Szerintem elsimerte azzal a nyilatkozattal, hogy Mbappe versenyképes csapatban akar játszani, hát megkapta.ziro4vr írta:Egyértelmű, persze cink hogy ezt így meg lehet tenni amit Csabi is ír, de megunta a szarakodást, 1, max 2 éve van ennek a brigádnak, most vagy soha. Szerintem nem mérte ezt fel rosszul, valszeg házon belül is nyílt titok hogy a teknős menni akar, most kellett all int mondani. Aztán ha kimennek Messiék, még mindig ott van az akadémiájuk vagy a tőke hogy lerabolják a francia tehetségeket, akik özönlenek.Anthony írta: Szerintem ez ilyen all in most az arabnak.
Tartja még egy évig Mbappét, Messi-Neymart még 2, max. 3 évig, és onnantól kifullad ez a projekt. Ha addig nem nyer, akkor pláne.
Mondjuk én nem esek hanyat továbbra sem tőlük. Wijnaldum szerintem nem egy nagy durranás, de hasznos lehet. Hakimi csak támadni tud, de tavaly ellenünk sem ért túl sok mindent. Ramos öreg, a felállásba is belesérül már, Messi a nagy meccseken többnyire már kuka volt. Kapus gondjuk meg nem volt, viszont Pochettino továbbra sem túl acélos.
Másba nem bízhatnak, minthogy jó motivációval megrázzák magukat, de nem biztos, hogy egy Bayern, City, Chelsea ellen ez elég lesz.