Kb ez a lenyeg. Ott volt egy fiatal es tegetseges jatekos, sikeresen eluldoztek. Ott volt az angol bajnoksag talan legjobb iranyitoja, sikeresen leepitettek.GT37 írta:Összefoglalva: két év alatt elherdáltuk Thiagót és Fabregast. Maradt helyettük...
"GT37: Én köszönöm a felkérést, megtisztelő, hogy rám esett a szerkesztőség választása. Nem évszámmal válaszolnék, hanem egy névvel: Ronaldinho. A brazil zseni volt az, aki miatt 8-9 évesen beleszerettem ebbe a sportágba, és a mai napig ő nálam az etalon. Forrás: Madridom.hu"Toti írta:nemtudom mióta nézel focit és persze ez az egyéni véleményed is, szíved joga, nem is kötözködni akarok csak ez megütötte a szemem.GT írta:- Iniesta - a zseniális Don Andrés, akitől így még többre lesz majd szükség jövőre, vele tökéletesen elégedett vagyok, az egyik legjobb játékos, akit valaha játszani láttam, ki kell élvezni a visszavonulásáig hátralévő pár évet
szóval gondolom nem 3 éve nézed a labdarúgást, de akkor elég bő lehet a listád.
Szerintem nincs semmi gond azzal ha barca szurkolokent zseninek tartja Iniestat. Igaz hogy nincsenek olyan durva statjai mint Ronaldonak meg Messinek, de megha a barcaban nem is, a valogatottban en is elvezettel nezem minden egyes megmozdulasat. Persze nem Zizou-hoz meg R9-hez kell merni oket..
Szerintem is kicsit tulzott GT kollega.R.M.C.F írta:Itt kicsi túlzás szagot érzek.- egyikük félelmetesen hatékony az ellenfél kapuja előtt, mint befejezés, mint előkészítés terén,
- másikuknak pedig valami hihetetlen érzéke van ehhez a játékhoz, minden mozdulata élményszámba megy, ösztönből játszik, ahogy a legnagyobb zsenik
- az elsonel hianyzik egy LEHET szocska
- a masodiknal meg pluszba van az hogy "legnagyobb zsenik".
O maga se tudja hogy kinek szurkol. Szereti a barcat, a spurst, thiago miatt a bayernt is, masik ket kedvence (bale, modric) meg nalunk van, raadasul most fabregas az annyira utalt chelsea-be igazolt...Toti írta:ráadásul ő tottenham szurkoló.
Elcseszett gyerek ez a GT
Ez egyertelmu, minden barca szurkolo igy kezdteGT37 írta:Hát nem is, 2009 májusa óta.
Barcaskent CR-t nagyobb zseninek tartod mint Messit?GT37 írta:Komolyra fordítva a szót... A csúcs nálam: Ronaldinho, Zidane, Ronaldo, Iniesta. A sorrend lényegtelen.