Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Adidas will collaborate with Japanese designer Yamamoto to launch not only one but THREE special 4th kits for Real Madrid!
They are set to be launched soon.
@Footy_Headlines
They are set to be launched soon.
@Footy_Headlines
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Be tudod linkelni esetleg amiről szó van?
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Elmentek a fszmba. Nem az van összegyűjtve hogy benéztek három bedobast meg két szögletet, hanem az hogy Vini lábát meg állkapcsát 20 perc alatt háromszor ütik rúgják sárgát érően és mehet tovább...ELSiete írta: Soto Grado, Super Cup Final’s VAR referee: “Real Madrid TV videos don't help. They encourage hatred towards the referee. I don't know if that's their goal, but they’ll not achieve it because we are a strong collective.”
Talán értelmesen kéne végeznie a dolgokat ilyen technikai felszereltség mellett, de nem megy.
Alig volt meccs amit nem nyertünk meg idén, annak legalább a fele a bírón is múlt.
Alig volt meccs amit nem nyertünk meg idén, annak legalább a fele a bírón is múlt.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Soto Grado, Super Cup Final’s VAR referee: “Real Madrid TV videos don't help. They encourage hatred towards the referee. I don't know if that's their goal, but they’ll not achieve it because we are a strong collective.”
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
bappe után szabadon...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hat ez meg miféle szörnyteremtmény?realbeckham írta:https://www.google.com/search?q=karol+g ... YM&vssid=lfüst írta: Rákerestem Karol G-re. Durva cucc.
Durva. Ez nő? Mármint igazi nő, mert kicsit gyanus e marcona abrazat.
thereisonly1ronaldo
Ha nagyon tetszett neki, akkor biztosan nem
nő.
nő.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem tudom, úgy láttam a zene topicban, hogy Mikinek nagyon tetszett, szóval remélem nem nő.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://www.google.com/search?q=karol+g ... YM&vssid=lfüst írta: Rákerestem Karol G-re. Durva cucc.
Durva. Ez nő? Mármint igazi nő, mert kicsit gyanus e marcona abrazat.
Már a Bernabeuban megsérült az elődöntő visszavágóján a meccs elején, a döntőben sem tudott játszani. Mutatták Gündogan egyenlítő góljánál a lelátón a gólörömét, meg persze többször is bevágták a meccs alatt.dzsi91 írta:Millio jatekos hozott le úgy szezonokat-félszezonokat, hogy köztudott volt a váltás. Gotze még bl döntőt is játszott a bayern ellen úgy,hogy mindenki tudta utána odaigazol. Volt pár hőbörgő azt ennyi.miro. írta: Semmi nem fog szerintem kijonni nyarig ami hivatalos,de oriasi hulyeseg is lenne a teknostol.
Intezne maganak felevet a pokolban,csak ebben az esetben parizsnak hivnak. Igyis szerintem az utolso par honap errol fog szolni ott,ahogy szepen lejar az ido.
Okosan fog,mikor mar nem lesz tobb meccse.
“Kabbe gyikok,en leleptem”.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Rákerestem Karol G-re. Durva cucc.
-
Fayza Lamari (Mbappe's mother): "Mbappé's renewal in 2022? There is no guilt and no shame. If we could have accepted 10 billion, we would have, because that’s how the system works."
The concerts confirmed at the Santiago Bernabéu for 2024:
• May 30: Taylor Swift
• June 8: Duki
• June 29: Manuel Carrasco
• July 6 and 7: Luis Miguel
• July 29 and 30: Karol G
• December 28: Aitana
The concerts confirmed at the Santiago Bernabéu for 2024:
• May 30: Taylor Swift
• June 8: Duki
• June 29: Manuel Carrasco
• July 6 and 7: Luis Miguel
• July 29 and 30: Karol G
• December 28: Aitana
-
@cfbayern: “David Alaba & Alphonso Davies are obviously good friends & David is of course speaking of how great Real Madrid is. I think there’s a big chance for Real Madrid [for Davies to join] at the moment.”
Luka Modrić, Rodrygo and Mendy have muscle fatigue but they're training today. @AlbertoPereiro
Ferland Mendy seems to have overcome his injury problems. He is the first-choice left-back for Ancelotti.
— @marca
Toni Kroos will start against Barcelona, Luka Modrić on the bench. @miguelitocope @ElGolazoDeGol
Luka Modrić, Rodrygo and Mendy have muscle fatigue but they're training today. @AlbertoPereiro
Ferland Mendy seems to have overcome his injury problems. He is the first-choice left-back for Ancelotti.
— @marca
Toni Kroos will start against Barcelona, Luka Modrić on the bench. @miguelitocope @ElGolazoDeGol
- Mickey
Persze, nem új keletű a téma...
HA ülnek a fiatalok elől, tényleg mehet a fókusz hátra, ahol sok a kiöregedő játékos.
Lassan kellene "új" Varane, meg a Davies és/vagy Miguel Guti is jöhet, mert sztm Fran G. nem lesz ide megfelelő. Mendy egynek jó.
Aztán fene tudja, gluténmentes Carvajalban meddig lesz kakajó.
Igazából, sztár sem kell nekünk. Vini meg Jude ezt a szerepet betölti a támadók között...Modric ha szögre akasztja, úgy is megvagyunk.
Kroosban pedig van még.
Kapus sem kell, Lunin & Körtisz jó.( Kepa mehet amerre lát )
Szrk
Aztán ha lesz egy bappe, azért nem dőlünk kardunkba
HA ülnek a fiatalok elől, tényleg mehet a fókusz hátra, ahol sok a kiöregedő játékos.
Lassan kellene "új" Varane, meg a Davies és/vagy Miguel Guti is jöhet, mert sztm Fran G. nem lesz ide megfelelő. Mendy egynek jó.
Aztán fene tudja, gluténmentes Carvajalban meddig lesz kakajó.
Igazából, sztár sem kell nekünk. Vini meg Jude ezt a szerepet betölti a támadók között...Modric ha szögre akasztja, úgy is megvagyunk.
Kroosban pedig van még.
Kapus sem kell, Lunin & Körtisz jó.( Kepa mehet amerre lát )
Szrk
Aztán ha lesz egy bappe, azért nem dőlünk kardunkba
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Mickey
én nem lepődök meg annyira, inkább egyéb csapatrészekbe pumpáljuk...védelem.
Endre meg Arda ha használható lesz, jók vagyunk, elegen is.
Endre meg Arda ha használható lesz, jók vagyunk, elegen is.
Olyan nagyon nem kéne meglepődni, ha úgy lesz. Azért sem porgunk szerintem most mbappera. Ha jön, akkor kevesebb pénzért, mint két éve. Ha nem jön, akkor jön Endre és pont. Szerintem nem nagyon gondolkodunk másban rövid távon. Mármint nyárra gondolva.Mickey írta: kellene ilyen napi bappe rovat...
aztán jól meglepődünk, mikor jön Endre és senki más. Lassan inkább a védelemre kell a fókusz
múltkor beszéltük.
Nyilván, ha a szezon második félévében mindenki elfelejt gólt lőni, akkor változhat a dolog, de ha Vini, Rodrygo, bellingham hozza a 20 fölötti gólt, meg Józsi, brahim is 10 fölött lesznek, akkor nem hinném, hogy Endre mellett komoly pénzekert hoznank oshiment vagy valaki mást.
Attól tartok amig nincs vege a szezonnak semmiféle official nem lesz, ígyse ugyse
- Mickey
kellene ilyen napi bappe rovat...
aztán jól meglepődünk, mikor jön Endre és senki más. Lassan inkább a védelemre kell a fókusz
múltkor beszéltük.
múltkor beszéltük.