Real Madrid vs. Barcelona
- ZBarca
- Kedvenc játékosaid: Minden Barca játékos
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
https://www.facebook.com/FCBRK01/photos ... nt_count=1
Állítólag jön Agüero, bár kb 10 perc múlva törölték a tweet-et... De lehet az is lehet, hogy csak a szokásos trollok voltak...
Állítólag jön Agüero, bár kb 10 perc múlva törölték a tweet-et... De lehet az is lehet, hogy csak a szokásos trollok voltak...
MATHIEU FOR PRESIDENT!!!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Pár firkász elég illuminált állapotban lehetett tegnap, bedobták, hogy Fabregasért a Spurs is versenybe száll.
Persze, ez is benne van nyilván, de én ennek tükrében is látok azért különbséget a barcelonai és a válogatottbeli Sánchez között, még ha nem is olyan jelentős ez a különbség, mint Neymar esetében. Alexis amúgy nagy rejtély nekem még mindig... Néha kis túlzással a legnagyobb zseniket idézi egy-egy megmozdulása, néha meg egy egyszerű passzt nem tud normálisan átvenni, elbotlik a labdában, az üres kapuba sem talál be. Bár szerencsére idén nem bénázott annyit, mint tavaly például.CS0ki írta:Azért abban bőven benne van az is, hogy Chile nem azt a focit játsza, mint a barca, sokkal több a hely, a lendület a barca féle tili-tolihoz képest. Már odaigazolásakor lehetett sejteni, hogy kevésbé fog ott ficánkolni, mint egy gyorsabb csapatban.
Azért abban bőven benne van az is, hogy Chile nem azt a focit játsza, mint a barca, sokkal több a hely, a lendület a barca féle tili-tolihoz képest. Már odaigazolásakor lehetett sejteni, hogy kevésbé fog ott ficánkolni, mint egy gyorsabb csapatban.Igen, érdemes megfigyelni, hogy mennyivel szabadabban játszhatnak mindketten, kevésbé kötött a szerepkörük a pályán, Alexis gyakrabban lép vissza labdáért, behúzódik középre, amolyan hamis kilences-féleséget játszik, és bizony jönnek is a szép ütempasszok, kiugratások, ilyeneket Barcelonában nem látunk tőle ilyen gyakorisággal.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Igen, érdemes megfigyelni, hogy mennyivel szabadabban játszhatnak mindketten, kevésbé kötött a szerepkörük a pályán, Alexis gyakrabban lép vissza labdáért, behúzódik középre, amolyan hamis kilences-féleséget játszik, és bizony jönnek is a szép ütempasszok, kiugratások, ilyeneket Barcelonában nem látunk tőle ilyen gyakorisággal.h3x0r írta:Neymar is mennyivel jobb a valogatottban.
A brazilok meccsét nem néztem végig, de szembetűnő volt, hogy Neymar gyakorlatilag szabad kezet kapott, hol a bal szélen kavargatott, hol a jobbon, és középen is sokszor feltűnt.
És elég jól látható, hogy mindketten jóval nagyobb erősítést jelentenek így a csapatuknak, mintha le lennének korlátozva vonalszélsővé, ahogyan Barcelonában. Remélem, Lucho ezzel is foglalkozik majd, jó lenne úgy alakítgatni a dolgokon, hogy Neymar és Sánchez is nagyobb szabadságot kapjon a pályán.
Fabregas-témához még egy kis adalék:
"A világ bármelyik csapatában vezérszerep jutna rá, és a kulcsjátékosok egyike lenne, még akkor is, ha Barcelonában egy kissé nehezebb neki elérni erre a szintre. A Barça azonban nem becsüli meg őt úgy, ahogyan kellene. Nagyon szeretném, ha maradna, és tudom, hogy milyen nehéz időszakon megy most keresztül, mert a klub nem értékeli őt úgy, ahogy azt megérdemelné."
Piqué - most tökéletesen egyet tudok érteni vele.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nekem az csak brazilbajnokság
bocsi a tudatlanságomért
bocsi a tudatlanságomért
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tudom, Brasileirao, de így egyszerűbb volt leírni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Campeonato Brasileiro Série Acsabi* írta:?nmate írta:De azért Série A-ban meg a Libertadoresben is termelt szépen, szóval van gólja dögivel.
egyébként az a 31 válogatott gól nem semmi ennyi idősen
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
?nmate írta:De azért Série A-ban meg a Libertadoresben is termelt szépen, szóval van gólja dögivel.
egyébként az a 31 válogatott gól nem semmi ennyi idősen
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Rengeteg szar kis kupában részt vettek azok ott Brazíliában, ezt a számot most szerintem sem biztos, hogy komolyan kéne venni. De azért Série A-ban meg a Libertadoresben is termelt szépen, szóval van gólja dögivel.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Megjött a szőke herceg!
Amùgy nem tudom, hogy most ebbe miért kellet belekötni...
Amùgy nem tudom, hogy most ebbe miért kellet belekötni...
- h3x0r
van meg 14 golja utanpotlas valogatottakban
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
pedig igaz.Anthony írta:Ja igen, azt tudtátok, hogy az index szerint Neymar már 200 gólnál tart a karrierje során?
(Wikipédia aszongya, hogy: a brazil bohócligákba: 136, a Barcába: 15, válogatott: 31)
Ezek biztos beleszámolták azt is, amiket edzéseken lőtt, meg gyerekkorába a grundon
A lényeg az, hogy kijött a szép nagy kerek szám
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a fenébe, én is elkezdem számolni majd hogy suli ligában mennyit rúgok, kint a műfüvesen, Fifaban...ez utóbbi már elég sok
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ja igen, azt tudtátok, hogy az index szerint Neymar már 200 gólnál tart a karrierje során?
(Wikipédia aszongya, hogy: a brazil bohócligákba: 136, a Barcába: 15, válogatott: 31)
Ezek biztos beleszámolták azt is, amiket edzéseken lőtt, meg gyerekkorába a grundon
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Rakiticet 20 milkóért nem veszik meg... Max azt mondják, hogy annyiért vették
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szegény Cesc, a peremember, de sajnálom. Három szezon alatt azért csak játszott 48, 48 meg 55 meccset. Ez úgy látszik, hogy kevés
(nem tudom hányszor volt csere, de nem is érdekel igazán)
(nem tudom hányszor volt csere, de nem is érdekel igazán)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
doncsontos írta:És mivan akkor ha a barca szeretné, hogy Fabre pótolja Xavit csak egyszerűen beleunt ebbe az őskatalán? Én ezen se lepődnék meg. Óriási hypeja volt a visszatérésének de ő se így gondolta szerintem, hogy 3 szezon után is amolyan peremembere lesz csak a barcának. Jobb volt neki angliában és ezt lehet ő is észrevette.
Ebben is van valami, sokszor ki is fütyülték a szurkolók...Nagy butaság volt odaigazolnia és ezt már 2012ben is így gondoltam, Neymar-nak is sokkal jobban feküdne egy "kontracsapat" ahol lendületből vezethetné a kapura...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És mivan akkor ha a barca szeretné, hogy Fabre pótolja Xavit csak egyszerűen beleunt ebbe az őskatalán? Én ezen se lepődnék meg. Óriási hypeja volt a visszatérésének de ő se így gondolta szerintem, hogy 3 szezon után is amolyan peremembere lesz csak a barcának. Jobb volt neki angliában és ezt lehet ő is észrevette.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem tartom sokra Fabregast, nem hiszem ha maradt volna meg tudta volna oldani Xavi pótlását(Thiago viszont igen ), de jó látni ,hogy nem is akarják Xavit pótolni Kívánok neki még legalább 10 évet a barca kezdőjében és 110%os passz mutatót jobbra-balra-hátra...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, Fabregas elmegy ugyebár, 85%, és azt írják az okosok, hogy megvan a pótlására LE választottja, Rakitic. Minőségi csere.
Az ár 20 milla körül van. Bár elvileg a horvát megegyezett már az Atmával.
Fabre 36, Rakitic 20, Özil 45, Morata 28 is lehetett volna...feel the difference.
Az ár 20 milla körül van. Bár elvileg a horvát megegyezett már az Atmával.
Fabre 36, Rakitic 20, Özil 45, Morata 28 is lehetett volna...feel the difference.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema