Gareth Bale - 18

Archívum

Neked Real Madrid legendának számít?

A szavazás 2022. június 4., szombat 9:45-kor befejeződött.

Igen
41
36%
Nem
74
64%

Szavazatok száma: 115

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 14., csütörtök 10:12

Hihetetlen hogy ez az ember 50ezer helyzetből sem tud gólt szerezni. A fejesei bűnszarok voltak tegnap, bár mikor nem? Mondjuk olyan fejjel megértem h nem megy. Először az a haj, most már szakáll is van. Gabriella mehetne a bészbózütővel és kikupálhatná egy kicsit :lol:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 14., csütörtök 10:00

Szerintem ők már az ügynökével nekiálltak a kármentésnek, ami nem is lenne baj, ha eltűnne Madridból, hátha nem zuhan le az ára. Viszont ha megmakacsolja magát, vagy Perez nem akarja eladni az nem lenne jó.
(ja igen, akárhova megy jövőre majd lő kettőt nekünk :coffee: )

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 14., csütörtök 9:33

bale cabron
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 14., csütörtök 8:30

MesQueUnClub írta: Csak az öltözőbe ne hangoztasson ilyet mert lehet páros lábbal rúgják tarkón.
Mondjuk a barátnőm, aki igen nagy szakértője a futballnak :mrgreen: tegnap csak annyit mondott, hogy "megint ő ronttotta el? Tuti megverik az öltözőben" :x
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. május 14., csütörtök 8:16

Realista24 írta:Bale: "There have been some ups and downs this seasons but overall I think I had a good season."
:coffee:
GARETH
Ha az volt a cél, hogy idén semmit ne csináljon szinte, akkor ja jó szezon volt neki. Csak az öltözőbe ne hangoztasson ilyet mert lehet páros lábbal rúgják tarkón. :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 14., csütörtök 8:15

Hat en is remelem h mielott eladjuk elotte valaki fejbetapossa. Eddig egyetlen jatekost utaltam igy az elmult 12 evbol, gagot, de lassan rajta os kezd tultenni.

Perez elott le kell borulni, az igazolasi politikaja egyszeruen lehengerlo, lett volna eselyunk h a tavalyi dupla utan egy korszakos csapatot epitsunk es minden fronton rettegettek legyunk, de nem. Megint joget a kupa nelkuli szezon, megint mi vagyunk szopoagon.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 8:10

kelemen.istvan írta:
hamesz írta:Ez a Simon Rowntree mennyire megbízható forrás? Mert azt írta ki Twittere hogy Balet elkapták a szurkolók. :O
Erős ha tényleg így volt. Utálom, hogy itt játszik, de ki az aki teszem azt: megveri? Nagyon elvetemült. Mondjuk az ultrák tuti képesek rá.
Tegnap este után én megtettem volna (legalábbis megpróbálom), ha van rá lehetőségem. Viccen kívül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Danderan
Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas

HozzászólásSzerző: Danderan » 2015. május 14., csütörtök 8:05

Mikor Ronaldo elől fejelte el akkor szerintem ha nem teszi olyan gólt fejelt volna zselé hogy egy évig ő lenne szopkodva...

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. május 14., csütörtök 7:58

hamesz írta:Ez a Simon Rowntree mennyire megbízható forrás? Mert azt írta ki Twittere hogy Balet elkapták a szurkolók. :O
Elvileg kacsa, szerencsére. Mondjuk nekem is megfordult a fejemben, hogy pofánverném egy tábori székkel, de azért nem lett volna túl jó dolog, ha ennyire lesüllyednek a szurkolók.

Menjen innen az első adandó alkalommal (a saját érdeke is ez lenne, borzasztóan kilóg a csapatból). Mintha sokszor nem is kommunikálna a csapattársakkal, volt egy jelenet, a felező környékén, az oldalvonal közelébe ment egy magas labda, Varane ott várta, Bale meg eszetlenül visszasprintelt 5-6 métert és elfejelte Raphael elől. De ugye CR elől is melléfejelt helyzetet, stb. Nem tudom, mennyire tekinthető kivételnek ez a néhány eset, mindenesetre, ha valaki ennyire nem kommunikál a társakkal, az túl sok jót nem jelent. Az ügynöke nyilatkozatáról nem is szólva, szépen rátolta volna az egész csapatra a felelősséget, mintha Gareth sz@r produktumáért mindenki felelős lenne, csak ő maga nem.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 14., csütörtök 7:54

Ezek a megyeis szintu megoldasok, nehez lenne nem elhinni, ha nem latna az ember. Integet Benzemanak, h inditsa aztan tol egyet es alapvonal,a vedonek meg kozbe sem kell avatkoznia. Vagy a elso meccsen az megkerulos csel, hat qrva nevetseges volt, na es ego is.

Jobb, ha elhuz arra amerre akar, tokmindegy csak menjen. Ez nem foci, ez nagy semmi, az egesz szonja kuka.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 14., csütörtök 7:47

ez elképesztő, azthittem, h egy ilyen szezon és teljesítmény után van még benne annyi önkritika, h bazdmeg elbújik és meg sem szólal, v ha igen, akkor elismeri, h szarra sikerült az idei éve. erre nyilatkozik egy ilyet? hát takarodjon már, ki ez?

egy egész csapatot lehúz a saját szar kritikán aluli teljesítményével és képes ilyet mondani? ennél az embernél nagyon nagy bajok vannak fejben. most ezt a legkomolyabban mondom, hogy segítség kellene neki.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 14., csütörtök 7:39

Erős ha tényleg így volt. Utálom, hogy itt játszik, de ki az aki teszem azt: megveri? Nagyon elvetemült. Mondjuk az ultrák tuti képesek rá.
Bár, van rajta izom, kellett a túlerő :shifty:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 14., csütörtök 7:39

Szarhazi, semmirekello, még van pofad azt nyitkozbi, hogy szerinted jó szezonod volt. Ezért utal mindenki, ezert nem tartassz sehol és ezért vagy csak egy kis gagyi kínai másolat. ÖNKRITIKA NULLA
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 14., csütörtök 3:20

Ez a Simon Rowntree mennyire megbízható forrás? Mert azt írta ki Twittere hogy Balet elkapták a szurkolók. :O

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 14., csütörtök 1:12

Amúgy gondolkozok most, hogy kinek volt idén jó szezonja a csapatból és nem sok jut eszembe :lol: Talán Kroosra lehet mondani, hogy viszonylag kiegyensúlyozottan tudott teljesíteni, de tavaszra a fáradtság miatt ő is visszaesett. CR nagymeccseken sokszor eltűnt, de azért őt is lehetne mondani az ipari mennyiségű góljai miatt. Bale viszont végig kiegyensúlyozott volt. Kiegyensúlyozottan szar.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 14., csütörtök 1:06

#therewillbehaters
Kép

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. május 14., csütörtök 0:56

Realista24 írta:Bale: "There have been some ups and downs this seasons but overall I think I had a good season."

GARETH
Of course, Bale! Ülj le egyes.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 14., csütörtök 0:53

GARETH
:ozil: :ozil: :roll:

nocomment tényleg.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 14., csütörtök 0:52

GARETH
Most akartam belinkelni.
Esküszöm nem tudom, hogy most sírjak vagy nevessek már ezen az emberen.
ZIDANE

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. május 14., csütörtök 0:52

GARETH
oké, zároljátok a topikot pls.
But he is a good boy...

Vissza: