Serie A
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Serie A
oké csak olasz honban
de nem semmi amit Immobile csinál...
szerintem egy teljesen középszerű Laziot ő egyedül tart az élmezőnyben
de nem semmi amit Immobile csinál...
szerintem egy teljesen középszerű Laziot ő egyedül tart az élmezőnyben
- BlancoMark
Azert ez erosen a wtf kategoria.
Cseréljük vissza Benzemára.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
hova jut ez a világ így...Kerlon írta:Khedira mesterhármas.
Azt hittem már mindent láttamKerlon írta:Khedira mesterhármas.
Khedira mesterhármas.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
vannak ilyen játákosok mint immobile akiről kiderült hogy az ő terepe csak az olasz foci...
ez olyan mint forlán esete. PL-ben úgy megbukott ahogy illik spanyolban meg fosta a gólokat deugyanez igaz falcaora is. vannak ilyen játékosok akik nem illenek bele egy-egy közeg focijába.
nem biztos hogy icardi is közéjük tartozik, persze drága mulatság lenne kipróbálni hogy hozzánk illik-e...
perisic nálam abszolút meglepetés. vagy nem tudták németben hogy mi a posztja vagy csak ennyire bejön neki az olasz foci nem tudom de eszméletlen hogy mennyire fekszik neki az inter.
ez olyan mint forlán esete. PL-ben úgy megbukott ahogy illik spanyolban meg fosta a gólokat deugyanez igaz falcaora is. vannak ilyen játékosok akik nem illenek bele egy-egy közeg focijába.
nem biztos hogy icardi is közéjük tartozik, persze drága mulatság lenne kipróbálni hogy hozzánk illik-e...
perisic nálam abszolút meglepetés. vagy nem tudták németben hogy mi a posztja vagy csak ennyire bejön neki az olasz foci nem tudom de eszméletlen hogy mennyire fekszik neki az inter.
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Icardi nem azért jó, mert gólokat lő a Serie A-ban, hanem ahogy, és amilyen gólokat. Egy olyan bajnokságban ahol csak azért nem rajzolják fel a 6 védőt egy sorba, mert 5-nél több mez nem fér el egymás mellett. Milan ellen is volt egy parádés lekészített labdája is Edernek, amiből látszott, hogy kis helyen mennyire parádésan oldja meg a dolgokat. 2. góljáról nem is beszélve. Immobilével párba állítani meg elég indokolatlan, teljesen más típusú játékosok.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Immobile is mekkora király volt anno a Torinoban meg most a Lazioban is, aztán egy támadó Dortmundba és Sevillába sem kellett. Szerintem Icardi meg Belotti is hasonlóan járnának, esetleg egy Anglia még bejöhet nekik. Szerintem Perisic se egy nagy durranás. Jó helyen vannak ők ott ahol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Olasz bajnokság elég megtévesztő, sok ott a kiskirály, aki máshol, vagy nemzetközi meccseken azonnal megbukik.Sierra írta:Icardit előbb-utóbb elviszi vmelyik nagyobb csapat, évek óta magabiztosan termel a bajnokságban, lassan szintet kéne lépnie, ha akar még vmi komolyabb karriert.
Én az interből Perisicet bírom, elég jó kis játékos.
Nem illik.
Icardit előbb-utóbb elviszi vmelyik nagyobb csapat, évek óta magabiztosan termel a bajnokságban, lassan szintet kéne lépnie, ha akar még vmi komolyabb karriert.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Nem HIguainon múlt hogy nem ment be. Belerúgták nem pedig ő rúgta.Jim írta:
Mayoralt jó pénzért megvehetik
ezt ő berúgja...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
BBeno írta:icardi hozta is a 3 pontot a derbin. jo csatar.
Második gólja meredek volt.
ZIDANE
icardi hozta is a 3 pontot a derbin. jo csatar.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Mayoralt jó pénzért megvehetikSierra írta:Igájn
ezt ő berúgja...
azért mert elmondása szerint soha nem akarja elhagyni az intert.
bár ilyet sokmindenki mondott már aztán végül mégis a pénz beszélt, de attól még lehet ez áll a háttérben hogy tényleg imádja az intert.
bár ilyet sokmindenki mondott már aztán végül mégis a pénz beszélt, de attól még lehet ez áll a háttérben hogy tényleg imádja az intert.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azt gondoltam volna, hogy pénz, de még ez se... 3 misi/év.BlancoMark írta:Egyebkent ez nekem maig homaly hogy Miranda a csucs Atletico kezdo kozephatvedjekent miert igazolt el ebbe a gyenge Interbe.
Icardi elég keményen tolja idén is a gólokat.
Kíváncsi leszek, hogy mikor viszi el már valami nagyobb csapat őt is.
Az a fura, hogy cikkezni se nagyon cikkeznek róla.
Pedig a statjai bőven kiemelkedők.
ZIDANE
- BlancoMark
Egyebkent ez nekem maig homaly hogy Miranda a csucs Atletico kezdo kozephatvedjekent miert igazolt el ebbe a gyenge Interbe.
80 ezren ma a san siroban. remélem jó meccs lesz. gyerünk inter.