Politika
Re: Politika
Egyik hazudik és állítólag telefont dob a Dunába meg diszkózik.
Másik is hazudik, 14 év kétharmados felhatalmazással szétlopta az országot, csődben áll minden és nem élt a lehetősséggel amit megkapott a néptől.
MP se hibátlan, kurvára nem, de ő ezt nem is mondja magáról, de nincs még kanyarban se nála jobb opció.
Másik is hazudik, 14 év kétharmados felhatalmazással szétlopta az országot, csődben áll minden és nem élt a lehetősséggel amit megkapott a néptől.
MP se hibátlan, kurvára nem, de ő ezt nem is mondja magáról, de nincs még kanyarban se nála jobb opció.
A probléma ott van, ha ez is hazudik, meg az is. Ha ez is arrogáns meg az is. Ha ez is hülyének nézi az embereket meg az is.ferni írta: egyiknél diszkós sztori van meg elvett telefon, a másiknál meg millárd eurós hitelek meg ennek százszorosa ellopva
de akadjunk le a diszkós sztorinál
Mondtam mindezt aggódva, mert ha továbbra is fullba nyomja a kretént és hazudik mindenről, akkor 2026-ra nem sok hitele fog maradni. Az meg gondolom egyértelmű, hogy a Telex riportja és írásai alapján írtam.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
egyiknél diszkós sztori van meg elvett telefon, a másiknál meg millárd eurós hitelek meg ennek százszorosa ellopva
Azért Mindenki Pétere kezdhetne valamit az igaz mondással meg ezzel a diszkós sztorival is...
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Ennek a Schmidt Mária van a fejére retusálva?
Nem értik az ilyen aprópénzt..
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A butitás èvekkel ezelött elkezdödött ès megy minden èvben lejjebb a szint.
Idèn is sok helyen kevesebb a ponthatár stb.
De minden területen látszik, ezek azon vannak hogy ostoba buta birka nèp legyünk.
Csak remènykedhetünk hogy 2 èv ès eltakarodnak. Talán a következö kormány jobb lesz. Talán.
Sajnálom nagyon hogy pont belecsúsztál R.Carlos ebbe az idösávba hogy a fidesztöl függsz.
De kitartást ès sok sikert! Mutasd meg a rohadèkoknak!
Idèn is sok helyen kevesebb a ponthatár stb.
De minden területen látszik, ezek azon vannak hogy ostoba buta birka nèp legyünk.
Csak remènykedhetünk hogy 2 èv ès eltakarodnak. Talán a következö kormány jobb lesz. Talán.
Sajnálom nagyon hogy pont belecsúsztál R.Carlos ebbe az idösávba hogy a fidesztöl függsz.
De kitartást ès sok sikert! Mutasd meg a rohadèkoknak!
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem ehhez a témához kapcsolódik, ami a lelkemet nyomja, szóval ide írom be.
A tegnapi napon kihirdették a felvételi ponthatárokat. Tudom sok embert nem érint, de engem lehangolt az, amit ott láttam.
Tavaly jelentkeztem jogász képzésre, levelezőn és önköltséges finanszírozási formában meg is kezdtem a tanulmányaimat, mivel pár ponttal lemaradtam az államiról. Végig güriztem az évet, hogy átsoroljanak államira és kihoztam egy 4,3-as átlagot. Hozzáteszem ezt úgy, hogy minden vizsga elsőre sikerült a legrosszabb eredményem 3-as lett. Tegnapelőtt közölték, hogy az átsorolási kérelmemet nem fogadja el az egyetem, mert a rangsorban nem vagyok abban a pozícióban, ami elég lenne átlag alapján az államira. Már eleve ez megdöbbentő volt nekem.
Visszakanyarodva a felvételihez a tegnapi napon ugye kijöttek az eredmények rengeteg helyen levelezőn nem indult államilag támogatott jogász képzés. Ahol indult, ott irreálisan magas 490-es ponthatár is volt.
Lehet, hogy úgy gondolják most erre a szakra nincs szükség, mert sokan vagyunk, de én ezt máshogy gondolom. A pénz fogytával kormányunk ide is kevesebb pénzt fektet be, elvéve a lehetőséget tehetséges, de szegény gyerekektől. Nem magamat sajnálom, eddig is kifizettem a féléves költséget, most is kifogom, mert amit megkezdek, azt be is fogom fejezni.
Az viszont biztossá vált számomra - még ha csak ezt az egy képzést is figyeltem meg - , hogy itt egy szándékos hátráltatás és elbutítás van folyamatban. A kérdés felmerül bennem megint: Hová fog vezetni ez?
Bocsánat, hogy itt öntöttem ki a lelkemet, de csak itt lehet névtelenségbe burkolva, kifejezni magam.
A tegnapi napon kihirdették a felvételi ponthatárokat. Tudom sok embert nem érint, de engem lehangolt az, amit ott láttam.
Tavaly jelentkeztem jogász képzésre, levelezőn és önköltséges finanszírozási formában meg is kezdtem a tanulmányaimat, mivel pár ponttal lemaradtam az államiról. Végig güriztem az évet, hogy átsoroljanak államira és kihoztam egy 4,3-as átlagot. Hozzáteszem ezt úgy, hogy minden vizsga elsőre sikerült a legrosszabb eredményem 3-as lett. Tegnapelőtt közölték, hogy az átsorolási kérelmemet nem fogadja el az egyetem, mert a rangsorban nem vagyok abban a pozícióban, ami elég lenne átlag alapján az államira. Már eleve ez megdöbbentő volt nekem.
Visszakanyarodva a felvételihez a tegnapi napon ugye kijöttek az eredmények rengeteg helyen levelezőn nem indult államilag támogatott jogász képzés. Ahol indult, ott irreálisan magas 490-es ponthatár is volt.
Lehet, hogy úgy gondolják most erre a szakra nincs szükség, mert sokan vagyunk, de én ezt máshogy gondolom. A pénz fogytával kormányunk ide is kevesebb pénzt fektet be, elvéve a lehetőséget tehetséges, de szegény gyerekektől. Nem magamat sajnálom, eddig is kifizettem a féléves költséget, most is kifogom, mert amit megkezdek, azt be is fogom fejezni.
Az viszont biztossá vált számomra - még ha csak ezt az egy képzést is figyeltem meg - , hogy itt egy szándékos hátráltatás és elbutítás van folyamatban. A kérdés felmerül bennem megint: Hová fog vezetni ez?
Bocsánat, hogy itt öntöttem ki a lelkemet, de csak itt lehet névtelenségbe burkolva, kifejezni magam.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Ertelmisegi, az.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kapufa.gutihaz14 írta:Egyrészt, ha nem érdekli az embereket, akkor hogy van milliós hallgatósága?
mert altlaanossagban nem csak konteorol szolnak a temak, ha mindennap ez lenne 1 even at akkor lenne szep latni a visszaesest
de. mindig is egyertelmu volt hogy az ertelmiseg kisebbsegben vanMásrészt nem lehet, hogy csak pár embert triggerel?
Színvonaltalan műsor, konteoktol függetlenül. Mégis hallgatják, ahogy a tv-ben sincs értelmes műsor, mégis nézik.
És te ezt hallgatod, ugye értelmiségiként, annak ellenére is hogy triggerel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ezeket mind tudom, nem egyszer elmondták, de nem kell belekeverni a politikát ha csak konteos résszel tudják kompenzálni egymást, az meg a másik hogy ma legalább beleálltak, de legtöbbször meg sem probálják mert a balázs teret sem hagy csak ismételgeti folyamatosan ugyanazt mondatról mondatra amíg eltelik az idő és mennek reklámra.Jon egy sztori,a feri mond A-t,a Balazs B-t a masik C-t vagy beall az egyik melle. Direkt probalnak ugy valasztani,hogy a felepitett arcukhoz menjen.
tehát általában a felállás az az amit leírtál, csak a politikánál a balázs vérkomolyan hisz ezekben az ostobaságokban és ő hozza be témának, nem azért áll azon az oldalon mert valakinek vinnie kell az ostoba konteos részt is.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Nezz meg par hosszabb beszelgeteset.gutihaz14 írta:
mert altlaanossagban nem csak konteorol szolnak a temak, ha mindennap ez lenne 1 even at akkor lenne szep latni a visszaesest
Elmondja,hogy felosztjak az oldalakat.
Jon egy sztori,a feri mond A-t,a Balazs B-t a masik C-t vagy beall az egyik melle. Direkt probalnak ugy valasztani,hogy a felepitett arcukhoz menjen.
(Jani volt anno a proli aki tomegkozlekedest hasznal meg a hotelbe mossa a zokniat,feri a paraszt,aki mindent megeszik ami el es mozog,balazs a nagykepu,pesti kocsog.)
Direkt mindent szelsosegesen probalnak eloadni,direkt minden oldalt nagyon bemutatnak,hogy aztan a hallgato tudja az adott temaban mindket oldalnak a gondolkodasat,es tud donteni,hogy melyik all hozza kozelebb vagy melyikkel tud azonosulni,ha van egy kis esze,akkor meg osszeteszi a sajat velemenyet a sztorirol.
Ezeket szoszerint mondja el valamelyik beszelgeteseben.
Amit meg rengetegszer elmond,hogy direkt megosztoak.
Pont azert,hogy szelsosegesek legyenek,vagy nagyon egyeterts,vagy idegeskedj,de legyen valami velemeny roluk.
Nem csinaljak szarul,15 eve millios hallgatottsaggal vannak.
Te is epp roluk beszelsz.
De biztos az lenne a jo radiozas,ha jonne egy sztori,azt mondana mindharom hogy hulyeseg,es mennenek tovabb.
Direkt nincs egyetertes. Hogy legyen beszelgetes.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Egyrészt, ha nem érdekli az embereket, akkor hogy van milliós hallgatósága?
de. mindig is egyertelmu volt hogy az ertelmiseg kisebbsegben vanMásrészt nem lehet, hogy csak pár embert triggerel?
valamelyik univerzumban:
Azt egyébként aránylag sokszor szokta, parlamenti felszólalásaiban főleg.csababarca írta: De legalább itt végre a kormányt is szidta, még ha érintőlegesen is.
Aranyos vagy kiserik, de már a 10. másodpercben amikor arról beszél hogy Magyarország nem egy ország hanegy tőzsdén bejegyzett cég, baromsággal már akkor tele van. Nem ezzel van a gond. De amikor konkrétan kiderül hogy hazudik - érted, a saját videójában buktatja le a hazugságát, nekem fingom se volt erről eddig - onnantól értelmes embernek nincs miért néznie, hacsak nincs kedve szóról szóra fact checkelni az egészet.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
BohócLaci ezt is, hogy dupla ellenőrzést kapott úgy veszi, hogy ő különleges
Engem is vizsgáltak már át így (már a boarding passra rá volt ez a SSSS nyomva, de olyan is volt hogy USA belépésnél villant fel, és vittek külön átvizsgálásra), utastársamat többször is, de valahogy eszünkbe nem jutott egy youtube videóba beleszőni, hogy a békaemberek és a szíriuszi tisztánlátók mesterkedése van emögött. Mivel ez megtörténik bármilyen random emberrel is.
A videó érdekes, de sajnos László úr egocentrikussága minden mondatában ott van, és emiatt egyszerűen számomra komolyan vehetetlen.
De legalább itt végre a kormányt is szidta, még ha érintőlegesen is.
Engem is vizsgáltak már át így (már a boarding passra rá volt ez a SSSS nyomva, de olyan is volt hogy USA belépésnél villant fel, és vittek külön átvizsgálásra), utastársamat többször is, de valahogy eszünkbe nem jutott egy youtube videóba beleszőni, hogy a békaemberek és a szíriuszi tisztánlátók mesterkedése van emögött. Mivel ez megtörténik bármilyen random emberrel is.
A videó érdekes, de sajnos László úr egocentrikussága minden mondatában ott van, és emiatt egyszerűen számomra komolyan vehetetlen.
De legalább itt végre a kormányt is szidta, még ha érintőlegesen is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Egyrészt, ha nem érdekli az embereket, akkor hogy van milliós hallgatósága. Másrészt nem lehet, hogy csak pár embert triggerel? Pl rajtad azt látom, és most személyeskedes meg bántás nélkül, hogy olyan szinten benne vagy az egyik oldali médiában, hogy már mindenre robbansz. Ezt láttuk a kormányközeli fasszágok kapcsán, az ukrán helyzeten és most az amerikai események kapcsán is. Én mindenkinek azt szoktam ajánlani, hogy minden oldalról tájékozódjon, mert minden oldal hazudik valamilyen szinten, és úgy próbálja leszűrni a neki megfelelő igazságot.gutihaz14 írta:erdekes musort regebben is tudott a konteoi nelkul csinalni
Már egy csomószor elmondta, hogy nekik műsort kell csinálni. Hoz érdekességeket, amikről beszélgetnek. Amikor én hallottam soha nem mondta, hogy ez a konteo így igaz, hanem hogy érdekes dolgok vannak.
megallas nelkul hozza a nagyobbnal nagyobb faszsagokat, abszurd gondolatokat amiket par ezer- tizezer ember gondol amerikaban , ahol 300 millional is tobben vannak
johetne a laposfold elmeletekkel is meg a balatontagadokkal is, azert mert o azt allitja hogy ezek erdekes dolgok attol meg nem lesznek azok csak egy elvakult konteos retegnek.
erdekes hogy lapos a fold es mivel magyarazzak ezt, erdekes, annak a retegnek akik erre vevok. hiaba mondja hogy ez nem feltetlen igaz, folyamatosan hozza es nyomja be millios hallgatottsag elott.
Akkor gyakorlatilag semmit nem láttál, mert nem erről szól a videó Mondjuk az már haladás, hogy 2,5 percig tartott mire eljutott a videó, hogy valamibe bele tudj kötniHalfkey írta:Én ezt 2,5 percig bírtam nézni, mikor a listán amin ott van hogy kiválasztási ok lehet random selection, figyelmen kívül hagyja ezt lehetőséget
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És ebbe a hallgatóságba te is beletartozol, hogy aztán a madridomon ki tudd élni a fikazasi perverziodat ha éppen nem tudsz a kormánnyal kapcsolatban linkelni valamit.gutihaz14 írta:erdekes musort regebben is tudott a konteoi nelkul csinalni
Már egy csomószor elmondta, hogy nekik műsort kell csinálni. Hoz érdekességeket, amikről beszélgetnek. Amikor én hallottam soha nem mondta, hogy ez a konteo így igaz, hanem hogy érdekes dolgok vannak.
megallas nelkul hozza a nagyobbnal nagyobb faszsagokat, abszurd gondolatokat amiket par ezer- tizezer ember gondol amerikaban , ahol 300 millional is tobben vannak
johetne a laposfold elmeletekkel is meg a balatontagadokkal is, azert mert o azt allitja hogy ezek erdekes dolgok attol meg nem lesznek azok csak egy elvakult konteos retegnek.
erdekes hogy lapos a fold es mivel magyarazzak ezt, erdekes, annak a retegnek akik erre vevok. hiaba mondja hogy ez nem feltetlen igaz, folyamatosan hozza es nyomja be millios hallgatottsag elott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema