Megy a meccs!
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Re: Megy a meccs!
Köszönjük, Lucas fiam, ülj le, egyes. Sajnos jogosan vették el a gólt, pedig Benz szépen bevágta.
Rodrygo sosem fog játszani ? Ha meg tényleg annyira szar, akkor meg miért nincs kölcsönben ?
Rodrygo sosem fog játszani ? Ha meg tényleg annyira szar, akkor meg miért nincs kölcsönben ?
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Di Maria és Vinicus a két atomfizikus
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Leshelyzetben volt Lucas aztán mikor mozgott visszafelé, nem vonta ki magát a játékból akadályozta a védőt.Ez lehetett.Steve írta: Én ezt nem értem ezt a lest..
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Mesterhármas.dzsi91 írta: Érkezik vinicius. Joejszakat.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt bezzeg te se fejeled be
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Érkezik vinicius. Joejszakat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én ezt nem értem ezt a lest..
- ateeemadrid
Ettol az arctol mikor szabadulunk meg, isten verese
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Mozgott felé, de ez befolyásolt bármit is???
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Lucas bazmeg csak a bajnak vagy.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
most már megérezték a franciák is hogy irtó szarok vagyunk. egykapuznak gyakorlatilag.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nem tudom, hogy nevetséges-e vagy inkább szánalmas, hogy a Real Madrid játéka az, hogy passzolgat hátul a két középső védő, majd az egyik felíveli, vagy az, hogy nincs mozgás, nincs taktika, nincs semmi elképzelés. De az se semmi, hogy a BLben Lucas Vazquez az 1.számú csere, mert vagy 5 sérültünk van.
Ez kva gyenge és nem sokáig tűrhető szerintem. Nem szeretném, ha Milan szintre jutnánk, szóval igazolni kell, frissíteni kell majdhogynem bármi áron.
A fiatalokat vissza kell hozni és le kell csapni Mbappéra, Sanchora meg Van de Beekre is. És talán egy felkeszültebb edzőre is...
Ez kva gyenge és nem sokáig tűrhető szerintem. Nem szeretném, ha Milan szintre jutnánk, szóval igazolni kell, frissíteni kell majdhogynem bármi áron.
A fiatalokat vissza kell hozni és le kell csapni Mbappéra, Sanchora meg Van de Beekre is. És talán egy felkeszültebb edzőre is...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kezdenek elszabadulni az indukatok. Mifokyikittaforumon. Odafigyjetekmá’
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Nagyon gyenge játék
Had probalkozzon? De hisz pont az a baj, h nem nagyon probalkozik. Ugyanaz a szar mint tavaly es egyaltalan semmi fejlodes,zero,nulla,semmi.füst írta: Na jó, csak én vagyok olyan türelmes, hogy nem követelem senki fejét szeptemberben?
Meg egyáltalán, azt sem bánom ha idén nem jön össze semmi, nemrég nyertük rommá magunkat, nálam van ideje Zizounak, had próbálkozzon, ez rég nem a csúcsmadrid, ez egy félig kifacsart félig szétbarmolt Madrid, ha valamikor, hát akkor most lehet időt biztosítani az edzőnek, mert ezer sebből vérzik ez a csapat, ez nem pár hónapos munka, ehhez évek kellenek, reálisan nézve.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
de most komolyan, az örök optimistáktól kérdem, hogy ha egy a madrid által annyira imádott és nagy presztízsű sorozatra sem vagyunk képesek már felpörögni, ott lenni fejben végig, akkor mit várunk majd egy espanol otthonába vagy bármelyik spanyol bajnokin akár?? Nagyon nagy az a szobor de ZZ szépen neki ment egy nagyvésővel...
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Én süket, te meg vak...elfogult-elvakultziro4vr írta:Jó süket vagy akkor. Labdakihozatalnál tok egyedül van, miközben a többi egy vonalban várja a csodát fent.Impostor írta: Kroos neve most hangzott el először a meccsen? el is felejtettem h pályán van
- dzsi91
Veled vagyok bástya de hazard is megmondta itt minden túl van dramatizálva.füst írta: Na jó, csak én vagyok olyan türelmes, hogy nem követelem senki fejét szeptemberben?
Meg egyáltalán, azt sem bánom ha idén nem jön össze semmi, nemrég nyertük rommá magunkat, nálam van ideje Zizounak, had próbálkozzon, ez rég nem a csúcsmadrid, ez egy félig kifacsart félig szétbarmolt Madrid, ha valamikor, hát akkor most lehet időt biztosítani az edzőnek, mert ezer sebből vérzik ez a csapat, ez nem pár hónapos munka, ehhez évek kellenek, reálisan nézve.