Megy a meccs!
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Nem megállapítható ebből a kameraállásból.
Egyébként jó lesz ez, kis fekete barátom a bal oldalon istenkirály.
Egyébként jó lesz ez, kis fekete barátom a bal oldalon istenkirály.
Les volt nekem elsoblikkre.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
De, sajnos szerintem az voltSteve írta:69. és a 71. között szokott.tomi_b írta: 4 percen belül csere. Fogadunk?
Ez nem volt les!!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha les volt akkor 1-2 cm volt max.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
69. és a 71. között szokott.tomi_b írta: 4 percen belül csere. Fogadunk?
Ez nem volt les!! Ha igen mm..
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
4 percen belül csere. Fogadunk?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
LV-n nem tudom hány labda megy már el..pattognak el tőle a labdák.
Így, hogy nem védekezünk hoznám Casemiro helyett Modricot, akkor legalább olyan ember osztogasson aki tud is.
A jobb szélre meg hoznék valakit LV helyett.. várjunk kit is.
Amúgy ezt még meg lehetne valahogy nyerni.
És ha Bale átmenne jobbra, Marcelo meg be a helyére, LV le?
Így, hogy nem védekezünk hoznám Casemiro helyett Modricot, akkor legalább olyan ember osztogasson aki tud is.
A jobb szélre meg hoznék valakit LV helyett.. várjunk kit is.
Amúgy ezt még meg lehetne valahogy nyerni.
És ha Bale átmenne jobbra, Marcelo meg be a helyére, LV le?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hogy is gondolhattam, hogy az öregnek nemcsak hotdogos, hanem fodrász ismerőse is van..akinek miért is ne hasat villantott Hazard...az intim tájékot is fazonra vágta?
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
*kockahasatRealista24 írta:Fodrásznál már lapos hasat villantott pucagolyó.ziro4vr írta: Így se látod, csak fanbojkodsz.
Hazard jó lesz, de remélem lefogyott már. Én nem néztem ki így a nyári disznótoros kupán, mint ez a pocak pacek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Az legalább az övé volt, vagy megint Karimét kapta?Realista24 írta:Fodrásznál már lapos hasat villantott pucagolyó.ziro4vr írta: Így se látod, csak fanbojkodsz.
Hazard jó lesz, de remélem lefogyott már. Én nem néztem ki így a nyári disznótoros kupán, mint ez a pocak pacek.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fodrásznál már lapos hasat villantott pucagolyó.ziro4vr írta: Így se látod, csak fanbojkodsz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Így se látod, csak fanbojkodsz.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
A speedtől nem látnám a jövőt.ziro4vr írta:Megint olcsóbban adják a speedet?dzsi91 írta: Hazard akkora boost lesz a csapatnak,hogy leszívjátok majd magatokat. Amikor megy is a játék akkor olyan érzése van az embernek,hogy valami hiányzik. Hazard az.
Leköt majd 1-2 védőt helyzeteket alakít ki beveri ami elé kerül elkezdi húzni a társakat is magával majd akik amúgy tudnak ha akarnak. Jövőre meg bappéval világuralomra törünk megint.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Az a baj hogy még mindig ott tartunk hogy az új Messi/Ronaldo... ilyen agyabeteg játékosok lehet 40 év múlva tünnek fel újra.Yazid írta: az a baj h hazardot ugy varjatok mintha egy messi lenne az ember, akkora kulonbseget nem fog teremteni
Elkell felejteni ezt a folytonos/görcsös hasonlítgatást. Csapatszinten kell megoldani. És Hazard baromi sokat fog számítani.
- ziro4vr
Megint olcsóbban adják a speedet?dzsi91 írta: Hazard akkora boost lesz a csapatnak,hogy leszívjátok majd magatokat. Amikor megy is a játék akkor olyan érzése van az embernek,hogy valami hiányzik. Hazard az.
Leköt majd 1-2 védőt helyzeteket alakít ki beveri ami elé kerül elkezdi húzni a társakat is magával majd akik amúgy tudnak ha akarnak. Jövőre meg bappéval világuralomra törünk megint.
Nem illik.
- RealMadridFanatic
Akkor nem csak en nem latom annyira borzasztonak Jovicot. Szerintem nincs is vele baj, probal O mozogni, es amikor megtalaljak kepes is egybol emberhez tenni. Az erossege meg korabban sem az volt, hogy helyet csinaljon masnak. Ki kell szolgalni es jonni fognak a golok, de jatekban sem elveszett.Faust írta: Jovity egyebkent nem rossz, csak latszik, hogy egyreszt meg idegenul mozog kicsit, plusz a tarsak sem nagyon talaljak. Gecire idegesit hogy nem mozog, de nrm vesz szerintem (a golnal szepen csinalta!).
Kozeppalya, kozeppalya, kozeppalya. ZZ-nek el kell engednie az egot Pogba ugyben.
Casemiro viszont ma felesleges, csak folyamatosan azt erzem, hogy ZZ sem tudja, hogy mit akar jatszatni a csapattal. Ez baj.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealMadridFanatic 2019. szeptember 1., vasárnap 21:59-kor.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- dzsi91
Hazard akkora boost lesz a csapatnak,hogy leszívjátok majd magatokat. Amikor megy is a játék akkor olyan érzése van az embernek,hogy valami hiányzik. Hazard az.
Jovity egyebkent nem rossz, csak latszik, hogy egyreszt meg idegenul mozog kicsit, plusz a tarsak sem nagyon talaljak. Gecire idegesit hogy nem mozog, de nrm vesz szerintem (a golnal szepen csinalta!).
Kozeppalya, kozeppalya, kozeppalya. ZZ-nek el kell engednie az egot Pogba ugyben. Ez a feltolt vedelem ongyilkossag, plane Ramossal.
Kozeppalya, kozeppalya, kozeppalya. ZZ-nek el kell engednie az egot Pogba ugyben. Ez a feltolt vedelem ongyilkossag, plane Ramossal.
Akár csak LukitaRealista24 írta: https://pbs.twimg.com/media/EDZ1gerWwAI ... name=small
Navas majd kicsattan
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ___Samy___
Igazából ez nem kicsit orosz rulett, amit ZZ csinál. Ilyen feltolt védelemmel csak nagyon indokolt helyzetben kell játszani, O meg jelenleg ezzel kompenzálja, hogy nincs kozeppalyank. Nem ez a megoldás a gödörből való kijutasra. Tüzet oltani viszont tökéletes.wZoLee7 írta:De amikor ennyire gyengek vagyunk hatul igy kene jatszani, megszallni az ellenfel terfelet es nyomas ala helyezni oket, mi meg a meccs nagy reszeben allunk es nezzuk oket ahogy jatszak a focijukat, ahelyett h labda nelkul rohangalnanak___Samy___ írta: Jovity
Feltoltuk a védelmet, egyből jött is a játék. Meg mindig "csak" az a baj, hogy sovány a kp. Lucas helyére mehet Béla, balra meg Vini. A spanyol borzasztó.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"