nem is azt mondtam, hogy benne volt a gólokban, azt mondtam, hogy nagyon gyengén játszott, több ízben rosszul helyezkedett, pique-vel nulla volt a megértés, és furcsálltam, hogy ekkora hátrányból így lefutották, mert annyira ő sem lassú, és nem a meccs elején voltunk. tudom, robben baromi gyors, a kh-k 90%-át lefutja, de nem gondoltam, hogy ekkora hátrányból ráver simán ramosra. persze ez nem ramos hibája, ez csupán adottság kérdése.Szerintem egyik gólban sem volt benne. Robben lefutotta, ahogy lefutná majdnem az összes belső védőt, 1-2 kivétellel (Varane, Smalling, meg talán 1-1 afrikait nem futna meg). Ezt nem hoznám fel neki, a többit meg Casillas és/vagy Piqué hozta össze.
Sergio Ramos
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Re: Sergio Ramos - 4
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Egy védőtől nem lehet elvárni, hogy spintben megverje Robben-t. A másik, hogy kp-s védelem Xabi után nem volt.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
?? Mondjuk azért mert Robben az egyik leggyorsabb szélső a világon? ezen mért kellett meglepődni?[/quote]
igen. Ramos meg a legjobb kh a világon és nem is lassú. És -5-ről ne bassza már meg..[/quote]
Értelek.. szval ha valaki valamiben a világ legjobbja akkor az törvényszerűen olyan gyors, hogy némi Robbeneket lekéne h fusson. fuck logic... ja és nemis minusz 5ről indult a holland de hagyjuk is.
igen. Ramos meg a legjobb kh a világon és nem is lassú. És -5-ről ne bassza már meg..[/quote]
Értelek.. szval ha valaki valamiben a világ legjobbja akkor az törvényszerűen olyan gyors, hogy némi Robbeneket lekéne h fusson. fuck logic... ja és nemis minusz 5ről indult a holland de hagyjuk is.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
igen. Ramos meg a legjobb kh a világon és nem is lassú. És -5-ről ne bassza már meg..doncsontos írta:chronic írta:Engem rohadtul meglepett,h ennyire gyenge volt. A két belső védő közül mondjuk igy is piké volt a szarabb,de robben góljánál,h futhatta le igy őt? Jó friss volt a holland..
?? Mondjuk azért mert Robben az egyik leggyorsabb szélső a világon? ezen mért kellett meglepődni?
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
chronic írta:Engem rohadtul meglepett,h ennyire gyenge volt. A két belső védő közül mondjuk igy is piké volt a szarabb,de robben góljánál,h futhatta le igy őt? Jó friss volt a holland..
?? Mondjuk azért mert Robben az egyik leggyorsabb szélső a világon? ezen mért kellett meglepődni?
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Benne van a fiaink fejében még a bl győzelem szerintem, igazából már a bayern verés után a csapat nagy része elhitte, hogy verhetetlen királyok vagyunk. Úgy látszik Piquevel egyre kevésbé értik meg egymást, mert a konföderációs kupáig nem voltak szarvashibáik.
Robbennel meg ott nem tudom Varane-on kívűl melyik kh vette volna fel a versenyt.
Robbennel meg ott nem tudom Varane-on kívűl melyik kh vette volna fel a versenyt.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Szerintem egyik gólban sem volt benne. Robben lefutotta, ahogy lefutná majdnem az összes belső védőt, 1-2 kivétellel (Varane, Smalling, meg talán 1-1 afrikait nem futna meg). Ezt nem hoznám fel neki, a többit meg Casillas és/vagy Piqué hozta össze.Victor írta:senki nem vette elő, így én előveszem. egyik kedvenc játékosommá nőtte ki magát az elmúlt évben (előtte rendesen szidtam a formahanyatlása miatt és a néhai suttyóságai miatt), annyira példás magatartást mutatott és annyira vitte a csapatot a hátán, de tegnap ő is bűngyenge volt. nem érezték egymást pique-vel, átjáróház volt a védelem, ráadásul casillas se élete meccsét játszotta, így elég könnyen becsúszott az az öt gól, sőt akár több is lehetett volna.
rosszul helyezkedett több ízben, robben 20 méteres hátrányból lefutotta, gyenge volt. remélem a vb hátralevő részében összekapják magukat a srácok, eddig modric talán a legjobb madridista a vébén (persze még hátra van khedira meccse is)
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Engem rohadtul meglepett,h ennyire gyenge volt. A két belső védő közül mondjuk igy is piké volt a szarabb,de robben góljánál,h futhatta le igy őt? Jó friss volt a holland..
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
senki nem vette elő, így én előveszem. egyik kedvenc játékosommá nőtte ki magát az elmúlt évben (előtte rendesen szidtam a formahanyatlása miatt és a néhai suttyóságai miatt), annyira példás magatartást mutatott és annyira vitte a csapatot a hátán, de tegnap ő is bűngyenge volt. nem érezték egymást pique-vel, átjáróház volt a védelem, ráadásul casillas se élete meccsét játszotta, így elég könnyen becsúszott az az öt gól, sőt akár több is lehetett volna.
rosszul helyezkedett több ízben, robben 20 méteres hátrányból lefutotta, gyenge volt. remélem a vb hátralevő részében összekapják magukat a srácok, eddig modric talán a legjobb madridista a vébén (persze még hátra van khedira meccse is)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csabi írta:az a szomorú, hogy ramosnak, védő létére is gólok kellettek, hogy szóba jöjjön. anélkül senkinek nem merült volna fel a fejében.
Már akinek.......nekem nem. A két FGY a világ legjobbja a posztján,ezt lehet vitatni,meg lehet puffogtatni fejben gyenge lózungokat,de butaság...be kell fizetni azt a kur*a antenna dijat,majd lehetőség nyílik megnézni a real meccseket,és onnan egyenes út vezet afelé,hogy lássa is a drukker,ezek tényleg az egyik legjobbak.....aki nem ezt mondja,az vak mint egy két éve döglött denevér.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Galacticos
a bayern ellen bőven volt dolga a védelmünknek.hehe írta:tavasszal meg a barcán kívül nem találkoztunk olyan csapattal, aki folyamatosan nyomást tudott volna helyezni a védelmünkre.
ott jöttek is a hibák, a béellben viszont egy impotens bájern
coentrao például nálam a gólpassza nélkül is motm lett volna az odavágón.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Miert, az utobbi evekben hany nem tamado (tamado = csatar/szelso/tkp) kerult oda akarcsak a top10-be?Csabi írta:az a szomorú, hogy ramosnak, védő létére is gólok kellettek, hogy szóba jöjjön. anélkül senkinek nem merült volna fel a fejében.
2010:messi, iniesta, xavi, sneijder, forlan, ronaldo, casillas, villa, drogba, xabi
2011:messi, ronaldo, xavi, iniesta, rooney, suarez, forlan, eto, casillas, neymar
2012:messi, ronaldo, iniesta, xavi, falcao, casillas, pirlo, drogba, van persie, ibra
2013:ronaldo, messi, ribery, ibra, neymar, iniesta, van persie, robben, bale, pirlo
szerk.: casillas 3x, pirlo 2x es xabi 1x. (talan meg xavit is idevehetem)
Azt tegyük hozzá, hogy egy kisebb csapatból - ami ráadásul kiugró eredményt ér(t) el - mindig hamarabb fognak felsztárolni egy védőt (ha jogos, ha nem), mint pl. Ramos-t valaha.Csabi írta:az a szomorú, hogy ramosnak, védő létére is gólok kellettek, hogy szóba jöjjön. anélkül senkinek nem merült volna fel a fejében.
Pl: ATMA, Godín, Miranda.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mert nem volt miért. a védőmunkája sosem volt sallang- és baromságoktól mentes.Csabi írta:az a szomorú, hogy ramosnak, védő létére is gólok kellettek, hogy szóba jöjjön. anélkül senkinek nem merült volna fel a fejében.
tavasszal meg a barcán kívül nem találkoztunk olyan csapattal, aki folyamatosan nyomást tudott volna helyezni a védelmünkre.
ott jöttek is a hibák, a béellben viszont egy impotens bájern és atma esetében nem voltak reflektorfény alatt a védőink, mert szervezett csapatvédekezéssel lehoztuk a cuccot.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az a szomorú, hogy ramosnak, védő létére is gólok kellettek, hogy szóba jöjjön. anélkül senkinek nem merült volna fel a fejében.
Nem meglepő, akkor volt a legjobb, amikor igazán kellett. Nem lenne rossz, ha valaki kitörne a két gigász mögül és a Ramos a posztján felér szerintem mindegyikkel.Csabi írta:megjött az első fecske: http://futbol.as.com/futbol/2014/05/27/ ... 65602.html
Iker is érzi, hogy lassan át kell adni a vezető szerepet valakinek. Igazából szerintem egy évet, ha még véd utána már elfogja fogadni a másodhegedűs szerepet is, de akkor már nem Diegonak kell majd előtte állni szerintem. De Gea pl jó lehetne.ferni írta:én még mindig nem fogtam fel igazán, ami történt...
leírni is durva, hogy valaki egy BL Döntőben a 93.percben egyenlít... erre megcsinálta.... még mindig kell emésztenem ezt az egészet, de nem véletlenül ő díszítette fel a szobrot a Cibeles téren.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Az meg tudtommal nem számít beleGéci írta:Akarom mondani VB-t
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerencsetlen de gea, vdb muszajbol behivta, de meg mindig ott arvalkodik 0 valogatottsaggal, multkor is reina vedett, egy esetleges tet nelkuli 3. Csoportmeccsen is gondolom a kopasz vedene
Egyebkent mibe, hogy a vbn is Sergio fogja tovabbloni/fejelni a spanyolokat kulcsszituacioban
Egyebkent mibe, hogy a vbn is Sergio fogja tovabbloni/fejelni a spanyolokat kulcsszituacioban
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://as.com/videos/2014/06/05/portada ... 67369.html
De Gea a rossz végére állt edzésen
De Gea a rossz végére állt edzésen
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Akarom mondani VB-tRealRaúl77 írta:Azt már lehozta