Gareth Bale - 18
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Gareth Bale - 11
Hihetetlen hogy ez az ember 50ezer helyzetből sem tud gólt szerezni. A fejesei bűnszarok voltak tegnap, bár mikor nem? Mondjuk olyan fejjel megértem h nem megy. Először az a haj, most már szakáll is van. Gabriella mehetne a bészbózütővel és kikupálhatná egy kicsit
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem ők már az ügynökével nekiálltak a kármentésnek, ami nem is lenne baj, ha eltűnne Madridból, hátha nem zuhan le az ára. Viszont ha megmakacsolja magát, vagy Perez nem akarja eladni az nem lenne jó.
(ja igen, akárhova megy jövőre majd lő kettőt nekünk )
(ja igen, akárhova megy jövőre majd lő kettőt nekünk )
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Mondjuk a barátnőm, aki igen nagy szakértője a futballnak tegnap csak annyit mondott, hogy "megint ő ronttotta el? Tuti megverik az öltözőben"MesQueUnClub írta: Csak az öltözőbe ne hangoztasson ilyet mert lehet páros lábbal rúgják tarkón.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ha az volt a cél, hogy idén semmit ne csináljon szinte, akkor ja jó szezon volt neki. Csak az öltözőbe ne hangoztasson ilyet mert lehet páros lábbal rúgják tarkón.Realista24 írta:Bale: "There have been some ups and downs this seasons but overall I think I had a good season."
GARETH
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Hat en is remelem h mielott eladjuk elotte valaki fejbetapossa. Eddig egyetlen jatekost utaltam igy az elmult 12 evbol, gagot, de lassan rajta os kezd tultenni.
Perez elott le kell borulni, az igazolasi politikaja egyszeruen lehengerlo, lett volna eselyunk h a tavalyi dupla utan egy korszakos csapatot epitsunk es minden fronton rettegettek legyunk, de nem. Megint joget a kupa nelkuli szezon, megint mi vagyunk szopoagon.
Perez elott le kell borulni, az igazolasi politikaja egyszeruen lehengerlo, lett volna eselyunk h a tavalyi dupla utan egy korszakos csapatot epitsunk es minden fronton rettegettek legyunk, de nem. Megint joget a kupa nelkuli szezon, megint mi vagyunk szopoagon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tegnap este után én megtettem volna (legalábbis megpróbálom), ha van rá lehetőségem. Viccen kívül.kelemen.istvan írta:Erős ha tényleg így volt. Utálom, hogy itt játszik, de ki az aki teszem azt: megveri? Nagyon elvetemült. Mondjuk az ultrák tuti képesek rá.hamesz írta:Ez a Simon Rowntree mennyire megbízható forrás? Mert azt írta ki Twittere hogy Balet elkapták a szurkolók. :O
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
Mikor Ronaldo elől fejelte el akkor szerintem ha nem teszi olyan gólt fejelt volna zselé hogy egy évig ő lenne szopkodva...
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Elvileg kacsa, szerencsére. Mondjuk nekem is megfordult a fejemben, hogy pofánverném egy tábori székkel, de azért nem lett volna túl jó dolog, ha ennyire lesüllyednek a szurkolók.hamesz írta:Ez a Simon Rowntree mennyire megbízható forrás? Mert azt írta ki Twittere hogy Balet elkapták a szurkolók. :O
Menjen innen az első adandó alkalommal (a saját érdeke is ez lenne, borzasztóan kilóg a csapatból). Mintha sokszor nem is kommunikálna a csapattársakkal, volt egy jelenet, a felező környékén, az oldalvonal közelébe ment egy magas labda, Varane ott várta, Bale meg eszetlenül visszasprintelt 5-6 métert és elfejelte Raphael elől. De ugye CR elől is melléfejelt helyzetet, stb. Nem tudom, mennyire tekinthető kivételnek ez a néhány eset, mindenesetre, ha valaki ennyire nem kommunikál a társakkal, az túl sok jót nem jelent. Az ügynöke nyilatkozatáról nem is szólva, szépen rátolta volna az egész csapatra a felelősséget, mintha Gareth sz@r produktumáért mindenki felelős lenne, csak ő maga nem.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ezek a megyeis szintu megoldasok, nehez lenne nem elhinni, ha nem latna az ember. Integet Benzemanak, h inditsa aztan tol egyet es alapvonal,a vedonek meg kozbe sem kell avatkoznia. Vagy a elso meccsen az megkerulos csel, hat qrva nevetseges volt, na es ego is.
Jobb, ha elhuz arra amerre akar, tokmindegy csak menjen. Ez nem foci, ez nagy semmi, az egesz szonja kuka.
Jobb, ha elhuz arra amerre akar, tokmindegy csak menjen. Ez nem foci, ez nagy semmi, az egesz szonja kuka.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
ez elképesztő, azthittem, h egy ilyen szezon és teljesítmény után van még benne annyi önkritika, h bazdmeg elbújik és meg sem szólal, v ha igen, akkor elismeri, h szarra sikerült az idei éve. erre nyilatkozik egy ilyet? hát takarodjon már, ki ez?
egy egész csapatot lehúz a saját szar kritikán aluli teljesítményével és képes ilyet mondani? ennél az embernél nagyon nagy bajok vannak fejben. most ezt a legkomolyabban mondom, hogy segítség kellene neki.
egy egész csapatot lehúz a saját szar kritikán aluli teljesítményével és képes ilyet mondani? ennél az embernél nagyon nagy bajok vannak fejben. most ezt a legkomolyabban mondom, hogy segítség kellene neki.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Erős ha tényleg így volt. Utálom, hogy itt játszik, de ki az aki teszem azt: megveri? Nagyon elvetemült. Mondjuk az ultrák tuti képesek rá.hamesz írta:Ez a Simon Rowntree mennyire megbízható forrás? Mert azt írta ki Twittere hogy Balet elkapták a szurkolók. :O
Bár, van rajta izom, kellett a túlerő
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Szarhazi, semmirekello, még van pofad azt nyitkozbi, hogy szerinted jó szezonod volt. Ezért utal mindenki, ezert nem tartassz sehol és ezért vagy csak egy kis gagyi kínai másolat. ÖNKRITIKA NULLA
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Ez a Simon Rowntree mennyire megbízható forrás? Mert azt írta ki Twittere hogy Balet elkapták a szurkolók. :O
- realmadridfan
Amúgy gondolkozok most, hogy kinek volt idén jó szezonja a csapatból és nem sok jut eszembe Talán Kroosra lehet mondani, hogy viszonylag kiegyensúlyozottan tudott teljesíteni, de tavaszra a fáradtság miatt ő is visszaesett. CR nagymeccseken sokszor eltűnt, de azért őt is lehetne mondani az ipari mennyiségű góljai miatt. Bale viszont végig kiegyensúlyozott volt. Kiegyensúlyozottan szar.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
#therewillbehaters
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Of course, Bale! Ülj le egyes.Realista24 írta:Bale: "There have been some ups and downs this seasons but overall I think I had a good season."
GARETH
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Realista24 írta:Bale: "There have been some ups and downs this seasons but overall I think I had a good season."
GARETH
nocomment tényleg.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Most akartam belinkelni.Realista24 írta:Bale: "There have been some ups and downs this seasons but overall I think I had a good season."
GARETH
Esküszöm nem tudom, hogy most sírjak vagy nevessek már ezen az emberen.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
oké, zároljátok a topikot pls.Realista24 írta:Bale: "There have been some ups and downs this seasons but overall I think I had a good season."
GARETH
But he is a good boy...