Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2024. június 17., hétfő 18:51-kor befejeződött.

Igen
15
14%
Nem
94
86%

Szavazatok száma: 109

Fenoo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 25

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. március 7., szombat 14:36

RealMadridFanatic írta: Balon Hazard es akar Vinicius, de neki (es a csapatnak hosszabb tavon) alapesetben szerintem nem ez az erdeke.

Szerintem ez a lényeg. Hiába ő a legveszélyesebb támadónk attól még ő is kevés jelenleg. Ha azt akarjuk, hogy 1-2 év múlva legyen belőle egy tényleg használható játékos akkor a lehető legtöbb játékpercet kell neki biztosítani, ha itt nem akkor kölcsönben. Márpedig Hazard (és Asensio) visszatérésével nem hiszem, hogy sok lehetőséget fog kapni, főleg hogy idén se játszott eddig sokat. Ugyan ez igaz Rodrygora is, semmi értelme itt szenvedtetni a Castilla és a nagycsapat kispadja között.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. március 7., szombat 14:02

impossible írta: van 3 total useless szelsőnk akiktől én fixen megválnék nyáron, ha emelett még azokat is eladjuk/kölcsönadjuk akikbe legalább van potenciál akkor mi marad? vagy én nem ismerem a keretet elég jól.
Jaaa, ertelek.
Igy igen, nem Vinicius az elsoszamu problema. Csak igyekszem a realitasok talajan mozogni (Bale, Asensio es LV biztosan marad szerintem).

Ettol meg nem lesz jobb a teljesitmenyuk, de a bal oldal Hazarde, ez biztos. Kerdes, hogy a seruleskenysegere alapozva (ami eddig nem jellemezte) erdemes-e itt tartani Viniciust, vagy mashol stabil lehetoseget "biztositani neki".

Amugy igen, ha beleferne egy nyarba, akkor Bale, James es LV is mehetne nyugodtan, Asensio maradhat cserenek jobbra, es oda kellene egy igazi, hasznos szelso. Balon Hazard es akar Vinicius, de neki (es a csapatnak hosszabb tavon) alapesetben szerintem nem ez az erdeke.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2020. március 7., szombat 13:56

van 3 total useless szelsőnk akiktől én fixen megválnék nyáron, ha emelett még azokat is eladjuk/kölcsönadjuk akikbe legalább van potenciál akkor mi marad? vagy én nem ismerem a keretet elég jól.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. március 7., szombat 13:51

En szeretem, ha igyekeznek figyelembe venni egy jatekosnal a varhato perceket (serulekenyseget), foleg a Realnal, foleg a Sanitas mellett es foleg az elmult evek tendenciajat figyelembe veve.

De azert ne torjuk kette a brazil palyafutasat, mert Hazard lehet, hogy megint serult lesz.

Nalam ez jelenleg ugy nez ki, hogy van Vinicius, aki lenduletes, meg tud verni vedoket, bator, de iszonyat gyenge szazalekkal teremt valos veszelyt, mert rutintalan es/vagy buta.
Elobbi esetben lehet belole hasznos jatekos, mert fejlodhet meg boven. Igy a "strategiai dontes" szerintem az lenne, hogy menjen kolcsonbe, fejlodjon es kesz jatekoskent terjen vissza. Felteve, hogy tenyleg latni benne, hogy egyszer itt igazan hasznos lesz.

A masik opcio, hogy maradjon itt azert, mert amugy a tobbiek is gyengek, vagy serulekenyek, vagy elengedtek a sportot, de konnyen benne van, hogy "percei" lesznek csak jovore, mert Hazard kiheveri az idei nyugjeit. Ezzel kukazzuk legalabb egy evet. Ha amugy semmit nem varunk tole, csak azt, mint eddig, akkor maradjon, de a mostani teljesitmenyevel normal esetben nem lehetne stabil helye. Nem hiszem, hogy egyedul vagyok, akit ennyi nem gyoz meg, hogy igy is O a legveszelyesebb. Az regen rossz egy Realnal es azonnal lepni kell, nem a felszemut itt tartani.

A jobbszelsot irtam is, nalam alap lenne. Asensioban eddig sem biztam, a serules utan meg annyira sem fogok.

A realitas meg az, hogy esetleg megprobaljuk Mbappet, aki szerintem nem fog osszejonni, talan Haaland, ha igy folytatja es ennyi. Asensio kap egy eselyt, amivel erzesem szerint nem tud elni, Balet nem tudjuk kukazni, LV padon elfer es jomunkasember. Rodrygo ingazik a Castilla es az egy kozott, Vinicius meg a keretben lesz, de ha nincsenek serulesek, akkor csereember marad.
Szerintem is kölcsön kéne adni mindenkit, hogy végre láthassuk a Castillas arcokat is nagyközönség elött, biztos vagyok benne ők képviselik a "szintet".
Ilyet nem tudom hol olvastal.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2020. március 7., szombat 13:41

Szerintem is kölcsön kéne adni mindenkit, hogy végre láthassuk a Castillas arcokat is nagyközönség elött, biztos vagyok benne ők képviselik a "szintet".

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. március 7., szombat 13:09

Victorioo írta:
RealMadridFanatic írta: Értem az érveket, de alapvetően abban bízok, hogy Hazard igazi arca az, amit a Chelseaben mutatott (mármint sérülések terén) és jövőre tényleg számíthatunk rá. Mögötte elvétve fog játéklehetőséghez jutni Vinicius, pedig most ez lenne a legfontosabb. Döntéshozatalban leginkább éles helyzetben fog előrelépni, nem csak edzések alkalmával. Jelenleg ez a legnagyobb baj vele szerintem. Jobboson kevésbé él meg, mint Rodrygo, így inkább Őt adnám kölcsön.

Hazard, Bale (akit nem fogunk tudni elzavarni), Asensio, Rodrygo és szerintem LV is marad. Minőségre karcsúnak tűnik, mennyiségre megvagyunk.

Ha álmodozni lehetne, akkor Bale és LV is átadólistára kerülne nálam és kellene egy jobbszélső. Kevés esélyt látok utóbbi forgatókönyvre. Egyébként Viniciust sem fogjuk kölcsönadni, csak szerintem ez lenne az ésszerű.
Szerintem egyáltalán nem lenne ésszerű. Ugyanaz a helyzet mint tavaly, hiába szidtuk akkor is, nem változott a helyzet, idén is ő az egyedüli veszély a széleken. Jobbszél most sincs, senki nem tényező ott. Én hagynám Hazard mellé ki tudja milyen lesz jövőre. Jobbszélre kellene egy világklasszis, szerintem ez lenne jelenleg a legfontosabb.
+1
Hiába van egy vagon szélsőnk, ha nincs minőség. Egy kezdő jobbszélső kell. A legfontosabb szerintem a nyárra. Vini meg inkább maradjon, mert Hazarddal ki tudja mi lesz. Sajnos esélyes neki egy Kaka story, aztán nézhetünk bambán balszél nélkül. Jelenleg Vini a legjobb szélsőnk. Ez van. Balere nem lehet számítani, Hazard sérült folyton (sajnos nagyon félő, hogy ilyen is marad), Asensio a sérülése előtt is csak totyogott, Rodrygo (neki kellene a kölcsön) egy gyenge kiadású Asensio, LV egy munkás cserejátékos és Brahimról is csak azt tudjuk, hogy kölcsönbe kellene menjen.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. március 7., szombat 13:02

Ezert irtam azt, amit. Tavaly nem volt Hazard es lenyegeben iden sem, de remelem ez valtozik. Vinicius jobb szelen veszett fejsze nyele, a belga mogott meg alig fog jatszani nagy esellyel. Az O koraban jatszania kell, es nekunk is fontos, hogy lassuk, mi van benne.

A veszelye meg annyiban nyilvanul meg, hogy tenyleg szepen levesz 1-2 vedot, aztan az esetek tobbsegeben rossz dontest hoz. Jelenleg karcsu a Realhoz erzesem szerint, de meg lehet hasznos jatekos. Csak ahhoz kell a jateklehetoseg.

Victorioo
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2020. március 7., szombat 12:03

RealMadridFanatic írta: Értem az érveket, de alapvetően abban bízok, hogy Hazard igazi arca az, amit a Chelseaben mutatott (mármint sérülések terén) és jövőre tényleg számíthatunk rá. Mögötte elvétve fog játéklehetőséghez jutni Vinicius, pedig most ez lenne a legfontosabb. Döntéshozatalban leginkább éles helyzetben fog előrelépni, nem csak edzések alkalmával. Jelenleg ez a legnagyobb baj vele szerintem. Jobboson kevésbé él meg, mint Rodrygo, így inkább Őt adnám kölcsön.

Hazard, Bale (akit nem fogunk tudni elzavarni), Asensio, Rodrygo és szerintem LV is marad. Minőségre karcsúnak tűnik, mennyiségre megvagyunk.

Ha álmodozni lehetne, akkor Bale és LV is átadólistára kerülne nálam és kellene egy jobbszélső. Kevés esélyt látok utóbbi forgatókönyvre. Egyébként Viniciust sem fogjuk kölcsönadni, csak szerintem ez lenne az ésszerű.
Szerintem egyáltalán nem lenne ésszerű. Ugyanaz a helyzet mint tavaly, hiába szidtuk akkor is, nem változott a helyzet, idén is ő az egyedüli veszély a széleken. Jobbszél most sincs, senki nem tényező ott. Én hagynám Hazard mellé ki tudja milyen lesz jövőre. Jobbszélre kellene egy világklasszis, szerintem ez lenne jelenleg a legfontosabb.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. március 7., szombat 10:14

Értem az érveket, de alapvetően abban bízok, hogy Hazard igazi arca az, amit a Chelseaben mutatott (mármint sérülések terén) és jövőre tényleg számíthatunk rá. Mögötte elvétve fog játéklehetőséghez jutni Vinicius, pedig most ez lenne a legfontosabb. Döntéshozatalban leginkább éles helyzetben fog előrelépni, nem csak edzések alkalmával. Jelenleg ez a legnagyobb baj vele szerintem. Jobboson kevésbé él meg, mint Rodrygo, így inkább Őt adnám kölcsön.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. március 7., szombat 8:25

Szerintem sem kellene kölcsönadni.
Ki maradna akkor?Hazardot meg szerintem egyenlőre hagyjuk,amíg nem játszott le egyhuzamban 1 hónapot.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. március 7., szombat 8:07

Kurvara nem szint gyerek.
Ennek ellenere 2020 ban a leghasznosabb támadónk.

Ez szerintem mindent elmond csapat jelenlegi elso harmadáról.
ZIDANE

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. március 6., péntek 22:44

Mert az nem számít. :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. március 6., péntek 22:32

sebydani írta: Szerintem teljesen esélytelen, hogy kölcsönbe menjen bárhova is. Már most FIFA reklámarc a kölyök. 3 csel után szupersztár státuszban volt, nem fogjuk elengedni.
Imadom hogy ezeket emelitek ki mint egyetlen tenyezot hogy nem adjuk kolcsonbe, es arrol nem beszel senki hogy (elkeserito modon) minden veszelyt jelento tamadas tole indul.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. március 6., péntek 22:21

Szerintem teljesen esélytelen, hogy kölcsönbe menjen bárhova is. Már most FIFA reklámarc a kölyök. 3 csel után szupersztár státuszban volt, nem fogjuk elengedni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2020. március 6., péntek 22:10

Ha kölcsönbe menne, akkor kellene a helyére igazolni valakit.
Hazard valószínűleg még egy ilyen szezonba nem néz bele, ahol végig sérült. Ha reálisan nézzük a dolgokat, Bélát megint nem tudjuk elpasszolni. Asensiot imádja ZZ meg Perez is, plusz sérülés után, sanszosan nem tudnánk rajta nagyot szakítani, kölcsönbe meg előbb küldene mást a klub. Brahim most se ment kölcsönbe, semmi okunk azt hinni hogy majd most nyáron fog. Ez így ránézésre alapból 4 szélső, akik maradnak. Ha Vini menne kölcsönbe, akkor Rodrygo is fix maradna. Ez már 5 ember.

Lukács gondolom eladásra kerül nyáron, Kubo megint megy kölcsönbe, ha Ödegaard jön vissza a jobboson ő is el lenne azért.

Bőven nem kéne szélső, ha Vini menne kölcsönbe, az már más kérdés, hogy jó döntés lenne vagy nem. Ha egy Dortmund mondjuk eladja Sanchot, ott szívesen megnézném (vagy Rodrygot). Azt semmiképp sem szeretném, hogy Hazard mögé beszoruljon és a padon üljön, vagy a jobboson erőltessük megint.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. március 6., péntek 21:56

Ha kölcsönbe menne, akkor kellene a helyére igazolni valakit.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. március 6., péntek 17:32

Realista24 írta: Fejlődni itt jobban fog tudni, mint úgy, hogy visszalép kettőt-hármat. Szeirntem.

Folyamatosan 90 percek kellenének neki. Nálunk eddig nem sok percet kapott és ha Hazard nem lenne sérült egész évben akkor még ennyit se játszott volna. Hollandiába én se küldeném viszont egy spanyol középcsapatba simán.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 6., péntek 17:24

RealMadridFanatic írta: Eleg jol megmutatja a video, hogy mi a baj vele.

Nagyon jol le tud venni barkit egy az egyben, de az osszeallitas tulnyomo reszeben jon a snitt, amikor tuljutott a vedon.

Donteshozatalban, kapura lovesekben nagyon sokat kell meg fejlodnie, de egyebkent az alapanyag tovabbra sem rossz. Meg egy kicsit sallangmentesiteni kellene a jatekat.

Erzesem szerint ZZ munkaja azert latszik rajta, lepett elore valamennyit minden teren, de 2 ev kolcson jot tenne neki, mondjuk a hollandoknal, mint Odegaard eseten. Olyan csapatban, ahol stabil kezdo. Ennyi ido alatt kiderulne, hogy erdemes-e foglalkozni vele a tovabbiakban, es meg mindig nagyon fiatalon terhetne vissza adott esetben.
Szerintem nem érdemes kölcsönadni. Ahogy mondod, a snittig world class amit hozni tud. Hogy tudatosan vagy sem, kit érdekel :lol:

Fejlődni itt jobban fog tudni, mint úgy, hogy visszalép kettőt-hármat. Szeirntem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. március 6., péntek 16:54

Eleg jol megmutatja a video, hogy mi a baj vele.

Nagyon jol le tud venni barkit egy az egyben, de az osszeallitas tulnyomo reszeben jon a snitt, amikor tuljutott a vedon.

Donteshozatalban, kapura lovesekben nagyon sokat kell meg fejlodnie, de egyebkent az alapanyag tovabbra sem rossz. Meg egy kicsit sallangmentesiteni kellene a jatekat.

Erzesem szerint ZZ munkaja azert latszik rajta, lepett elore valamennyit minden teren, de 2 ev kolcson jot tenne neki, mondjuk a hollandoknal, mint Odegaard eseten. Olyan csapatban, ahol stabil kezdo. Ennyi ido alatt kiderulne, hogy erdemes-e foglalkozni vele a tovabbiakban, es meg mindig nagyon fiatalon terhetne vissza adott esetben.

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2020. március 4., szerda 10:18

ToniKroos írta: Amúgy lehet itt rá mondani bármit a City ellen gólpassz, Barca ellen góllal zárt. Szerintem egy ilyen hét előtt még Ronaldo is aláírta volna ezt. És most jöhetnek a lebutázó, ügyetlenező, szerencsés kommentek 3..2..1..
A sutasága ellenére kiszámíthatatlan, van benne potenciál, csak kéne neki jó 2 év egy jó focit játszó spanyol középcsapatban... Na meg minden edzésen kötelezően előírt egyéni kapuralövő gyakorlatok, ill. kapussal szembeni 1vs1.

Vissza: