Spanyol bajnokság
- ___Samy___
Re: Spanyol bajnokság
Mi a picsa ez a kettosmerce, hogy a barsza meg a sevilla nem jatszanak, mi meg az atletivel igen?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
ja a cas beleszólt. az viszont űberszánalom, hogy a barsza meg a sevijja meccseit halasztják. mi meg kaptunk pluszban pár órát. ez mi?
- Pad'em
Most látom, hogy a CAS elutasította a Liga korábbi kérését... Fasza lesz 3 alapemberünk nélkül játszani.
Camavinga debütálhat is
Camavinga debütálhat is
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Én nemtudom a teljes storyt de ki a fene talalta ki hogy pénteken válogatott vasárnap meg majd játszanak a bajnokin plusz repüljenek több órátPad'em írta: It's been decided Barcelona and Sevilla will NOT play this weekend because of the conflict with the CONMEBOL games. Real Madrid and Atletico Madrid will PLAY despite having players who are involved in those games too.
Valverde, Militao, Casemiro and Vinicius will have to play with their national teams on Friday night, return to Madrid and play on Sunday vs Celta Vigo.
Őőőő, ez mi a p*csa?? Nem úgy volt, hogy nem játszhatnak a pénteki válogatott meccseken a liga játékosai?
Dilettáns barmok ezek....
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Pad'em
It's been decided Barcelona and Sevilla will NOT play this weekend because of the conflict with the CONMEBOL games. Real Madrid and Atletico Madrid will PLAY despite having players who are involved in those games too.
Valverde, Militao, Casemiro and Vinicius will have to play with their national teams on Friday night, return to Madrid and play on Sunday vs Celta Vigo.
Őőőő, ez mi a p*csa?? Nem úgy volt, hogy nem játszhatnak a pénteki válogatott meccseken a liga játékosai?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
hehe likeol jaRemy írta: Pastore meg az Elchébe igazolt.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Minden meccsüket nézni fogomRemy írta: Pastore meg az Elchébe igazolt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pastore meg az Elchébe igazolt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Bár már elég idős, de Falcao a Rayoba igazolt szabadúszóként. Nagyon bírtam a palit, kár azért a térdsérülésért anno.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- blekk13
- Kedvenc játékosaid: Mbappe,Zidane,Cr,R9,
Balenek is van hova fejlodni, marmint ami a format illeti. Az a baj hogy jelenleg egy olyan szelsonk sincs aki klasszis format tudna hozni minden meccsen. A kisebb csapatok ellen vhogy csak kiszenvedik a gyozelmet, bar a levante is majdnem nyert, LV 1 golba minimum benne volt. A vedelem, kozeppalya, meg Benzema oke. De szelsoink egyaltalan nincsenek formaban, egyik se.raul 4 ever írta:blekk13 írta: En annak orulnek a legjobban ha Hazard vegre hozna a londoni formajat, mert az vilagklasszis szint volt. Ahogy atlepte a hatart, elfelejtett focizni.
Jajj, hagyjuk Hazardot... A fiú nekem amúgy is tök semleges lett, ha összekalapozik valahogy 1000-1500 percet, 4-5 gólt, pár asszisztot és dob érte a Chelsea egy alamizsna 20ast a nyáron, nekem már az is megfelel..
Klasszis balszélsőnk sincs, de ott már megszoktam, hogy vagy kicsiRodry, bolondVini, visszapasziAse játszik, totál nem esek kétségbe, ha onnan kiesik valaki, úgyis mindegy.. De a jobbos megoldva sincs és az összes alternatíva oda, Bale után a rangsorban, szalajt..
Nüanszok vannak egy: Vini-B9-Bale/ Rodry-B9-Bale/ Ase-B9-Bale között összességében. Az utolsó kettő pótlása esélytelen ilyen Marianokkal és tsaival..
Amíg van Benz és Bale jók leszünk, vagyhát a tavalyi szint bőven megvan, Carlo eddigi 3 meccse ezt igazolta..
< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
blekk13 írta: En annak orulnek a legjobban ha Hazard vegre hozna a londoni formajat, mert az vilagklasszis szint volt. Ahogy atlepte a hatart, elfelejtett focizni.
Jajj, hagyjuk Hazardot... A fiú nekem amúgy is tök semleges lett, ha összekalapozik valahogy 1000-1500 percet, 4-5 gólt, pár asszisztot és dob érte a Chelsea egy alamizsna 20ast a nyáron, nekem már az is megfelel..
Klasszis balszélsőnk sincs, de ott már megszoktam, hogy vagy kicsiRodry, bolondVini, visszapasziAse játszik, totál nem esek kétségbe, ha onnan kiesik valaki, úgyis mindegy.. De a jobbos megoldva sincs és az összes alternatíva oda, Bale után a rangsorban, szalajt..
Nüanszok vannak egy: Vini-B9-Bale/ Rodry-B9-Bale/ Ase-B9-Bale között összességében. Az utolsó kettő pótlása esélytelen ilyen Marianokkal és tsaival..
Amíg van Benz és Bale jók leszünk, vagyhát a tavalyi szint bőven megvan, Carlo eddigi 3 meccse ezt igazolta..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mustafi -> Levante
Mi van a spanyol kicsikkel? Rámennek a nevekre?
Mi van a spanyol kicsikkel? Rámennek a nevekre?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Mester77
Radamel Falcao -> rayo
A kolumbiai gólzsák veteránként térhet vissza a LaLigába, ahol a Rayo Vallecano színeiben lép pályára a futó szezonban. Szabadon igazolhatóként jön a madridi darazsakhoz, több részlet eddig nem ismert.
via Fabrizio Romano
A kolumbiai gólzsák veteránként térhet vissza a LaLigába, ahol a Rayo Vallecano színeiben lép pályára a futó szezonban. Szabadon igazolhatóként jön a madridi darazsakhoz, több részlet eddig nem ismert.
via Fabrizio Romano
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- blekk13
En annak orulnek a legjobban ha Hazard vegre hozna a londoni formajat, mert az vilagklasszis szint volt. Ahogy atlepte a hatart, elfelejtett focizni.raul 4 ever írta: Amíg nálunk egészséges Benz és a walesi, sztem mi vagyunk az esélyesek. Mert jobbszélsőnk tavaly nem volt, most legalább van egy valamilyen.
A bajok akkor fognak kezdődni, ha valamelyik kiesik.
De most, hogy van Pintus attól pl nem félek, hogy ilyen-olyan húzódás miatt nem lesz egyszerre 6-7 ember, mint tavaly volt sokszor. Ha a kritikus játékosokat elkerüli egy 2-3 hónapos kiesés, (Mendy,Rodry, Kroos, stb. féle sztorik) nagy baj nem lesz.
Ahhoz elég mély a keret, hogy 1-2 meccsen valaki be tudjon ugrani, ha az alapcsapatból eltiltanak/körmére lépnek valakit-valakinek, annyit ki kell bírni.
< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Amíg nálunk egészséges Benz és a walesi, sztem mi vagyunk az esélyesek. Mert jobbszélsőnk tavaly nem volt, most legalább van egy valamilyen.
De most, hogy van Pintus attól pl nem félek, hogy ilyen-olyan húzódás miatt nem lesz egyszerre 6-7 ember, mint tavaly volt sokszor. Ha a kritikus játékosokat elkerüli egy 2-3 hónapos kiesés, (Mendy,Rodry, Kroos, stb. féle sztorik) nagy baj nem lesz.
Ahhoz elég mély a keret, hogy 1-2 meccsen valaki be tudjon ugrani, ha az alapcsapatból eltiltanak/körmére lépnek valakit-valakinek, annyit ki kell bírni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- blekk13
-Kivancsi leszek erre a bajnoksagra, hogy mire leszunk kepesek. Egyebkent az atm sztem a legnagyobb eselyes, foleg hogy kozepen es elol nagyon egyben vannak. Suarez,Correa,Felix,Griezmann 4es eleg erosnek tunik, aztan majd elvalik mire lesznek kepesek. En a jatekukat sosem szerettem, mert bar hiaba vannak ilyen jo jatekosaik, vmiert 1-2 golnal tobbet ritkan lonek.
-A barca elegge szetesett, Depay jo igazolasnak tunik, eddig hozza azt amiert idehoztak, Fatival es Agueroval az se lesz rossz 3as elol, mas kerdes hogy a vedelmuk nem vmi stabil es sztem nekik sok meccs ezen fog elcsuszni, sztem ritka lesz h gol nelkuli meccser jatszanak. A blben sem fognak kiemelkedot nyujtani.
-Szoros bajnoksagra szamitok mint az elozo szezonban, kb a keretunk ugyan az, Varane es Ramos helyett jott Alaba ill kpra Camavinga. Alaban latszik hogy nincs befosva, de miert is lenne, hiszen bl gyoztes tobbszoros nemet bajnok stb. Sztem az atmel fogunk kozdeni a bajnoki cimert. A barcat a 3. Helyre varom de a sevilla is kozbeszolhat.
-A barca elegge szetesett, Depay jo igazolasnak tunik, eddig hozza azt amiert idehoztak, Fatival es Agueroval az se lesz rossz 3as elol, mas kerdes hogy a vedelmuk nem vmi stabil es sztem nekik sok meccs ezen fog elcsuszni, sztem ritka lesz h gol nelkuli meccser jatszanak. A blben sem fognak kiemelkedot nyujtani.
-Szoros bajnoksagra szamitok mint az elozo szezonban, kb a keretunk ugyan az, Varane es Ramos helyett jott Alaba ill kpra Camavinga. Alaban latszik hogy nincs befosva, de miert is lenne, hiszen bl gyoztes tobbszoros nemet bajnok stb. Sztem az atmel fogunk kozdeni a bajnoki cimert. A barcat a 3. Helyre varom de a sevilla is kozbeszolhat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Saúl Chelsea kölcsön.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Rokonom. Rey / Réjhalamadrid írta: Barcelona are in advanced talks to sell Rey Manaj to Italian side Spezia. Deal expected to be completed in the next few hours. Barça are looking for a new number nine to be signed before the end of the market.
Romano
Lol kiez
Interben volt rengeteg ideig, de talán pályára sem lépett (max párszor), össze-vissza kölcsönadták, aztán ahogy az lenni szokott - sok olasz csapat ad el / kölcsön spanyol 2-be vagy kiscsapatokba játékost, ő is az Albacetében kötött ki, onnan ment Barca "B"-be. Gondolom barca elnök is próbálja kiszórni a felesleget.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Barcelona are in advanced talks to sell Rey Manaj to Italian side Spezia. Deal expected to be completed in the next few hours. Barça are looking for a new number nine to be signed before the end of the market.
Romano
Lol kiez
Romano
Lol kiez
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
70-et? Én ma olvastam már 5%ot isillgner írta: Nekem is az érzésem, hogy lehetetlen feltételeket diktálnak. Nem akarják elengedni, mert az óriási presztizsveszteség lenne nekik. Most már csak 70 %-ot írnak az átigazolási esélyének, ami nem olyan meggyőző. Pedig egészen biztos, hogy megvolt a 180 milliós ajánlat is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema