Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 8., vasárnap 19:53

Kapott Kínából egy évi 100 millás ajánálatot, két évre szólt volna, visszadobta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 7., szombat 15:06

Jorge Mendes has promised Juventus that Cristiano will arrive to Turin on Tuesday. [Mediaset]
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 7., szombat 13:41

Tudom, Portugaliaban sincs beton kozeppalya, de bazzeg, azert Khediraval mogotte es Higuainnal mellette (?) nem tudom hogy fog teljesiteni. Nalunk azert ott van egy Marcelo, aki kiszolgalta, jo baratja, Benzem szinten kiszolgalta, jo baratja, Carvajal is pumpalta jobbnal jobb beadasokkal, a KP-n Modric es Kroos is rengetegszer adott forintos labdakat, es akkor meg Iscorol nem is ejtettem szot. Juventusban ki fog ala dolgozni? :lol: ne rohogtessetek. Komolyan gondolja ezt az olasz turat?
:goat:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 7., szombat 13:37

Mondjuk ő bl győzelem nélkül is Juve legenda lesz. Egy olyan csapatról beszélünk ahol egy Higuain a sztár vagy khedira betonkezdő. Elég sok Juve legenda van aki bl nélkül lett az.Biztos sikeres lesz ott.

Ettől függetlenül nem sajnálom tőle,hogy csúcsra érjen a Juvéval a következő 7 évben egyszer de amint hivatalos,hogy Juve játékos a riválisunk lesz európában.

Remélem összejön a közeljövőben egy bl-meccs ellenük. Az öreg ember az öreg hölgyel azért nem az a kategória amitől annyira beszarnának Madridban.

De ha mi már ki estünk neki fogok szurkolni mégha a juventust rühellem is mint a szart.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ekissm
Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde

HozzászólásSzerző: ekissm » 2018. július 7., szombat 12:56

wZoLee7 írta:
ekissm írta: Én személy szerint szurkolok neki, sőt erre az egy évre nyerjék meg ők a BL-t, mi meg "csak" a bajnokság+kupa kombót.
Most akkor Real Madrid vagy CR szurkoló vagy? Engem ha elmegy pont nem fog érdekelni, hogy mit nyer, nem szeretem a Juventust, sosem szurkolnék nekik. Ő akar annyira menni, elégedjen meg az olasz győzelmekkel, már ha azokat be tudja majd húzni a Juve
2002-2010ig elvakult Real szurkoló voltam gyerekként. Most huszonévesen ez kevésbé igaz. A RM number 1. és a Real meccs az egyetlen sportesemény, amit megnézek még (a VB mellett), de CR-t, mint sportembert nagyon tisztelem és bárhová menjen szurkolok majd neki. Nyilván egy Real Juvén jövőre a Realnak szurkolnék és remélem összejön a zsinórba 5BL, mint annno DE egy esetbe nem lennék igazán csalódott ha nem jönne össze, ha CR nyerné a juvéval.

off.:
Számomra egyre kevésbé szerethető az a foci, a Ramos CR Modric generáció az utolsó, akiket még nagyon csipek... "Sajnos" Ronaldo és Zizou mega 98-2006 közötti focivilág túl magasra tette fel a lécet...

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. július 7., szombat 12:33

RealAsensio írta:
ekissm írta: Körbenéztem juvés fórumokon. A Biankanénitől kezdve külföldieken, kiváncsi voltam, mi a véleményük. Nem viccelek, mint a messiást úgy várják. Konkrétan az olasz foci felemelkedését és a 23 év után úja BL győzelmet várjákk a mi Ronaldonktól.

Én személy szerint szurkolok neki, sőt erre az egy évre nyerjék meg ők a BL-t, mi meg "csak" a bajnokság+kupa kombót.

CR itt mindent letett az asztalra, sőt többet, amit bárki elvárt tőle. Valószínűleg kiégett, új kihívás kell neki. A világ legjobb csapata(RM) és legjobb angol csapata (MU) már pipa, nézzük meg mit kezd a legjobb olasszal.

Bapppé és Neymár nem pótolja és nem is fogja. Ezt a teljesítményt a következő 20 évben senki nem is fogja, erre ne is számítsunk.
Egy nagy loszart nyerjenek BL-t, mi vagyunk a cimvedok, es amit ZZ lerakott alapokat, azzal a mentalitassal es felfogassal kell jatszani: a BL a Real Madrid terepe, CR nelkul is, nem adjuk konnyen a tront, kuzdjenek meg erte! Es ha CR tavozik, kivanom, hogy a BL-ben osszekerulve ismet elpicsazzak oket Ramosek. Mert mi vagyunk a Real Madrid, es CR nelkul is kepesek vagyunk uralni Europat.
+1 Ìgy van! a Real Madrid nyerje a Blt a KLUB Ronaldoval vagy nélküle!!

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 7., szombat 12:08

ekissm írta: Körbenéztem juvés fórumokon. A Biankanénitől kezdve külföldieken, kiváncsi voltam, mi a véleményük. Nem viccelek, mint a messiást úgy várják. Konkrétan az olasz foci felemelkedését és a 23 év után úja BL győzelmet várjákk a mi Ronaldonktól.

Én személy szerint szurkolok neki, sőt erre az egy évre nyerjék meg ők a BL-t, mi meg "csak" a bajnokság+kupa kombót.

CR itt mindent letett az asztalra, sőt többet, amit bárki elvárt tőle. Valószínűleg kiégett, új kihívás kell neki. A világ legjobb csapata(RM) és legjobb angol csapata (MU) már pipa, nézzük meg mit kezd a legjobb olasszal.

Bapppé és Neymár nem pótolja és nem is fogja. Ezt a teljesítményt a következő 20 évben senki nem is fogja, erre ne is számítsunk.
Egy nagy loszart nyerjenek BL-t, mi vagyunk a cimvedok, es amit ZZ lerakott alapokat, azzal a mentalitassal es felfogassal kell jatszani: a BL a Real Madrid terepe, CR nelkul is, nem adjuk konnyen a tront, kuzdjenek meg erte! Es ha CR tavozik, kivanom, hogy a BL-ben osszekerulve ismet elpicsazzak oket Ramosek. Mert mi vagyunk a Real Madrid, es CR nelkul is kepesek vagyunk uralni Europat.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 7., szombat 11:50

ekissm írta: Én személy szerint szurkolok neki, sőt erre az egy évre nyerjék meg ők a BL-t, mi meg "csak" a bajnokság+kupa kombót.
Most akkor Real Madrid vagy CR szurkoló vagy? Engem ha elmegy pont nem fog érdekelni, hogy mit nyer, nem szeretem a Juventust, sosem szurkolnék nekik. Ő akar annyira menni, elégedjen meg az olasz győzelmekkel, már ha azokat be tudja majd húzni a Juve

ekissm
Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde

HozzászólásSzerző: ekissm » 2018. július 7., szombat 11:33

Körbenéztem juvés fórumokon. A Biankanénitől kezdve külföldieken, kiváncsi voltam, mi a véleményük. Nem viccelek, mint a messiást úgy várják. Konkrétan az olasz foci felemelkedését és a 23 év után úja BL győzelmet várjákk a mi Ronaldonktól.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. július 7., szombat 11:00

Buffon mennyire lesz megborulva, ha jövőre Psg - Juve bl döntő lenne és C góljával a Juve húzna be? :lol:

Egyébként nem tetszik a kép, Ronaldo lehet király Olaszországban is, én nem sajnálom tőle, de Európa a mi helyünk. Meg ha most évekig lehet nem is érünk oda
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 7., szombat 9:05

Realista24 írta:
Berti írta:Szerintem itt már nem kérdés, hogy Juve lesz belőle. Amilyen váratlanul ért, úgy egyre logikusabbnak tűnik.
Már csak az egyezkedés mehet a részletekről.

Neymar relatív normális viselkedése tegnap (hozzá képest) is furcsa volt az eddig látottak alapján. Lehet oda lett szólva neki, hogy dropthatshit ha Madridban akarsz focizni.
Picit találgatósan, de lassan összeáll a kép.
Ez most off és ne fűzzön rá senki, de ebben a közegben esélytelen volt eleve :mrgreen:
https://pbs.twimg.com/media/DhcsTFFUcAA3NGm.jpg
A kép persze túlzó kicsit, de jól bemutatja a tegnapi erőviszonyokat.
Sajnos nem hagyhatom ki http://e00-marca.uecdn.es/assets/multim ... 388124.jpg :mrgreen:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 7., szombat 9:01

Egyebkent tobb hivatalos CR7 weboldala is van. Azokon semmi valtozas nem tapasztalhato. Amig nincs meg hivatalos ajanlat se, addig barmi lehetseges, az is, hogy marad.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2018. július 7., szombat 8:58

shoota írta:
Realista24 írta:Érdemes megnézni a nyitólapot...
https://www.cr-underwear.com/
Olasz nyelven van ha jol latom? :hmmm:
A google tárolt változata július 4.
Eddigis olasz volt, de zebracsík eddig nem volt.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 7., szombat 8:45

Berti írta:Szerintem itt már nem kérdés, hogy Juve lesz belőle. Amilyen váratlanul ért, úgy egyre logikusabbnak tűnik.

Neymar relatív normális viselkedése tegnap (hozzá képest) is furcsa volt az eddig látottak alapján. Lehet oda lett szólva neki, hogy dropthatshit ha Madridban akarsz focizni.
Ez most off és ne fűzzön rá senki, de ebben a közegben esélytelen volt eleve :mrgreen:
https://pbs.twimg.com/media/DhcsTFFUcAA3NGm.jpg
A kép persze túlzó kicsit, de jól bemutatja a tegnapi erőviszonyokat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2018. július 7., szombat 8:43

Szerintem itt már nem kérdés, hogy Juve lesz belőle. Amilyen váratlanul ért, úgy egyre logikusabbnak tűnik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 7., szombat 8:42

shoota írta:
A zebracsíkos háttérre gondoltam elsősorban :mrgreen: Bár nem tudom milyen volt korábban, mert nem járok rá naponta, mint ziro.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

shoota

HozzászólásSzerző: shoota » 2018. július 7., szombat 8:41

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 7., szombat 8:30

Érdemes megnézni a nyitólapot...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Edit

HozzászólásSzerző: Edit » 2018. július 7., szombat 6:48

"Ha 100 millióra tartanak, az azért van, mert nem szeretnek engem” – mondta a hírek szerint januárban Ronaldo. Történt mindez azután, hogy állítólag a klub vezetősége úgy döntött, a portugál világklasszis távozhat, ha olyan csapat jön 100 millió euróval, aki nem közvetlen riválisa a Real Madridnak. A Marca szerint ez volt a döntő pillanat, amikor Ronaldo úgy döntött, nem értékelik úgy, ahogy megilletné őt."

ezt itt találtam, a hírek között. ha igaz, akkor most már ne akarják felverni az árát... és szerintem jogos igény, amíg a teljesítménye a legjobbak között van, addig a fizetése is ott legyen. (és ehhez semmi köze a vagyonának, ilyen alapon ingyen kéne játszania, mert hát úgy sem tudja elkölteni a pénzét) Ha ide veszem még ZZ hirtelen távozását, olyan érzésem van mintha Perez próbálna nagyobb lenni a klubnál.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 7., szombat 0:29

Hát annak sem lenne értelme, hogy megszabunk egy olyan árat amit teljesen érthető okok miatt senki sem fizet ki, ő meg itt marad duzzogni és mindent amit a 9 év alatt felépített le is rombolná ő is és a csapat is egy szaros nyár alatt. Menni akar akkor álljon ki, mondja ki, menni akarok mert itt már végeztem, jön az új generáció és viszlát, kapunk egy 100-ast amit oda adunk Bappenek csak írjon alá :lol: :lol:

Vissza: