H.E.H.E. írta:pont én írom.
küldjétek el, írjátok le, hogy hol nem próbáltam objektív lenni.
nyilván nem valószínű, de lehet hogy én is tévedhetek.
amikor védtem patot mert szétbaszták a sérülések? vagy amikor levettem a kezem róla, mert fejben gyenge?
ez még nem változtat a tényen, hogy ha a képességeket, tehetséget nézem, akkor ronaldo óta a legjobb csatár volt.
vagy most neymarral kapcsolatban mi az ami nem objektív részemről?
itt basztatjátok, aztán se a mutatott játék, se a statok alapján nincs igazatok, nem soroljátok a szűk elitbe, csak mert az jön le nektek, hogy köpedék a jelleme.
vagy hogy benzema egy kutyaszar már hosszú hosszú hónapok óta? ebben mi nem igaz?
vagy amikor carvajalt basztatom, hát hány kapott gól és bukott meccs szárad a lelkén?
várom, normálisan lehet velem beszélni, ha mellőzitek a személyeskedést, akkor én se kattanok el, aztán meg tudjuk beszélni mi a fasz van sztem.
Az a baj, hogy csak 50 levelet tudsz fogadni, úgyhogy nem írok pü-ket.
Ronaldo óta én vagyok a legjobb csatár, csak hát az élet, meg a sérülések, meg magyar vagyok, meg stb. de ha hozzáteszed, hogy számodra a legjobb, az a te dolgod, de ezt is próbálod letolni az emberek torkán, mintha muszáj lenne megenni ezt is, mint a Neymar a tökéletes dolgot.
Neymarral kapcsolatban az nem objektív, hogy úgy állítod be top3-nak, hogy Kroos és Modric kiesik, mert nem csatárok, Ramos kiesik mert Ramos, Marcelo kiesik de magad sem tudod, hogy miért és még lehetne sorolni.
Benzema néhány hónapig szar volt, az utóbbi 1,5 hónapban az egyik legjobb a csapatból. Ez a nem igaz az állításodban, illetve ha megnézed, hogy alárendeli magát a csapatnak, akkor máris egy tulajdonság, amiben jobb a brazilnál.
Carvajalnak meg egy apróbb szívproblémája volt, de baszogasd bátran. Neymar meg az első szellőtől elesik a pályán, mint akinek eltörték a lábát.