Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Na Bravo a Barcae.
Kivancsi vagyok, hogy meg kiket igazolnak.
Kivancsi vagyok, hogy meg kiket igazolnak.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Nem tudom minek kell Bravo is a Barcának. (persze ez a Realnak lehet hogy jó lesz)
- két dudás egy csárdában. mindkettő kapus a kezdőbe való
- Nálam mindenképp Bravo kezdene, ő lenne az első számú, jobb kapus!
- Ter Stegen előtt ott lehet még a jövő, fiatalabb.
Totál felesleges megvenni még Bravot is. lehet úgy gondolkodnak, hogy az egyik úgy is beválik, de így lehet az lesz, mint a Realnál: egyik itt véd, másik meg ott. De ezt lehet megunja az egyik és rövid időn belül lelép.
Mind1, ők tudják.
- két dudás egy csárdában. mindkettő kapus a kezdőbe való
- Nálam mindenképp Bravo kezdene, ő lenne az első számú, jobb kapus!
- Ter Stegen előtt ott lehet még a jövő, fiatalabb.
Totál felesleges megvenni még Bravot is. lehet úgy gondolkodnak, hogy az egyik úgy is beválik, de így lehet az lesz, mint a Realnál: egyik itt véd, másik meg ott. De ezt lehet megunja az egyik és rövid időn belül lelép.
Mind1, ők tudják.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Én kérek elnézést, Valencia és Barca nevelés...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
elvileg 9 és 16 éves kora között volt a barca játékosa, igazából bőven lehet rá mondani h saját nevelés (is)
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Xavi, Fabregas nélkül egy kiégett Messivel ezt sose fogod olyan gyilkos szintre felpörgetni, mint amilyen volt... Itt már stílus váltás kéne szerintem...Drake írta:Felőlem maradthat a tiki-taka,csak fel kéne pörgetni a 2011-es szintre.Ez meg egy csúcson lévő Xavi nélkül szinte lehetetlen feladat.Mike írta:na de nem az van hogy a Barca az aztán hű a filozófiájához, a stílushoz, meg a saját nevelések és egyéb?
Alba saját nevelés amúgy...csak talán 14 évesen el lett zavarva,mert...TÚL ALACsONY Aztán utána ment a sokadosztályba,onnan felkarolta a Valencia(mint szélső középpályás) és ott lett belőle idővel balbunkó És jött a sajátnevelés szöveg. Ahogy Piquénél és Fabregasnál is,akik nem a felnőttcsapatban lettek teljes értékű játékosok,de hát ugye a marketing...tucsoki írta:
Ezt most úgy mondod, mintha Alba, Song és Neymar nem a saját nevelésük lenne...
Ezt most úgy mondod, mintha Alba, Song és Neymar nem a saját nevelésük lenne...Nika91127 írta:Ahogy jobb oldali védőt(Cuadrado??),középhátvédet(Miranda?,Mathieu?), középpályást(Koke?,Rakitic) és csatárt(Higu?,Agüero?) se...Mike írta:már egy cserekapust sem képesek kinevelni? Itt vmi nem stimmel
- Mike
vagy....
vagypedig kiderül h ők is azok
vagypedig kiderül h ők is azok
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Ahogy jobb oldali védőt(Cuadrado??),középhátvédet(Miranda?,Mathieu?), középpályást(Koke?,Rakitic) és csatárt(Higu?,Agüero?) se...Mike írta:már egy cserekapust sem képesek kinevelni? Itt vmi nem stimmel
- Mike
már egy cserekapust sem képesek kinevelni? Itt vmi nem stimmel
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De kell valaki a padra isDemes írta:Nem vették már meg Ter Stegen gyereket?Realista24 írta:A chilei kapust úgy nézzétek, hogy elvileg hamarosan aláír a katalánokhoz 12 millió euróért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem vették már meg Ter Stegen gyereket?Realista24 írta:A chilei kapust úgy nézzétek, hogy elvileg hamarosan aláír a katalánokhoz 12 millió euróért.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A chilei kapust úgy nézzétek, hogy elvileg hamarosan aláír a katalánokhoz 12 millió euróért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szép kifigurázás...van annyira idegesítő, mint az eredeti.GT37 írta:szerk.: Kokét én szívesen látnám itt, de szerintem/gondolom baromi nehéz ügy lesz/lenne, nem látok/fogok látni sok esélyt/lehetőséget a szerződtetésére/leigazolására.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Mangala biztos nem fog beleférni, ha megy majd drága támadó. Plusz ha tényleg lép Xavi, akkor a kp-ra is kéne még valaki elvileg. Bár lehet, h oda jók lesznek az ifisták a vezetőségnek. Egyelőre ölég nyögvenyelős szezon néz ki a barcának...GT37 írta:Hát ez szívás, most már csak abban bízom, hogy Marquinhos tényleg nagyon szeretne hozzánk igazolni, és minden követ megmozgat annak érdekében, hogy létrejöhessen a transzfer. Ha nem jön össze, akkor nálam Mangala lenne az első számú jelölt, annak ellenére, hogy róla szinte egyáltalán nem cikkeztek az utóbbi hetekben. A Porto úgyis vinné Tellót elvileg, csak össze tudnánk hozni velük valamit.Realista24 írta:Blanc pedig kijelentette, hogy Marquinhos marad Párizsban.
Csak nehogy az legyen a vége, hogy lerendezzük a középhátvéd-kérdést Mathieu-vel és Fontásszal...
szerk.: Kokét én szívesen látnám itt, de szerintem/gondolom baromi nehéz ügy lesz/lenne, nem látok/fogok látni sok esélyt/lehetőséget a szerződtetésére/leigazolására.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hát ez szívás, most már csak abban bízom, hogy Marquinhos tényleg nagyon szeretne hozzánk igazolni, és minden követ megmozgat annak érdekében, hogy létrejöhessen a transzfer. Ha nem jön össze, akkor nálam Mangala lenne az első számú jelölt, annak ellenére, hogy róla szinte egyáltalán nem cikkeztek az utóbbi hetekben. A Porto úgyis vinné Tellót elvileg, csak össze tudnánk hozni velük valamit.Realista24 írta:Blanc pedig kijelentette, hogy Marquinhos marad Párizsban.
Csak nehogy az legyen a vége, hogy lerendezzük a középhátvéd-kérdést Mathieu-vel és Fontásszal...
szerk.: Kokét én szívesen látnám itt, de szerintem/gondolom baromi nehéz ügy lesz/lenne, nem látok/fogok látni sok esélyt/lehetőséget a szerződtetésére/leigazolására.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De, valamint kijelentette, hogy maradni akar, illetve csak oda mehet, ahol lerakják érte ezt az árat.h3x0r írta:Koke kivasarlasi ara nem 60 millio?Drake írta:Xavi távozik a Barcától.Az Al-Arabi csapattal kötött előszerződést.Remélem,hogy Bartomeuék tudják valahogy pótolni,mert nem lenne jó elkezdeni a szezont egy Rakitic-Ini-Sergi Roberto-Rafinha négyessel.(Koke gyere)
Blanc pedig kijelentette, hogy Marquinhos marad Párizsban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Szerintem őt is eladják egyébként.R.M.C.F írta:Azért eléggé alánézted a kp-át,hát ott van a topvkp song is.....
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért eléggé alánézted a kp-át,hát ott van a topvkp song is.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Busquets is ottvan Drake. Menjen csak el Xavi is felőlem. Maradjon a Rakitic-Ini-Busquets-Rafinha-S. Roberto ötös a kp-ra. Én nem fogom bánni.h3x0r írta:Koke kivasarlasi ara nem 60 millio?Drake írta:Xavi távozik a Barcától.Az Al-Arabi csapattal kötött előszerződést.Remélem,hogy Bartomeuék tudják valahogy pótolni,mert nem lenne jó elkezdeni a szezont egy Rakitic-Ini-Sergi Roberto-Rafinha négyessel.(Koke gyere)
"If you don't like your destiny, don't accept it."