Értékeld a legutóbbi meccset
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Jöhetnek a jó öreg "minden meccs egy döntő" nyilatkozatok.
- Galacticos
Valaki tud egy oldalt vagy statot hogy a kapujuktol kb 35meteren belul hany szabadrugast kaptunk es abbol utana mennyi lett kozvetlen kirugas.
Mert szerintem az osszesbol.
Aki itt a rogzitett szitukert felel, azt azonnali hatallyal ki kell rugni, ez megye 2 szinvonal volt.
Akinek epp kedve volt oda ment el kerte a masiktol, elobb te rugtad most en, es mindenki megprobalta elvallalni 40rol.
Egy hetkoznapi kispalyas bajnokin tobb szervezettseg es kreativitas van a rogzitett szitukban mint a vilag egyik legjobb csapataban. Es ez elkeserito.
Mert szerintem az osszesbol.
Aki itt a rogzitett szitukert felel, azt azonnali hatallyal ki kell rugni, ez megye 2 szinvonal volt.
Akinek epp kedve volt oda ment el kerte a masiktol, elobb te rugtad most en, es mindenki megprobalta elvallalni 40rol.
Egy hetkoznapi kispalyas bajnokin tobb szervezettseg es kreativitas van a rogzitett szitukban mint a vilag egyik legjobb csapataban. Es ez elkeserito.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Miert, varja valaki kozepen a labdat?_Bushido_ írta: A milliónyi beadás, szabadrúgás alkalmával mennyi talált Real játékost? Mariano fejese volt, talán Rüdigernek is egy, s ennyi. Beadni se tudnak ezek vagy mi?
Mint valami rossz mennyei megyei.
Minősíthetetlen volt.
Minősíthetetlen volt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Zaha, Mahrez, Mbappe, Redondo, RC3,
_Bushido_ írta:Náluk van egy fullos kezdő, padjuk is van.ferni írta: El kell engedni ezt a bajnokságot, Barcának valami nagyon komoly bolygó egyben állása van, vagy mindenki szarba lépett vagy valamit nagyon vuduztak
Nálunk öngól meg kihagyott tizi, Barcánál meg XG alapján 1.11 meccsenkénti kapott gól helyett, kapnak ténylegesen átlagban 0.37 gólt
És egy gólokkal nyernek
Madridban meg egy kivéngedt Modric, kroos, benz trioban bíznak még mindig. Full lyukas a csapat minden része. Amott meg ha darabra is, de mindenhol megvannak.
Így kb ennyi . Az elmult évek szar átigazolási politákája ide vezet hogy amikor a Barca mint intézmény 1000 sebből vérzik és jó ideig át léphetnénk rajtuk akkor se mert szar a keret managelésünk . Odaát meg bejön ez a cigany taktika meg az ingyen játékosok hada . Jaaa lehet puffogtatni a tavalyi évet de sok mákunk volt maradjuk annyiban es 1000 jel arra hogy erősítsük meg a keretet .
Nem tudom mire várunk de szerintem világszerte egyre túrelmetlenebb a madridsita közösség .. leglabbis remelem ..
Hanyok a meccseinktől .
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
A milliónyi beadás, szabadrúgás alkalmával mennyi talált Real játékost? Mariano fejese volt, talán Rüdigernek is egy, s ennyi. Beadni se tudnak ezek vagy mi?
29-14 szabálytalanság, 5-5 sárga.
Hogy? Miért?
1 szaros kapura tartó lövése volt a Mallorcának is,
De hogy a Realnak is, az ciki. 19ből 1 talált kaput. Az meg gondolom a 11es volt...
Ahogy hehe mondta. Lesz 2 pool meccs.
Megnézzük. Aztan ennyi a szezon.
Kar, h a helyi szurkolok nem kelnek fel kicsit.
Szánalmas amit a csapat es a vezetőség művel.
29-14 szabálytalanság, 5-5 sárga.
Hogy? Miért?
1 szaros kapura tartó lövése volt a Mallorcának is,
De hogy a Realnak is, az ciki. 19ből 1 talált kaput. Az meg gondolom a 11es volt...
Ahogy hehe mondta. Lesz 2 pool meccs.
Megnézzük. Aztan ennyi a szezon.
Kar, h a helyi szurkolok nem kelnek fel kicsit.
Szánalmas amit a csapat es a vezetőség művel.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
És kimondja Norbi: mindenki kiválóan játszott ma cinóber vörösben.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
A bajnokság el is ment ezzel. Amelyik edzőnek van esze 5 védős betonfallal, buszozással játszatja ellenünk a csapatát és hergelteti Vinit valamelyik védőjével. Ezzel meg is van a meccs nekik. Nincs ugyanis támadónk egyáltalán Vinin kívül - és ő sincs ha nincs esze -, gólt lőni nem fogunk tudni így...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Edesfaszom, kellet ez igy vasarnap delutanra.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A legutóbb november 7-én egy vesztes meccsen 10 percre beállított Mariano Diaz a legveszélyesebb a meccsen, aki szintén ma is kapott a hosszabbítással együtt kb. 25 percet, ez mindent elmond a támadósorról Benzema hiányában.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Engem nem zavar, hogy vesztünk pontot, benne van. De hogy enbékettes focisták élcelődnek rajtunk, cigánykodnak és nem tudjuk befogni a szájukat az gecire idegesít.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Fasza minden, vini rodrygo asensio fede benzema ugyis lefed barmely posztot támadóba, 24ben jön a megvaltó endrick addig jó lesz az
pedig multkor valaki bedobta es csak 30%kal tobb veszelyes helyzet jon a kapunkra, de 200%kal tobb gol lesz belolerealistahuni írta:Ikszgét hagyjuk meg sipkapeetéknek szerintem.ferni írta: El kell engedni ezt a bajnokságot, Barcának valami nagyon komoly bolygó egyben állása van, vagy mindenki szarba lépett vagy valamit nagyon vuduztak
Nálunk öngól meg kihagyott tizi, Barcánál meg XG alapján 1.11 meccsenkénti kapott gól helyett, kapnak ténylegesen átlagban 0.37 gólt
És egy gólokkal nyernek
Szarok vagyunk, nem erdemeljük meg.
Kis pénz kis foci.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
beellben lesz két meccsunk, azon kivul mindenki kapott rengeteg szabadidot, srácok, hasznaljuk ki, vannak ertelmesebb dolgok is
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ikszgét hagyjuk meg sipkapeetéknek szerintem.ferni írta: El kell engedni ezt a bajnokságot, Barcának valami nagyon komoly bolygó egyben állása van, vagy mindenki szarba lépett vagy valamit nagyon vuduztak
És egy gólokkal nyernek
Szarok vagyunk, nem erdemeljük meg.
Kis pénz kis foci.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Náluk van egy fullos kezdő, padjuk is van.ferni írta: El kell engedni ezt a bajnokságot, Barcának valami nagyon komoly bolygó egyben állása van, vagy mindenki szarba lépett vagy valamit nagyon vuduztak
És egy gólokkal nyernek
Madridban meg egy kivéngedt Modric, kroos, benz trioban bíznak még mindig. Full lyukas a csapat minden része. Amott meg ha darabra is, de mindenhol megvannak.
El kell engedni ezt a bajnokságot, Barcának valami nagyon komoly bolygó egyben állása van, vagy mindenki szarba lépett vagy valamit nagyon vuduztak
És egy gólokkal nyernek
És egy gólokkal nyernek
- lordgabi
Tegnap se néztem volna, csak lefújták, elkezdtem készíteni a szendvicseket, és közben úgy maradt a tévé, gondoltam meghallgatom mit nyilatkoznak a meccs után a saját játékosaink, de nem tudtam nem eljönni a konyhapult elől, amikor meghallottam ennek a kreténnek az ömlengését. Kb. Ganxsta Zoli színvonal ment.dzsi91 írta:ezt a félhülyét nemkell nézni, farkasnorbi viszont a meccset bassza el. Nyilván lehetne hang nélkül nézni de én úgy nemszeretem.petiamadridista írta:
Azért ez a csávó messze kreténebb.
Az őszi klasszikón is vergődött ez a bré.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tiszteletlenseg a biroval 3 meccs, serulesveszelyes alarugas szandekosan az ellenfelnek 2 meccs.babaking írta: Jó az, nem is kell ezt jobban felfújni. A kiállításig kb a legjobbja volt a csapatának, érthető hogy frusztrált volt.
Nem, nem jo ez. minimum 3, de inkabb 5 meccs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema