En szeretem, ha igyekeznek figyelembe venni egy jatekosnal a varhato perceket (serulekenyseget), foleg a Realnal, foleg a Sanitas mellett es foleg az elmult evek tendenciajat figyelembe veve.
De azert ne torjuk kette a brazil palyafutasat, mert Hazard lehet, hogy megint serult lesz.
Nalam ez jelenleg ugy nez ki, hogy van Vinicius, aki lenduletes, meg tud verni vedoket, bator, de iszonyat gyenge szazalekkal teremt valos veszelyt, mert rutintalan es/vagy buta.
Elobbi esetben lehet belole hasznos jatekos, mert fejlodhet meg boven. Igy a "strategiai dontes" szerintem az lenne, hogy menjen kolcsonbe, fejlodjon es kesz jatekoskent terjen vissza. Felteve, hogy tenyleg latni benne, hogy egyszer itt igazan hasznos lesz.
A masik opcio, hogy maradjon itt azert, mert amugy a tobbiek is gyengek, vagy serulekenyek, vagy elengedtek a sportot, de konnyen benne van, hogy "percei" lesznek csak jovore, mert Hazard kiheveri az idei nyugjeit. Ezzel kukazzuk legalabb egy evet. Ha amugy semmit nem varunk tole, csak azt, mint eddig, akkor maradjon, de a mostani teljesitmenyevel normal esetben nem lehetne stabil helye. Nem hiszem, hogy egyedul vagyok, akit ennyi nem gyoz meg, hogy igy is O a legveszelyesebb. Az regen rossz egy Realnal es azonnal lepni kell, nem a felszemut itt tartani.
A jobbszelsot irtam is, nalam alap lenne. Asensioban eddig sem biztam, a serules utan meg annyira sem fogok.
A realitas meg az, hogy esetleg megprobaljuk Mbappet, aki szerintem nem fog osszejonni, talan Haaland, ha igy folytatja es ennyi. Asensio kap egy eselyt, amivel erzesem szerint nem tud elni, Balet nem tudjuk kukazni, LV padon elfer es jomunkasember. Rodrygo ingazik a Castilla es az egy kozott, Vinicius meg a keretben lesz, de ha nincsenek serulesek, akkor csereember marad.
Szerintem is kölcsön kéne adni mindenkit, hogy végre láthassuk a Castillas arcokat is nagyközönség elött, biztos vagyok benne ők képviselik a "szintet".
Ilyet nem tudom hol olvastal.