millárd eurós hitelek meg ennek százszorosa ellopva
- BlancoMark
Egeszen hihetetlen, hogy nem latod, hogy mennyire kettos mercet alkalmazol. Mindig borzaszto ijesztonek gondolom amikor valaki keptelen az onreflexiora, plane azok utan, hogy itt sokan a sok farasztas utan is joszandekuan kozlik veled a dolgokat. Nekem mar sajnos elment a kedvem a topiktol a korrektseg hianya miatt.kiserik írta: Azért Mindenki Pétere kezdhetne valamit az igaz mondással meg ezzel a diszkós sztorival is...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem gondoltam volna, hogy én fogok ilyet írni, de a teljes képet nézve, a cikkeket és nyilatkozatokat elolvasva, elég aggasztó MP viselkedése.ferni írta: egyiknél diszkós sztori van meg elvett telefon, a másiknál meg millárd eurós hitelek meg ennek százszorosa ellopva
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a baj nálad, hogy Te ezt, saját elmondásod szerint, mint aggodalom fejezed ki, azok után, hogy hónapok óta 1-2 partneren kívül, érdemben ez itt senkit nem érdekel. Ha pedig nem érdekel, akkor provokáció.kiserik írta:A probléma ott van, ha ez is hazudik, meg az is. Ha ez is arrogáns meg az is. Ha ez is hülyének nézi az embereket meg az is.ferni írta: egyiknél diszkós sztori van meg elvett telefon, a másiknál meg millárd eurós hitelek meg ennek százszorosa ellopva
Mondtam mindezt aggódva, mert ha továbbra is fullba nyomja a kretént és hazudik mindenről, akkor 2026-ra nem sok hitele fog maradni. Az meg gondolom egyértelmű, hogy a Telex riportja és írásai alapján írtam.
Én elfogadom, hogy neked aggályaid, félelmeid vannak. Beballagsz a szavazófülkébe és leszavazol, akire szeretnél. De miért hergelsz? Tényleg nem értem.
Egyik hazudik és állítólag telefont dob a Dunába meg diszkózik.
Másik is hazudik, 14 év kétharmados felhatalmazással szétlopta az országot, csődben áll minden és nem élt a lehetősséggel amit megkapott a néptől.
MP se hibátlan, kurvára nem, de ő ezt nem is mondja magáról, de nincs még kanyarban se nála jobb opció.
Másik is hazudik, 14 év kétharmados felhatalmazással szétlopta az országot, csődben áll minden és nem élt a lehetősséggel amit megkapott a néptől.
MP se hibátlan, kurvára nem, de ő ezt nem is mondja magáról, de nincs még kanyarban se nála jobb opció.
A probléma ott van, ha ez is hazudik, meg az is. Ha ez is arrogáns meg az is. Ha ez is hülyének nézi az embereket meg az is.ferni írta: egyiknél diszkós sztori van meg elvett telefon, a másiknál meg millárd eurós hitelek meg ennek százszorosa ellopva
Mondtam mindezt aggódva, mert ha továbbra is fullba nyomja a kretént és hazudik mindenről, akkor 2026-ra nem sok hitele fog maradni. Az meg gondolom egyértelmű, hogy a Telex riportja és írásai alapján írtam.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
egyiknél diszkós sztori van meg elvett telefon, a másiknál meg millárd eurós hitelek meg ennek százszorosa ellopva
Azért Mindenki Pétere kezdhetne valamit az igaz mondással meg ezzel a diszkós sztorival is...
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Ennek a Schmidt Mária van a fejére retusálva?
Nem értik az ilyen aprópénzt..
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
A butitás èvekkel ezelött elkezdödött ès megy minden èvben lejjebb a szint.
Idèn is sok helyen kevesebb a ponthatár stb.
De minden területen látszik, ezek azon vannak hogy ostoba buta birka nèp legyünk.
Csak remènykedhetünk hogy 2 èv ès eltakarodnak. Talán a következö kormány jobb lesz. Talán.
Sajnálom nagyon hogy pont belecsúsztál R.Carlos ebbe az idösávba hogy a fidesztöl függsz.
De kitartást ès sok sikert! Mutasd meg a rohadèkoknak!
Idèn is sok helyen kevesebb a ponthatár stb.
De minden területen látszik, ezek azon vannak hogy ostoba buta birka nèp legyünk.
Csak remènykedhetünk hogy 2 èv ès eltakarodnak. Talán a következö kormány jobb lesz. Talán.
Sajnálom nagyon hogy pont belecsúsztál R.Carlos ebbe az idösávba hogy a fidesztöl függsz.
De kitartást ès sok sikert! Mutasd meg a rohadèkoknak!
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem ehhez a témához kapcsolódik, ami a lelkemet nyomja, szóval ide írom be.
A tegnapi napon kihirdették a felvételi ponthatárokat. Tudom sok embert nem érint, de engem lehangolt az, amit ott láttam.
Tavaly jelentkeztem jogász képzésre, levelezőn és önköltséges finanszírozási formában meg is kezdtem a tanulmányaimat, mivel pár ponttal lemaradtam az államiról. Végig güriztem az évet, hogy átsoroljanak államira és kihoztam egy 4,3-as átlagot. Hozzáteszem ezt úgy, hogy minden vizsga elsőre sikerült a legrosszabb eredményem 3-as lett. Tegnapelőtt közölték, hogy az átsorolási kérelmemet nem fogadja el az egyetem, mert a rangsorban nem vagyok abban a pozícióban, ami elég lenne átlag alapján az államira. Már eleve ez megdöbbentő volt nekem.
Visszakanyarodva a felvételihez a tegnapi napon ugye kijöttek az eredmények rengeteg helyen levelezőn nem indult államilag támogatott jogász képzés. Ahol indult, ott irreálisan magas 490-es ponthatár is volt.
Lehet, hogy úgy gondolják most erre a szakra nincs szükség, mert sokan vagyunk, de én ezt máshogy gondolom. A pénz fogytával kormányunk ide is kevesebb pénzt fektet be, elvéve a lehetőséget tehetséges, de szegény gyerekektől. Nem magamat sajnálom, eddig is kifizettem a féléves költséget, most is kifogom, mert amit megkezdek, azt be is fogom fejezni.
Az viszont biztossá vált számomra - még ha csak ezt az egy képzést is figyeltem meg - , hogy itt egy szándékos hátráltatás és elbutítás van folyamatban. A kérdés felmerül bennem megint: Hová fog vezetni ez?
Bocsánat, hogy itt öntöttem ki a lelkemet, de csak itt lehet névtelenségbe burkolva, kifejezni magam.
A tegnapi napon kihirdették a felvételi ponthatárokat. Tudom sok embert nem érint, de engem lehangolt az, amit ott láttam.
Tavaly jelentkeztem jogász képzésre, levelezőn és önköltséges finanszírozási formában meg is kezdtem a tanulmányaimat, mivel pár ponttal lemaradtam az államiról. Végig güriztem az évet, hogy átsoroljanak államira és kihoztam egy 4,3-as átlagot. Hozzáteszem ezt úgy, hogy minden vizsga elsőre sikerült a legrosszabb eredményem 3-as lett. Tegnapelőtt közölték, hogy az átsorolási kérelmemet nem fogadja el az egyetem, mert a rangsorban nem vagyok abban a pozícióban, ami elég lenne átlag alapján az államira. Már eleve ez megdöbbentő volt nekem.
Visszakanyarodva a felvételihez a tegnapi napon ugye kijöttek az eredmények rengeteg helyen levelezőn nem indult államilag támogatott jogász képzés. Ahol indult, ott irreálisan magas 490-es ponthatár is volt.
Lehet, hogy úgy gondolják most erre a szakra nincs szükség, mert sokan vagyunk, de én ezt máshogy gondolom. A pénz fogytával kormányunk ide is kevesebb pénzt fektet be, elvéve a lehetőséget tehetséges, de szegény gyerekektől. Nem magamat sajnálom, eddig is kifizettem a féléves költséget, most is kifogom, mert amit megkezdek, azt be is fogom fejezni.
Az viszont biztossá vált számomra - még ha csak ezt az egy képzést is figyeltem meg - , hogy itt egy szándékos hátráltatás és elbutítás van folyamatban. A kérdés felmerül bennem megint: Hová fog vezetni ez?
Bocsánat, hogy itt öntöttem ki a lelkemet, de csak itt lehet névtelenségbe burkolva, kifejezni magam.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Ertelmisegi, az.